![]() |
Cevap: Aşık Olmaya Gidiyorum,Sakın Uyuma,Bekle Beni:)(Deneme-Yanılmalarım) Ne keyif alarak okudum, bilemezsiniz. Kaleminize sağlık. |
Cevap: Aşık Olmaya Gidiyorum,Sakın Uyuma,Bekle Beni:)(Deneme-Yanılmalarım) Alıntı:
ayyy ben sevindirik oldum:) sanrıca ve nyphe de geldi biliyormusun? bütün kızlar toplandıkk,toplandıkkk olduk,süper oldu ya..girlhaha |
Cevap: Aşık Olmaya Gidiyorum,Sakın Uyuma,Bekle Beni:)(Deneme-Yanılmalarım) Alıntı:
Her nereden geldiyseniz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz efenim :) Cenk'e selam y789 |
Cevap: Aşık Olmaya Gidiyorum,Sakın Uyuma,Bekle Beni:)(Deneme-Yanılmalarım) haha toplu geçiş tek kelimeyle harika:)) |
Iıı,şey,Cenk beye selamlarınızı ileteceğim ama,şayet bayansanız selamınızı alcağını sanmıyorum.Kendileri Bengü adında 66 aylık çıtır bir hanıma feci şekilde aşık oldular,artık öle herksin selamını almıyor,öpmüyor,sarılmıyor,hatta fazla samimi bile olmuyooo,Bengü yasak koymuşşş Ya ben gidip atacam kendimi bir yerden aşşağıya diyorum,kimse anlamıyoo beni:):):) |
Toplu göç :))) Burada Nymphe olamadım maalesef bu nick kullanılıyormuş.... ve karşınızda jelibonnn blissy Bu arada echoo kalemine ve yüreğine sağlık, yine süperdi |
Cevap: Aşık Olmaya Gidiyorum,Sakın Uyuma,Bekle Beni:)(Deneme-Yanılmalarım) İştee yine yeni yeniden..:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:41 PM. |