![]() |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin En az 21 gün dinle ama 40 gün dinlesen tembellikten eser kalmaz. Kendin için dinle ömercim hergün yemek yiyorsun değil mi üşenmeden buna da ihtiyacın varsa dinlemeye devam ediceksin. 1 hafta dinledim tamam değil en az 21 gün diyorum sana. Sonra hala tembellik geri dönecek mi acaba? Allah'ım hepimizi ataletin pençesinden kurtarsın ve bu halimizin devam etmesi için bizi ataletin pençesinden korusun. Amin :))) |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin şu an dinliyorum doğa sesini az sonra da müzik çalara atarım gece de dinlerim sabaha kadar yanına ikiz kardeşler ego ile suçluluğu da koyayım bari biraz sersemletir ama olsun özellikle suçluluk değişik rüyalar görmeme sebep olmuştu zamanında ama sorun değil zaten şu aralar normal şeyler gördüğüm söylenemez |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Alıntı:
Hakkinda hayirlisini dilerim... |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin siteye ne zamandır girmiyordum bu akşam maillerimi kontrol ederken bi nevi tesadüfen açtım ama tesadüf yoktur tevakkuf vardır derler ya bu sıkıntılarımı kimseyle paylaşamadığım için sanal ortamda da olsa birilerinin bana arkadaşlık abilik ablalık ederek birşeyler yazması beni gerçekten mutlu etti sanki birileri sırtımı sıvazlamışcasına moral verdi bana iyiki varsınız |
Unutma insan en yakinindakilere anlatmaya cesaret edemedigi seyleri hic tanimadiklarina daha kolay anlatirmis cunku canini acitamazlar... f678hf678h |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin teşekkür ederim birilerinin bana değer verdiğini hissetmek beni çok mutlu etti çok zarifsiniz |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Ömer bak adaşın vakit zamanında ne sormuş hala ilk günkü gibi geçerli ve değerli olan iki soru. Okuyunca aklıma sen geldin adaş olmanız da güzel bir tesadüf. "Bir iş yapmak için neden yarını bekliyorsun? Bugün de dünün bir yarını değil midir? " -Ömer Hayyam- |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Sevgili Ömer, hikayeni okudum...burdan herkes cok iyi destek ve cok güzel cevaplar vermisler sana. Lütfen bu tavsiyeleri dinle derim ben, telkinleri sabirla uyku esnasinda dinle yararini göreceksin. Suclulukla alakali degisik rüyalar gördügünü yazmissin bu gayet dogal, kendinle yüzlesmeye baslamissin bile bu dalgalanmalar olur ve veda edeceksin bu sucluluk duygusuna. Olumsuz kelimeler cümleler yükleme bide zihnine. Misal : pürüsüz bir cilt istiyorum dersen, beynin direk pürüze odaklanir ve pürüzlü cildin olur, dolayisiyla olumlu kelime kullanmaya calis her daim. Baska konuda bisey söylemek istiyorum, istedigin bazi meslekler olmamis puan durumundan dolayi astsubaylik ve polislik gibi, bence zorlama, her serde bir hayir vardir. Bence kendi yeteniginin üstüne git, icindeki gücü kesfet. Saygi ve sevgilerimle Ömer. Hersey gönlünce olsun. Sevgili arkadaslar burdan hepinize tesekkür ederim böylesine güzel desteklerde bulundugunuz icin Ömer´e. Hepinize Saygilar Sevgiler.. |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Sevgili Omer, Bugun nasilsin merak ettiky789 |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin bana destek veren ablarım abilerim kardeşlerim hepinizi çok seviyorum dün sitede tavsiyelerden hemen sonra tekrardan dinlemeye başladım ego suçluluk erteleme bırakmadan gece de devam ettim yani su zamana kadar 15 saat olmuştur ve bugün yapmayacağım şeyleri yapıyorum kendimi değerli ve mutlu hissettim bugün odamı darmadağan edip temizledim adeta baştan kurdum düzenimi gereksiz herşeyimi attım üşenmeden akşama kadar hayatımdaki bazı şeyleri düzeltmekle uğraştım üşendiğim şeyleri düşünmeden yaptım annem babam birşeyler söylediklerinde