Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/)
-   -   önce üzülerek sonra sevinerek yeni parçamı paylaşıyorum arkadaşlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/2200-once-uzulerek-sonra-sevinerek-yeni-parcami-paylasiyorum-arkadaslar.html)

turgay0101 25-09-2007 08:31 AM

önce üzülerek sonra sevinerek yeni parçamı paylaşıyorum arkadaşlar

selamlar arkadaşlar yarışma için bir parça yapmıştım ama kısmet olmayacak ya bir türlü kayıt ortamı bulamadım ve ben de 5 milyon na bir mikro aldım onla kayıt yaptım kizgin1 kalite kötü ama dinlerseniz sözlere dikkat etmenizi rica ediyorum neyse yarışmaya çok üzüldüm ama bir yandan da o yarışmaya katılan biriyle tanıştım çok iyi biri bana elinden geldiğince yardım edecğini söyledi ve daha dün bana bir müzik yaptı ben de üstüne söz yazacam normalde kimse kolay kolay vermez satıyorlar genelde yani ama sağolsun arkadaş hem de profesyonel stüdyosu olan biriyle tanıştırdı tabi o profesyonel olunca araya para giriyor ben de sağlam bir çalışma içine girip albüm çalışması içine girmeyi düşünüyorum güzel şeyler olacak inşallah bu arada kayıt kalitesi için tekrardan özür diliyorum en kısa zamanda profesyonel kayıtları paylaşmak dileğiyle hismiley http://www.zshare.net/audio/3836141024dbc9/

Sezennl 25-09-2007 10:28 AM

Ynt: önce üzülerek sonra sevinerek yeni parçamı paylaşıyorum arkadaşlar

slm turgay dinliyorum parcani. bana sorasan sarki sesi senin sesini cok bastrimis. elerine saglik emegine saglik, ben kimki senin parcani elestirecegim ben sarki soyleyemem bile ama sarki sesi senin sesini cok bastirmis. baska parcan varmi? bana linkini versen cunki tek parca dinleyip karar verememiki.

turgay0101 25-09-2007 10:36 AM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
slm turgay dinliyorum parcani. bana sorasan sarki sesi senin sesini cok bastrimis. elerine saglik emegine saglik, ben kimki senin parcani elestirecegim ben sarki soyleyemem bile ama sarki sesi senin sesini cok bastirmis. baska parcan varmi? bana linkini versen cunki tek parca dinleyip karar verememiki.

estağfurullah sezen eleştir eleştir acımasızca hatta eleştiriyi çok severim bana gaz veriyor 44 dedimya kayıt ortamım yok diye o yüzden böyle kayıt kalitesi düşük işler çıkıyor ama yazdığım gibi yukarıda inşallah yakın zamanda profesyonel işlerle karşınıza çıkmak dileğiyle sapkal89

orpheo 25-09-2007 10:54 AM

slm üstadım:D
bu parçayı bana msnden mp3 olarak atarsan sesini yankılı yapıp yayabilirim.arkadaki müziğede kendi gitar doğaçlamamı ekleyebilirim.wah pedalla gayet hoş olur diye düşünüyorum.yada bi kaç alt yapı değişikliği yapabilirim.

turgay0101 25-09-2007 11:42 AM

Alıntı:

orpheo Nickli Üyeden Alıntı
slm üstadım:D
bu parçayı bana msnden mp3 olarak atarsan sesini yankılı yapıp yayabilirim.arkadaki müziğede kendi gitar doğaçlamamı ekleyebilirim.wah pedalla gayet hoş olur diye düşünüyorum.yada bi kaç alt yapı değişikliği yapabilirim.

