![]() |
Cevap: Minik bir patiyle kadife gibi bir aşk yaşamak benim kuşum var kedi alamam :) bide evde kimse yokken tek kıyamam ona ben :) ilerde bahçeli bir evim olunca inşallah :) ama ben kedi değil sanırım köpek insanıyım :) |
Cevap: Minik bir patiyle kadife gibi bir aşk yaşamak çok teşekkür ederim tavisyelerine uyacağım elbette. ben rahatsız olduğunu düşünüyordum taranmaktan. ..cat56 gerçekten çok terbiyeli bir kedi. ağır başlı bir hanımefendi o.girlhahagirlhaha |
Cevap: Minik bir patiyle kadife gibi bir aşk yaşamak Alıntı:
İnşallah canım, dilerim bir gün bahçeli harika bir evin olur da ne istersen beslersin:)) |
Cevap: Minik bir patiyle kadife gibi bir aşk yaşamak Alıntı:
Bambaşka bir sevgi değil mi? Böylesi bir sewgi insanı ne kadar mutlu ediyor. Kedilerin öyle enteresan karakterleri ve öyle kendine has zevkleri var ki onları birey olarak kabul etmemek imkansız. Sanki bambaşka bir dünyaya geçiyorsun kedileri tanıdıkça. Dillerinden bir kere anlayınca sevdalanıyor insan elinde olmadan. Bazen yüzlerine bakınca bile karakterlerini ayırt edebiliyorum artık. Uzmanlık alanım haline geldiler :)) girlhahagirlhaha Biz kedisewerler direk birbirimizi buluruz zaten. Aynı zamanda pek çok kedi tanımaz arkadaşımı kedi sewdalısı yaptım. Pek çoğu ewine bile aldı. Allahım bazen kendimin de eski hayatımda bir kedi olduğuma inanasım geliyor:)) Hihohohayt!!!!!! Siz de harikasınız Kedilerinize de benden selamlarrrrrrr Sevgiler:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 PM. |