bile güldüm geçtim bugün babam bile biraz daha ılımlı davrandı bana mesela karnım acıkırdı kalkıp bi tost yapmaya üşenirdim bugün hemen kalktım kendime 2 tane tost yaptım hatta yanına çay bile demledim haa bi de önemli bi husus daha var bilgisayarı daha yeni açıyorum tv ise hiç açmadım onu da su anda açıyoruım kenan ışığı çok severim de :D kısacası bugünün özeti böyleydi şu anda tek sıkıntım deli gibi başımın ağrıması o da akşama kadar odayla bir nevi harp etmemden kaynaklansa gerek :D bu arada ömer hayyam örneği müthişti mükemmel bir örnek hayatım adına bugünlük durumumu sorduğunuz için de çok teşekkür ederim hakkaten sizinle kelimelerle de olsa konuşmak benim için yüzyüze arkadaşlarımla konuşmaktan bile daha çok moral veriyor hani desem onlara ben kişisel gelişim sitesinden şu şu subliminal mp3leri dinliyorum desem kafayı yediğimi düşünürler heralde :D |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Ayy Ömer cok sevindim, karar almissin bile, basinin agrisida ondandir, sahte egon basini agirtmis bugün... ama sen üstesinden gelirsin...sende iyiki varsin ve bu siteyi buldun..hayatin iyi yönde degisir insallah sen iste yeterki... Saygilar sevgiler2588925889258892588925889 |
|
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin nasıl gidiyor ömer ?:) |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin güzel gidiyor telkinleri hiç bırakmadan dinliyorum ve hayatım 1 haftada daha sosyal hale geldi kendimi kötü hissetmem ve içsel kötü konuşmalarım yerini tamamen olumluya bıraktı hiç düşünmediğim halde saçlarımı kestirdim :D ve şu an kendimi başka biriymişim gibi görüyorum kendimi sürekli övüyorum ama içsel olarak :D ve çenem hiç durmuyor hep birileriyle muhabbet ediyorum akraba olsun falan televizyona çok fazla takılmamaya başladım ve hakkaten aslında hayata ne kadar değer kattığımı iliklerime kadar hissediyorum kendimi çok bilgili değerli ve özel hissediyorum ama kibirlenmeden sadece kendi içimde yaşıyorum mesela basit bir örnek vereyim dün evde kalmadım teyzemlerde kaldım bisürü misafir falan geldi normalde böyle ortamlarda edilgen bir tavır sergilerim ve susarım dinlermiş gibi yaparım dinlemem bile insanlarım gözlerine bakmam ama tam tersi insanların gözlerinin içine baka baka onları anlattıklarımla meşgul ettim herkes beni dinledi etkendim yani kısacası böyle içimde bitmek bilmeyen bir enerji var :D |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin TEBRIKLEEERRRRR.... |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin bir kapı kapanır bir diğeri açılır.. allahın bize sözü var... bize kaldıramayacağımız yük vermeyecek.. ve allah sözünden asla dönmez... rahat olunuz...... başınız dik ve mağrur yolunuza devam ediniz... ve şunu hep düşününüz.. beni allah yarattı o zaman dert edece kbir şey yok.. güzellik üzerine olunuz... ve bir şeyler yapınız.. aktif olmak sizi daha inançlı ve mutlu kılacaktır... saygılarımla... |
|
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Veee bunun sadece bir baslangic oldugunu dusunerek yasa ve hisset bunu doyasiya, cunku daha derine indikce daha cok mutlu olacaksin canim vee bu da senin hayata bakis acin olacak ve hicbir zaman kimse bu bakisini degistiremeyeceky789 |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin herkese merhaba aylar önce bu konuyu açmıştım bitmiş bir vaziyetteydim öyle bunalımlar yaşadım ki bi rabbim bilir bir ben her gece ağladım her gece hıçkırıklara boğuldum gözyaşları döktüm bazı insanların alay konusu bile oldum kız mısın sen neden evde oturuyosun ne okuyosun ne çalısıyorsun diye ama sabrettim evet hakkaten kapılar sonuna kadar yüzüme kapanmıştı daha sonra tekrar başladım dinlemeye telkinleri aradan 10 gün geçti bir telefon ege üni. iş teklifi geldi :D