Estağfurullah
dostum çok hoş olur gerçekten

mustinet1900 25-09-2007 02:14 PM

art56art56
slm turgaycigim
ya sakin kafana hicbirseyi takma
zamanla hersey olacak
ben buna inanirim
bence kismet isi yani sen hedefini gözünün önünden kaybetme
calis gayret et
ve allah senin önüne daha ne firsatlar cikaracak bak burda bile bir sürü arkadaslar var yardimci olmak isteyen
sakin ümidini yitirme
devam devam devam
sehir senin rapinle calkalanacak

Sezennl 25-09-2007 02:27 PM

Alıntı:

mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
art56art56
slm turgaycigim
ya sakin kafana hicbirseyi takma
zamanla hersey olacak
ben buna inanirim
bence kismet isi yani sen hedefini gözünün önünden kaybetme
calis gayret et
ve allah senin önüne daha ne firsatlar cikaracak bak burda bile bir sürü arkadaslar var yardimci olmak isteyen
sakin ümidini yitirme
devam devam devam
sehir senin rapinle calkalanacak

aminnnnnnn

shamanic 25-09-2007 05:23 PM

sevgili turgay ... şarkının sözlerinde gerçekten derin anlamlar gizli ... bir kaç sefer dinleyince hy789 derinlere saklanmış kelimeler de çıkıyor ortaya..
hüzün .. umut .. isyan ... hepsinden biraz var ... eksik olan durumlarının zaten farkındasın.. o yüzden bir şey söylemeye gerek yok .. art56art56
çok dinlediğim bir tarz olmadığı için yanlış bir şey söylemek istemem ama sözler çok etkileyici .. müzikse tek düze gidiyo.. sözlerin derinliğini vurgalayacak
bir şeyler yapsan.. mesela derinlerden gelen bir ney sesi ya da yerel enstrümanlarlar gibi.. tam ne demek istediğimi anlatamadim bel ki ama örnek teşkil etmesi
için mercan dede nin su albümünde ceza grubuyla yaptığı çalışma gibi diyebilirim.. sanatçıların ilham perileri olur ya eminim ki senin perin sana tüm doğruları
ve güzellikleri bulduracaktır.. yeter ki dilemeye devam et.. doğru insanlarla.. doğru zamanlarda.. büyük başarılar elde etmen dileğiyle ... 25889

turgay0101 25-09-2007 05:55 PM

Tavsiyen yapıcı eleştirilerin için çok teşekkürler shmanic ceza nın o parçasından önce ben düşündüm onu desem ama gülersin 44
işte düşünmek yetmiyor imkan lazım arkadaşlar zaten parçayı beğenmek zorunda değiller ama olsun sen kötüsün seni dinlemem bunu dinlerim gibi laflar etsinler bilsinlerki bu benim hırsmı artırıyor bana ne piçik gaz veriyor bilseniz onlarda çok sağolsun hep diyorum imkan yok diye ben kaydı 5 milyonluk mikrofonla yaptım amacım sadece sözlerimi sesimden dinletmekti söz bi daha olmaz bu arada son kısımlarda Emellere ulaşmak için Dost lar etmeli Hayal diye başlayan kısımdan itibaren bazı arkadaşların ismi geçiyor ses kalitesinden çok söze manaya önem verenlere duyurulur sende
çok sağol Emir kardeşim seninde her şey dilediğince olur inşallah isteklerine tez zamanda kavuşursun Sezen abla sana da çok teşekkürler bana inanılmaz destek olduğunu söylemek isterim bunu ara sıra yap bu beni çok müthiş çalışma içine sürüklüyor sen de inşallah yumuk yumuk bebeğine tez zamanda kavuşursun inşallah amin amin amin

hayalayaz 08-10-2007 12:47 AM

sevgili çocuk
parçanı dinlemek bu güne nasipmiş..daha önce dinlemek istedimde pc oyunbozanlık yaptı..ev çok kalabalıktı bende en sakin zamanı seçtim..sözler çok hoşuma gitti..imkanlarının kısıtlı olması seni yıldırmasın..çekim yasası gereği sana lazım olan herşey ve herkes ayağına gelecektir..yolun hep açık olsun..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:12 AM.