Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/)
-   -   bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/619371-butun-kapilar-yuzume-kapandi-lutfen-yardim-edin.html)

pinky9 28-11-2011 09:40 PM

Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin

seni çok iyi anlıyorum.Bende ailemden hiç özgüven duygusu nedir öğrenemedim. Benim babam da aynıydı,bana hep baskı uygular,hatamı aradı. Ama ben atlattım bu durumu,sende en azından suçlamıyorsun onları bu çok iyi bişey :)
Nasıl atlattığıma gelirsek,telkinlerle olumlamalarla onlardan öğrenmediğim güveni özgüveni ben kendim öğrendim,ve onları da oldukları gibi kabul etmeye,sevgiyle yaklaşmaya başladım.

omer9035 28-11-2011 09:51 PM

ben de sadece sabrediyorum :D daha önce telkinleri dinlemiştim etkisini de kesinlikle görmüştüm ama sonra bıraktım çünkü artık dinlemekten kulaklarım yara olacaktı gerçi kişiliğim gereği başladığım bir şeyi bitiremiyorum maalesef buna tembellek desek aslında daha doğru olur aslında şu an tırnaklarını kesmeye bile üşenen bir adamla konuşuyorsunuz zaten :D

pinky9 28-11-2011 09:56 PM

ay ben su içmek için mutfağa gitmeye bile üşeniyorum ne diyosuun :D:D:D

ama kendi kendime üşenme-erteleme-vazgeçme diyorum arada işe yarıyo :))

neden kulakların yara olsunki ya telkinleri dinlemekten ?

omer9035 28-11-2011 09:57 PM

Alıntı:

lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812217)
ay ben su içmek için mutfağa gitmeye bile üşeniyorum ne diyosuun :D:D:D

ama kendi kendime üşenme-erteleme-vazgeçme diyorum arada işe yarıyo :))

neden kulakların yara olsunki ya telkinleri dinlemekten ?

abartmıştım :D

pinky9 28-11-2011 10:18 PM

hıı bende kulaklık yara etti falan sandım :D

sweeet 28-11-2011 10:31 PM

Sevgili Ömer sen kendini tembel olarak görüyorsun. Tembel olduğunu kabul ediyorsun. Ama bu durumu değiştirmek senin elinde. Tembellikten kurtulmak için önündeki tek engel sensin. Aslında bu konudaki inançların.

Üşenme-erteleme-vazgeçme ertelemeyi bırak telkinini dilemeye başladığımda sıkça tekrarladığım kelimelerdi. E telkinlerin işe yaradığını da biliyorsun görmüşsün. Başla yeniden sırtında taş taşımak gibi mi telkin dinlemek sanki? Dinle sen çalsın dursun fonda. Özellikle de ertelemeyi bırak dinle ve artık ertelemeyi bırak.

omer9035 28-11-2011 10:40 PM

teşekkür ederim dediğiniz gibi telkini dinleyeceğim daha önce hepsini indirmiştim ama biliyorum ki aradan 1 hafta geçiyor gece gündüz dinliyorum tam herşey yoluna giriyor oldu diyorum bırakıyorum o zaman herşey eski haline dönüyor sonsuza kadar da dinleyemem ki değil mi ama yine de denemem lazım psikoloğa gidecek ekonomiye sahip olmadığıma göre :D

azraist_24 28-11-2011 10:44 PM

Alıntı:

omer9035 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812235)
teşekkür ederim dediğiniz gibi telkini dinleyeceğim daha önce hepsini indirmiştim ama biliyorum ki aradan 1 hafta geçiyor gece gündüz dinliyorum tam herşey yoluna giriyor oldu diyorum bırakıyorum o zaman herşey eski haline dönüyor sonsuza kadar da dinleyemem ki değil mi ama yine de denemem lazım psikoloğa gidecek ekonomiye sahip olmadığıma göre :D

y789Sonsuza kadar dinlemene gerek yok kardesim zaten , mesela aksamlari bilisayarin varsa ordan kisik seste sabaha kadar calsa bile sana mukemmel fayda saglar...

omer9035 28-11-2011 10:48 PM

müzik çalarla dinliyordum zaten geceleri ama zamanımı çoğunluğunu bilgisayar başında geçirdiğim için bilgisayar başında da açtığım oluyordu

azraist_24 28-11-2011 10:53 PM

Alıntı:

omer9035 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812238)
müzik çalarla dinliyordum zaten geceleri ama zamanımı çoğunluğunu bilgisayar başında geçirdiğim için bilgisayar başında da açtığım oluyordu

Sana tavsiyem, bilincaltinin en cok alici konumda oldu an ``uykuda`` oldugun andir, biraz tihaf gelebilir ama oyle.. Hoporlorden winamp tan doga sesi versiyonlarini atarak dinleyebilirsin hem sesi rahatsiz etmez hem de sen farketmeden bilincaltin verilen telkin mesajlarini sen hicbir caba sarfetmeden aliverir hiii ne dersiny789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 AM.