tamam dedim hayatım kurtuldu aradan 2 - 3 gün geçti bir telefon daha iş yattı resmen yıkıldım ama asla isyan etmedim artık sabrımın son sınırına gelmiştim Allaha sığındım hep dua ettim derken bir rüya gördüm ardından bir tane daha hergün farklı anlamları olabilecek rüyalar gördüm velhasın salı günü öğlen vakti bir telefon çabuk üniversite rektörlüğüne gel hemen gittim müdürle görüştüm şimdi ege üni. rektörlüğünde evran kayıtta çalışıyorum kendime ait bir masam kişisel bir bilgisayarım ve çok iyi iş arkadaşları ayrıca yaşımın genç olduğunu işyerindekilerin de artık yaşlarını aldıklarını emekli olduklarında benim de onların yerine geçeceğimi söyledi bölüm müdürü ne derseniz deyin ister mucize ister başka birşey adını koyabiliceğim tek şey rabbime duyduğum sevginin ve sabrın sonucu birçok şeyi kaçırdım iyiki de kaçırmışım şimdi üniversitedeki öğrencilerin bile girmek için can attıkları haftasonu tatilli her türlü imkanı olan garanti bir iş sahibi oldum tıpkı hayalini kurduüum gibi bir masam bir bilgisayarım ve öğlene kadar istediğim gibi takılma şansım var herkese söylüyorum sabır edip rabbinizi bilirseniz dua öyle kapılar açıyor ki aklımızdan bile geçiremeyeceğimiz güzelliklerin içinde buluyoruz kendimizi kısacası ben büyük bir sınavdaydım bunun da farkındaydım artık öyle bir noktaya gelmiştim ki bittiğim anda yeniden doğdum son sözüm şudur ki gecenin en karanlık hali aydınlığın başlangıcıdır herkese sevgiler saygılar |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin bir kapı kapanır, diğer kapı açılır :) iş o anahtarı bulmakta değil mi :) |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin bütün kapıların yüzüne kapanması ihtimali olasılığı mevcut değil.. ne öldün mü de kapandı... yaşıyorsan kapanmamıştır.. kendine yalan atma... yalan başkasına atarsan kötü bir şey ama kendine yalan atıyorsan, sözcükle betimlemeyeceğim... kendine gel derim..... |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Ay çok sevindim MAŞALLAH Allah bozmasın. okurken o kadar hislendimki gerek tebessümle gerek gözlerim dolarak okudum çok mutlu oldum ömer senin adına inan. bu kadarmı hissedilerek destek olunur. burda yazanlardan gerek senin değişiminden inanılmaz güzel sonuçlar bunlar hep böyle güzelliklerin olması dileğiyle...şunuda söylemeden geçemiyeceğim. terbiyenle kibirlenmeden katetmişin o yolları seni çok tebrik ediyorum helal olsun işin hep daim olsun sevgiyle kal.. |
Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Sevgili Omer, O kadar sevindim ki anlatamam... Herseyin hayirlisini sen istemissin ve kendine cekmissin, dua ile inanc ile istegine kavusmussun... Tebrik eder, diger tum arkadaslarin darisi basina diyorum... y789 |
|
|
|
amin inşallah956k farkında olmanız heleki Allaha bağlılığınız sizin kadrinizi kıymetinizi öyle arttırmışki inşallah dahada arttırır çünkü iyi yürekli insalara ihtiyacımız var bu dünyada. tabiki bugün burdayız ama yarınımızı bilemeyiz Rabbim doğru yoldan ayırmasın yeterki. ama şunu belirtmeden geçemeyeceğimki farkındalığın farkındasınya daha bükmez belini hiçbir zorluk. bilirsin Rabbim taşıyamayacağımız yük vermez hiçbirimize...yürekten kutluyorum seni gayretinle burda bize ve okuyanlara nasıl feyiz olduğunu bir bilsen. her aman dediğinde aklına senden öğrendiğimiz çok kişi olduğunu unutma (kendi adıma en başta :) actionsmile |
güzel kardeşim.... tüm mesajları okudum..... ama kasten yazdım.. şu açıdan siteye yeni giren arkadaşlar varsa.. ve sadece bu başlığı görürler ve de olumsuzluk hissine kapılırlarsa ya da böyle durumda olan birisi sadece başlığı bakıp okuyup geçerse.. bu yazdığımı görsün diye yazdım... yani bilsinler ki.. ölmeden kapılar kapanmaz.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 AM. |