Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/)
-   -   Teklif Ediyorum;Benimle Evlenirmisin?:)(Deneme-Yanılmalarım) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/462925-teklif-ediyorumbenimle-evlenirmisin-deneme-yanilmalarim.html)

Elektra 14-12-2009 07:01 PM

Cevap: Teklif Ediyorum;Benimle Evlenirmisin?:)(Deneme-Yanılmalarım)

Alıntı:

echoo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573941)
maviş bak birazdan yeni bir yazı ekliyorum prenses,onu oku hayatım:)

tamam tatlım ekle sen... ben gerekli desteği sağlıycamm.s456 feministlik duygularımı kabartmasınlar benimmmm.... :D

genco 15-12-2009 12:41 PM

Alıntı:

echoo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573939)
bi kere,bi kere,bii kereee evde kalan biz değilizzz,evde kalan bizi göremeyen erkekler,alla alaa yaa,onlar yaınlar dertlerine,bize ne kii:):)
tamam 30+ olabiliriz ama genciz,güzeliz,kültürlüyüz,fıkır fıkırız,şıkır şıkırız,iişte bu yüzden de nee uğradığını şaşırıyoo adamlar:)
ayriyeten o botox konusuna hiç girmeyelim,erkekler kadınlar daha meraklı o işlere,açtırmayın çenemi,falla bi ankette onun için yaparım,görürsünüz neler olacağını:):)

echoomuz canımız ciğerimiz böbreğimiz.(sakatatçı echooo) sen kızma, vallahi senin yazılarını okumaktam mahrum bırakırsam kendimi ve sevenlerini ne ederim ne ederim bilmiyorum ederim birşeyler ama üzülürüm,ağlamam, zıplarım hoplarım echoo yazı yaz bizle paylaş die.

gençsiniz evet (güzellk salonu sayesinde). ama sonuc önemli demi echoo valla +30 diyebilene ask olsun. hep böle echoo ve cinsi, size koca mı yokk sizi bulamayan yansın haline. fıstık gibi kültürlü bakımlı sıkır sıkır, fıkır fıkır echo ve dalgsı gelioo kacın oğlum kaçın. valla echoo, biraz yavas esin kuzum mazaallah savuruyorsunz kacırıyorsunz.

echoo yazılarını büyük bir keyifle okuyorum, sayfa hitinde sayemde artıyo her gün bakıyorum echo yazmıs mı die. iyi ki geldiniz be echoo, sağolsun o sizi büyücü die suclayan mahluklardan, bak ne iyilik ettiler gördün müü. seni kızdırdılar üzdüler belki ama bak biz böle de mutluyuz demi echoo.
sevgiyle kal echoo. blissyblissyblissy

Elektra 15-12-2009 01:18 PM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574063)
echoomuz canımız ciğerimiz böbreğimiz.(sakatatçı echooo) sen kızma, vallahi senin yazılarını okumaktam mahrum bırakırsam kendimi ve sevenlerini ne ederim ne ederim bilmiyorum ederim birşeyler ama üzülürüm,ağlamam, zıplarım hoplarım echoo yazı yaz bizle paylaş die.

gençsiniz evet (güzellk salonu sayesinde). ama sonuc önemli demi echoo valla +30 diyebilene ask olsun. hep böle echoo ve cinsi, size koca mı yokk sizi bulamayan yansın haline. fıstık gibi kültürlü bakımlı sıkır sıkır, fıkır fıkır echo ve dalgsı gelioo kacın oğlum kaçın. valla echoo, biraz yavas esin kuzum mazaallah savuruyorsunz kacırıyorsunz.

echoo yazılarını büyük bir keyifle okuyorum, sayfa hitinde sayemde artıyo her gün bakıyorum echo yazmıs mı die. iyi ki geldiniz be echoo, sağolsun o sizi büyücü die suclayan mahluklardan, bak ne iyilik ettiler gördün müü. seni kızdırdılar üzdüler belki ama bak biz böle de mutluyuz demi echoo.
sevgiyle kal echoo. blissyblissyblissy

echoo ve gencoo harika bir uyak şimdi fark ettimy789bayanlar bakımlıdır en azından 30 una gelince erkekler gibi çökmezler. siz 30 uzunuzdan sonra saldım çayıra mevlam kayıra göbek şişer davul gibi yüz olur harita gibi. khkh56küçük bir çocuk objektif olarak 30 yaşındaki bir kadına abla derken 30 yaşındaki bir adama amca der khkh56khkh56 bunu da siz erkekler iyice görün. savunma liderleri sen misin onların? :D Echoomla uğraşma y789 gel bana sataş sennnnkhkh56

genco 15-12-2009 01:43 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574065)
echoo ve gencoo harika bir uyak şimdi fark ettimy789bayanlar bakımlıdır en azından 30 una gelince erkekler gibi çökmezler. siz 30 uzunuzdan sonra saldım çayıra mevlam kayıra göbek şişer davul gibi yüz olur harita gibi. khkh56küçük bir çocuk objektif olarak 30 yaşındaki bir kadına abla derken 30 yaşındaki bir adama amca der khkh56khkh56 bunu da siz erkekler iyice görün. savunma liderleri sen misin onların? :D Echoomla uğraşma y789 gel bana sataş sennnnkhkh56

956k 956k 956k

genco 15-12-2009 01:46 PM

bu arada mesajım gitmedi maviş cadı,cadılık var sanki bu işte
sevgiyle kal.

Elektra 15-12-2009 01:47 PM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574071)
bu arada mesajım gitmedi maviş cadı,cadılık var sanki bu işte
sevgiyle kal.

teşekkürlerrr sendeeeblissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM.