![]() |
arkadaşlarım birtanelerim echoo ve oğuzhan koç yılbaşı gecesi malumunuz bir çoğumuz malum sebeplerden dolayı yada o anki ruh halimizden dolayı yada planlarımızın tam anlamıyla gerçekleşememsinden dolayı evde geçirdik.bende 24 çeyrek kala eve geldim ve iyiki gelmişim diyorum. neden mi çünkü hani birçoğumuz seyrediyoruz ya çok güzel hareketler bunlar ve oğuzhan koç............ galiba aşık ooluyorumy789 şaka şaka olmuyorum ama bu kişi neden se benim sırıtmama sebep oluyo.ve malum yılbaşı gecesi bunların yine isim vermeyeyim reklam olmasın bir kanalda gösterileri vardı ve hayatımın şarkısını dinledim bendunk56 hangi şarkımı bakın iyi okuyun bu sözleri hiçbiryerde bulamazsınız!!!!!!!!!!!! y789beni sen nasıl terkettin bırakıp gittin çok ayıp ettin eyvallah şimdi halsizliğin tutsun motorun bozulsun domuz gribi ol inşallah aktar dönder dinliyorum ve yine o pis sırıtma halim var< echoo cum acil yazılarını bekliyorum seni okudukça ben kendime geliyorum sanki hepinizi çok seviyorum arkadaşlar................... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:35 AM. |