Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/)
-   -   Evlenme Teklifi Edilecek Erkekler Nerede Bulunur:)(Deneme-Yanılmalarım) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/462940-evlenme-teklifi-edilecek-erkekler-nerede-bulunur-deneme-yanilmalarim.html)

genco 15-12-2009 05:28 PM

Cevap: Evlenme Teklifi Edilecek Erkekler Nerede Bulunur:)(Deneme-Yanılmalarım)

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574093)
y789
aaaa canavarda oldummmy789 bari cadı deyin daha masumkhkh56 ayrıca bırakın +20 yi erkeklerin ne olduğunu 7 yaşındaki bir kız çocuğu anlar. oyun oynarken bile kavga hır gür oyun bozancılık hep onlardadır. eğri oturalım doğru konuşalımy789

cadı'cıgım sen telkinleri dinlemeyi bırakmadın değil mi_? agresifsin kuzum.:zpzp:

Elektra 15-12-2009 05:55 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574094)
Maviş cadı'cım dün yapacağını söylediğin araştırmayı yapabildin mi? sonuçları merak ediyorum.

Yok tatlım ya. google'a yazdım karşıma çıkan ilk siteye girdimm ama öyle uzun yazmışlar ki, üşendim okuyamadım.y789 bugün okumaya çalışıcam okuduktan sonra sana özelden yazarım.

Elektra 15-12-2009 05:57 PM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574101)
cadı'cıgım sen telkinleri dinlemeyi bırakmadın değil mi_? agresifsin kuzum.:zpzp:

Telikinleri hiç dinlemedim ki bırakayım y789 telkinlerde gereksinim duyduğum bir konu yok benim için. ama bir telkin merak edip indirmiştim. bir dinledim iki dinledim monoton aynı sesten sıkılıp bir daha da dinlemedimmm. ayrıcaa ben agresif değilim guzzzuumm:zpzp:

spestnaz 15-12-2009 06:01 PM

yaa happiness bi garip siniz yaa okuduklarımdan sadece hayatım değişsin in yazdıkları bana uyuyo xD ıssız adam kısmı hariç tabii. . artık beklemiyorum hayatdan hiçbi şey en azından beklememeye çalışıyorum yavaş yavaş başarıyorum. . sizede bunu tavsiye ederim. . aramassanız gelir bulur sizi çooookk yaşadımm öyle durum tavsiyem di r. . kolay gelsinn ::)))

NOT: acaba ana sayfa daki son atılan mesajlar kısmı kaldırıldımı yoksa yine bizim bağlantılardanmı kaynaklanıyor??

sanrıca 15-12-2009 06:05 PM

Kaldırılmış galiba spestnaz..Bu arada arkadaşlar konuyu ne çok dağıtmışsınız..Kadın erkek savaşına dönmüş sanki..arkadaşımız yazıyı yazarken , zincir oluşturma çabasıyla yazmıştır..lütfen olumlama yapın:)) manasız savaşlara girmeyin..neyi isterseniz o gelir bulur sizi

Jelibonnn 15-12-2009 06:12 PM

Alıntı:

sanrıca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574107)
Kaldırılmış galiba spestnaz..Bu arada arkadaşlar konuyu ne çok dağıtmışsınız..Kadın erkek savaşına dönmüş sanki..arkadaşımız yazıyı yazarken , zincir oluşturma çabasıyla yazmıştır..lütfen olumlama yapın:)) manasız savaşlara girmeyin..neyi isterseniz o gelir bulur sizi

alk78

Elektra 15-12-2009 06:42 PM

Alıntı:

sanrıca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574107)

Girmeyin aramıza biz atışmayı seviyoruzz demi Genco'm? y789

genco 15-12-2009 09:28 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574110)
Girmeyin aramıza biz atışmayı seviyoruzz demi Genco'm? y789

"sanrıca" arkadaşıma hak veriyorum umuyoruz ki rahatsızlık vermemişizdir. sevginin yel gibi estiği bu ortamda bizden zarar gelmez canımcım "sanrıca'm" 8977
bizim cadıcık çok şirin ablası, sizler gibi süpürgeleri yok hem onun daha. ve inanıyorum ki bir gün bizim cadımızda çekim yasasına forever diyenlerden olacak. sütten agzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş yargısıyla yola cıkmıs bulunsa da biz onu ve onun gibi düşünenleri bu yoldan alıkoymaya davet ediyorz. gelin hep birlikte eş ruhumuzu aramaya koyulalım, bıııızt göz kapayıp motive olalım, kalbimizden geçen tüm güzel dileklerimizi beyaz gelinlik giymiş peri kızımız/ beyaz atlı prensimiz için isteyelim. Yüce Rabbim bize yardım edecektir, isteyin ne olursa olsun isteyin, gelecektir.

:zpzp:kuzummm kendine dikkat et, at su at gözlüklerini de kuzummmm.:zpzp: sağlıcakla kal. sevgiler.t678

echoo 15-12-2009 10:30 PM

ay ne olmuşş benim yazıma böle:)
kadın-erkek kavgasımı çıktı burda?
kıslar önde gibi sanki
ihihihi:)

Elektra 15-12-2009 10:36 PM

Alıntı:

echoo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574137)
kıslar önde gibi sanki

Her daiiimmmm y789 bu arada at gözlüklerimi de çıkarmıycam Genco'm onlar bana lazımmmblissy

tuxedo_mask 16-12-2009 10:55 AM

Alıntı:

echoo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574137)
kıslar önde gibi sanki

Herzaman için önden bayanlar :)) centilmenlikte bunu gerektirir zaten :)

Yalnız şunu eklemek istiyorum karamsarlık, karşı tarafı suçlamak, kötüye giden kimlik değişimleri v.s. negatif duygular uzun vadede hiç bir zaman işe yaramaz.

İşe yarayan inanmak, pozitif düşünmektir.Kısa vadede bazen sonuç vermese de uzun vadede, kalıcı olarak mutlaka güzel sonuçlar verir.Zaten bu siteninde amacı bu düşünce yapısı değil mi? En azından bana bu yönde çok katkıları olmuştur(pek yazı yazmasamda:D )

Buuuu aradaaaa sitede şu an bulunduğum sayfanın üstünde evlilik sitesi reklamı var :)))) Bir sitede sen aç ablam :) misyon şu : pozitif düşünceyi benimsemiş evlenmelik kızlar/erkekler :) slogan : evlenme teklifi edilecek erkekler burda bulunur :)))) birde girişe çekim olumlamaları koyduk mu :)) tam süper olury789

echoo 16-12-2009 11:25 AM

''İşe yarayan inanmak, pozitif düşünmektir.Kısa vadede bazen sonuç vermese de uzun vadede, kalıcı olarak mutlaka güzel sonuçlar verir.Zaten bu siteninde amacı bu düşünce yapısı değil mi? En azından bana bu yönde çok katkıları olmuştur(pek yazı yazmasamda:D )''

yerden göğe katılıyorum size,pozitif düşünmek çok çok çokkk önemli:)

ay ben pcyi zor açıp kapatıyorum,siteyi nasıl açarım?
hadi onuda geçtim,açtık diyelim
ay ben o adamları didikkk didikkk ederim,genetik haritalarına varana kadar isterim:)
en sonunda sitede ne kadar erkek varsa kaçar
tüm kıslar kesin kez evde kalır:))))))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:15 PM.