Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/)
-   -   Evlenme Teklifi Edilecek Erkekler Nerede Bulunur:)(Deneme-Yanılmalarım) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/462940-evlenme-teklifi-edilecek-erkekler-nerede-bulunur-deneme-yanilmalarim.html)

Elektra 15-12-2009 01:22 PM

Cevap: Evlenme Teklifi Edilecek Erkekler Nerede Bulunur:)(Deneme-Yanılmalarım)

Alıntı:

hayatimdegissin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574064)
Yalnız ne ilginçtir ki kimsenin lafta istememesine rağmen duygusuz,güven vermeyen hatta öküz diye tabir edilen erkekler tam tersi iyi özellikler taşıyan erkeklere göre daha çok tercih ediliyor.Sonrasıda malum tüm erkekler aynı yaftası ortaya çıkar :)
Peki bu iyi erkeklere nerde derseniz bazıları ailesi yada yakın çevresi tarafından "sana göre hanımhanımcık bir kız bulduk" denilerek evlendirilir.Bazılarıda çektiği aşk acıları neticesinde artık dayanamıyor ve karanlık tarafa geçiyor yada bekarlık sultanlıktır moduna giriyor :P tabi geriye çok az kişi kalıyor.

Birde kadınlar genelde(tüm genellemeler yanlıştır :P ) yaş biraz ortalara yaklaşınca doğru erkek bilincine kavuşuyor(sözde değil özde) fakat hem kadın nüfusun fazlalığı(sürekli alttan gelen gençlerinde etkisi yüksek) hemde evlenmemiş doğru erkeğin azlığı ve olanlardada bir kısmında kadınların sürekli artan kriterlerini karşılayamama(genelde maddidir) durumları olduğu için kadınların işi gittikçe zorlaşır...

Fakat şuda var gençliğinde çok acılar çeken doğru erkek, orta yaşlarda oldukça rahattır yalnız bu rahatlık bazılarında bozulmalara neden olur ve ıssız adamlar ortaya çıkar :))

Bu yüzden Çekim forever diyorum :)))))

ve foruma ilk mesajımı atmış oluyorum :) herkese merhabalar :D

hoşgeldin öncelikle mutlu ve güzel paylaşımlar diliyorummm. demek çekim forever...y789 çekim çekim deyip çektiğin kıza çekilmeyecek tavırlar sergilersen arada bir itim olur benden söylemesi.... khkh56

genco 15-12-2009 01:33 PM

Alıntı:

hayatimdegissin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574064)
Yalnız ne ilginçtir ki kimsenin lafta istememesine rağmen duygusuz,güven vermeyen hatta öküz diye tabir edilen erkekler tam tersi iyi özellikler taşıyan erkeklere göre daha çok tercih ediliyor.Sonrasıda malum tüm erkekler aynı yaftası ortaya çıkar :)

hoş geldin sefalar getirdin ne iyi ettin.blissy

söylediklerinin tümüne katılıyorum, gözlemin çok isabetli. hele ki su alıntı yaptıgım kısım, tamamiyle kadınlar bunu dikkate almalı. sagda solda bagırıp cagırmasınlar, illa erkek fırlama mı olmalı,tamam hak veriyorum "biblo gibi erkek" olmasın karşısında ağzı acık kadını dinlemesin. eee kuzum sıkmayın adamları rahat bırakın.terli345

Elektra 15-12-2009 01:39 PM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574068)
hoş geldin sefalar getirdin ne iyi ettin.blissy

söylediklerinin tümüne katılıyorum, gözlemin çok isabetli. hele ki su alıntı yaptıgım kısım, tamamiyle kadınlar bunu dikkate almalı. sagda solda bagırıp cagırmasınlar, illa erkek fırlama mı olmalı,tamam hak veriyorum "biblo gibi erkek" olmasın karşısında ağzı acık kadını dinlemesin. eee kuzum sıkmayın adamları rahat bırakın.terli345

ahahahaa khkh56 buna ancak gülerimmmm......Erkek dayanışması yapmayın orda. tüm ordunuz gelse benle baş edemezsinizkhkh56

genco 15-12-2009 01:50 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574069)
ahahahaa khkh56 buna ancak gülerimmmm......Erkek dayanışması yapmayın orda. tüm ordunuz gelse benle baş edemezsinizkhkh56

ne sandın yaa kuzum, baş edilebilseydi sizle, evlenmeye adam arar mıydınız. biz mutluyuz ki böyle.blissy

Jelibonnn 15-12-2009 02:24 PM

Yahu konu saptıııı :) erkekler mi kadınlar mı kavgasına gitmesin lütfen.
Konu başlığını hatırlatıyorum sevgili arkadaşlarrrr "Evlenme Teklifi Edilecek Erkekler Nerede Bulunur" bu demek oluyor kiiiii böyle erkekler mevcut. Evlenilecek erkekler ve evlenilecek kadınlar var elbette. Bunun dışında biiirsürü sınıflama yapabiliriz. Evlenmek isteyip de cadolozluk yapanlar, cadolozluk yapıp gerçekten mükemmel erkeklerle evlenenler, danalık edip güzelim zaaaariiiff hatunları hem üzüp hem tavlayanlar, hayatını dır dır üzerine kuranlar falan filan... Her iki cinsi de genellemek mümkün değil :) İyileri üzen kabalar ve kötüler önyargılarımızı artırıyor sanırım. Sonra başlıyoruz hepiniz böylesiniz demeye.
Neticede kimse elindekinden memnun olmuyor. Mutlu anlar yaşadığında tadını çıkarmıyor çünkü beklentiler insanoğlunun peşini maalesef bırakmıyor. Hepimizin artıları eksileri, becerikli yönleri ve beceriksizlikleri var. Karşımızdakini olduğu gibi kabul edip hayatımıza sokup sokmayacağımıza bu kabullerden sonra karar vermeliyiz bence :)

