Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/)
-   -   kredi kartı mağdurları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/462368-kredi-karti-magdurlari.html)

derya88 13-11-2009 03:37 PM

kredi kartı mağdurları

sevgili arkadaşlar bundan 25 gün önce kredi kartımı atm de unuttugum için tam 1 dk.sonra kartımdan 1700 lira çekildi hemen hbr vermeme ragmen şifreli kullanımdan dolayı banka ödemeyi kabul etmiyor yasal yollara başvurdum ama kamera kayıtları falan işler uzun dendi 1 hafta kadar ugraştım sonra bu para günlük faiz işleyerek 1800 lira oldu tabii hemen ödedim şimdi yasal işlemlerim devam ediyor sizlere önerim lütven uyanık olun benim hatama düşmeyim gerçi atm den kartı unuttunuz diye sinyal sesi gelmedi ama, kart konulan yere galiba bişey sokmuş vatandaş neyse ben üzüntümden hasta düştüm şimdi çevreme uyarıda bulunuyorum banka geri ödemeyi kabul etmiyor ona göre kartınıza mukayet olun yada hiç kart kullanmayın sizlerde çevrenize aynı uyarıda bulunun kimsenin canı yanmasın evren bu parayı tekrar bana göndercek biliyorum sevgiyle ışıkla kalınnn

hayat_guzeldir 13-11-2009 03:41 PM

Cevap: kredi kartı mağdurları

büyük geçmiş olsun...inanıyorum ki, o para fazlasıyla dönecektir size..

Sultan 13-11-2009 03:45 PM

geçmiş olsun canım bencede o para dönecektir sana

blue jaloon 13-11-2009 04:06 PM

Alıntı:

derya88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570606)
sevgili arkadaşlar bundan 25 gün önce kredi kartımı atm de unuttugum için tam 1 dk.sonra kartımdan 1700 lira çekildi hemen hbr vermeme ragmen şifreli kullanımdan dolayı banka ödemeyi kabul etmiyor yasal yollara başvurdum ama kamera kayıtları falan işler uzun dendi 1 hafta kadar ugraştım sonra bu para günlük faiz işleyerek 1800 lira oldu tabii hemen ödedim şimdi yasal işlemlerim devam ediyor sizlere önerim lütven uyanık olun benim hatama düşmeyim gerçi atm den kartı unuttunuz diye sinyal sesi gelmedi ama, kart konulan yere galiba bişey sokmuş vatandaş neyse ben üzüntümden hasta düştüm şimdi çevreme uyarıda bulunuyorum banka geri ödemeyi kabul etmiyor ona göre kartınıza mukayet olun yada hiç kart kullanmayın sizlerde çevrenize aynı uyarıda bulunun kimsenin canı yanmasın evren bu parayı tekrar bana göndercek biliyorum sevgiyle ışıkla kalınnn

canim kardesim üzücü bir durum keske yasanmasaydi dimi.
hasta olmaya degermiydi bence degmezdi.
kalbin temiz oldugu sürece yaradanin vericektir bisi kaybetmis degilsin.
t678

genco 13-11-2009 04:26 PM

GEÇMİŞ OLSUN DERYA. ÜZÜCÜ VE YAŞANILMASI İSTENMEYEN BİR DURUM. UMARIM SU AN İYİSİNDİR_?
İNŞALLAH, AÇTIĞIN DAVA SENİN LEHİNE SONUÇLANIR.

derya88 13-11-2009 04:49 PM

herkese tüm iyi dileklerinden dolayı teşekkür edrim sizlerin duası ve enerjisiyle herşey güzel olcak eminim. yinelemek istedigim şey tüketici haklarımızı bilmemiz ve bankanın bize imzalattıgı şeyi iyi okumamız ve ayrıca lütven nakit çekim limitin minumuma indirin bankaya talimatla oluyor ben bunu bilmiyordum ama sizler aynı hataya düşmeyin sevgiyle ışıkla kalınnn

blue jaloon 13-11-2009 05:02 PM

gecen sene 6.ayda kastamonuma izine gittigimde
banka önüne masa konmus bir sürü insan siraya girmisti
siradakiler kredi karti formu dolduracak olanlar masa basindaki
formlari inceliyodu cok üzücü bir durumdu...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 PM.