Elektra 15-12-2009 02:29 PM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574073)
ne sandın yaa kuzum, baş edilebilseydi sizle, evlenmeye adam arar mıydınız. biz mutluyuz ki böyle.blissy

ahaha khkh56evlenmek ve ben hiç işim gücüm yoktu....y789 feminist olduğumu biliyor muydunuz guzzummm? :D zaten ilk ve son çıktığım kişiden sonra bir daha sevmeme kararı aldım.... feministik son hız devam... siz hep öyleeee mutlu kalınnnnn :D:D ama bana sataşırsanız çok mutlu kalamıycanızzz y789

tuxedo_mask 15-12-2009 02:55 PM

Hoşbulduk arkadaşlar :) Aslında bayadır sitede dolanıyorum ama yazmak bu güne kısmetmiş :))

@maviş.cadı :
Haklısın :) yalnız bazende çekilmicek tavırları sergilememek itmeye neden oluyor :)

Tabi şuda var bazen çekimde ısrar etmek kısa süreli bir mutluluk ardından daha büyük acılara sebep olabiliyor bu konuda hayırlısı değilse çekmesin diyoruz :P
Malesef bu konuda acı tecrübelerim var :(

Sende feminizm forever :) diyorsun galiba.Bende Allah kalbine göre versin diyorum ozaman :)

@genco
Ne yazık ki kızlar ne istediklerini bilmiyor, karar veremiyorlar bunu zamanla anlıyorlar fakat bu seferde iş işten geçmiş olabiliyor...

Asıl garip olan seninde dediğin gibi sağda,solda bağırıp çağırmaları çünkü çoğu erkeği duygusuz,güvensiz biri olmaya iten yine kızlar :(

@Jelibonnn:
25889 çok güzel özetlemişsin..

genco 15-12-2009 02:56 PM

Alıntı:

Jelibonnn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574074)
Yahu konu saptıııı :) erkekler mi kadınlar mı kavgasına gitmesin lütfen.
Konu başlığını hatırlatıyorum sevgili arkadaşlarrrr "Evlenme Teklifi Edilecek Erkekler Nerede Bulunur" bu demek oluyor kiiiii böyle erkekler mevcut. Evlenilecek erkekler ve evlenilecek kadınlar var elbette. Bunun dışında biiirsürü sınıflama yapabiliriz. Evlenmek isteyip de cadolozluk yapanlar, cadolozluk yapıp gerçekten mükemmel erkeklerle evlenenler, danalık edip güzelim zaaaariiiff hatunları hem üzüp hem tavlayanlar, hayatını dır dır üzerine kuranlar falan filan... Her iki cinsi de genellemek mümkün değil :) İyileri üzen kabalar ve kötüler önyargılarımızı artırıyor sanırım. Sonra başlıyoruz hepiniz böylesiniz demeye.
Neticede kimse elindekinden memnun olmuyor. Mutlu anlar yaşadığında tadını çıkarmıyor çünkü beklentiler insanoğlunun peşini maalesef bırakmıyor. Hepimizin artıları eksileri, becerikli yönleri ve beceriksizlikleri var. Karşımızdakini olduğu gibi kabul edip hayatımıza sokup sokmayacağımıza bu kabullerden sonra karar vermeliyiz bence :)

jelibonum, tatlı şekerim, ne güzel bağladın olayı. korkuyorum vallahi ön yargılara hedef olmaktan, şimdi bizim bu "maviş cadımız" +20 olmadan atıyo da tutuyo. bana düşmez ablaları var onlar yol göstersin bu cici cadımıza. şimdiden erkek canavarı basımıza, üzülüyorum cevresindeki erkeklere, kök söktürür bu kök.

ooo67

Elektra 15-12-2009 04:38 PM

y789
Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574077)
jelibonum, tatlı şekerim, ne güzel bağladın olayı. korkuyorum vallahi ön yargılara hedef olmaktan, şimdi bizim bu "maviş cadımız" +20 olmadan atıyo da tutuyo. bana düşmez ablaları var onlar yol göstersin bu cici cadımıza. şimdiden erkek canavarı basımıza, üzülüyorum cevresindeki erkeklere, kök söktürür bu kök.

ooo67

aaaa canavarda oldummmy789 bari cadı deyin daha masumkhkh56 ayrıca bırakın +20 yi erkeklerin ne olduğunu 7 yaşındaki bir kız çocuğu anlar. oyun oynarken bile kavga hır gür oyun bozancılık hep onlardadır. eğri oturalım doğru konuşalımy789

Belgin ∞ 15-12-2009 04:49 PM

Maviş cadı'cım dün yapacağını söylediğin araştırmayı yapabildin mi? sonuçları merak ediyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 PM.