![]() |
ayrılık niye bu kadar zor ayrılık neden bu kadar koyar insana hersaferinde ayrılırken neden yüreğinin bir parçasını alırlarmış gibi olur neden ayrılık sırasında değilde o zaman dan 1 gün sonra tepinmeler başlar benim en zayıf tarafım ayrılık acısı benle ayrılık acısına direnme yöntemlerinizi paylaşır sanız sevinirim 88a |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor canım benim, ayrılıklar hep acıdır.Yüreğini burkar.Sadece insandan ayrılıklar değil, yerinden, yurdundan ayrılmakta koyar adama.En sevdiğin eşyandan ayrılmakta.Ama şunu bilmek gerek ki, yaşam uzun bir yol.Bu yolda aslında hep tekbaşınayız ama yalnız değiliz.Ve zaman zaman yanımıza bize yoldaşlık edecek arkadaşlar gelirler, sonra onlar kendi yollarına gitmek üzere ayrılırlar.Üzülmek yerine onların bize kattıkları ve onlarla yürüdüğümüz yolun kıymetini bilmemiz gerekir.Bazen yoldaşımız bizim en sevdiğimiz olur, yolun yorgunluğunu dahi duyumsamayız.Bazen çekilmez arkadaşlığı olur yol uzar gider.Bazen ise bize çelme takar düşürür, çamura yuvarlar.Tümünde almamız gereken bir ders vardır.Tümünün bize öğrettikleri.Haa, ben bunları söylüyorum, çok mu kolay kabulleniyorum.Hayır, elbette acıyor yüreğim.Ama yine de yoluma devam ediyorum.Kah gülerek, kah üzerimdeki çamurları temizleyerek.Yaşamda aslolan da bu değil mi zaten. |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor ya vallaha bende o açıdan pek güçlü sayılmam.bu nedenle ayrıldıgım tayin oldugum yada ayrıldıgım hiç bir yerden veda ederk ayrılmak gibi bir huyum yok...ararlar nerdesin kızım gel die ben falanca sehirdeyim ayrıldım oradan derim hih33 |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor hemen herkes senin durumunda ayrılıklar herkes için zordur.en iyisi ayrıldığını hiç düşünmemek |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor güçleştiren biziz bence..gözümüzde büyütüyoruz ve bunu isteyerek yapıoruz. sanki buna ihtiyaç duyuyoruz o an. bence yaşanılması istenilen yaşanılmalı.. acımı çekilcek bi süre çekilmeli.. eziyetmi edilcek beyne yüreğe edilmeli.....kendini sorgulamadan ayıplamadann... sonrada iyileşmeye bakmalı... |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor benim zorluğum karar verinceye kadardır..bir kere karar verdimmi..yürür giderim...arkamada bakmam....beni terk eden oldumu eskiden kinlenirdim hele birde haksızlık yaptıysa...fakat şimdi bu insandan öğrendiklerime bakıyorum..bana yaptığı olumlu veya olumsuz her ne ise mutlaka bir katkısı olmuştur..gıyabında teşekkür ediyorum..üzülsemde..sevdiklerimden ayrılmak bakın o zor işte...torunum bana 2.5 aylık geldi kalbimin üzerine yatırarak büyüttüm sevgiyi doya doya tatsın diye annesiyle anlaşmıştım..çocuk 3 yaşına gelinceye kadar evini işini yoluna koyacaksın ve 3 yaşında alacaksın ...çocuk 3 yaşına geldiğinde aldı kızım..ve ben kızıma düşman oldum...mantık yürütüyorum..o, onun çocuğu tabiiki alacak diye gönül ferman dinlemiyor...kızım telefon ediyor domuz gibi konuşuyorum..kızım şaşırıyor...torun desen ayrı bir alem..oturuyormuş odanın ortasına annane yetiiiş bunlar beni sevmiyo diye ...baş edemediler ikimizle 2 ay sonra geri geldi umutcan..ikimizde gördük istediğimiz zaman bir araya geleceğimizi...bereket umutcan bu arada anacığını sevmeyide öğrenmiş..gitti yine bu sefer ayrılık kolay oldu..mantığım..daha bir kolay işler oldu..şimdi ayrılıklar benim için daha kolay..umutcandan bile ayrılabildiğime göre haytımda ondan önemli kimse olamaz..büyükmü konuşuyorum?..belki...beylik bir laf ama torununuz olsun o zaman görürsünüz...hayatınızda ondan daha önemli kimse olmayacak..umtcanmı? şuanda yine burda canım, ve bu ayın sonuna kadar kalacak herhalde..saygılar.. |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor ayrılık acısına en iyi yöntem zaman, zaman herşeyin ilacı insan hüznünü de yaşamalı ve sonrasında o acıyı üzerinden atabilmeli ve yapacak birşey yoksa, asla ardına bakmadan yoluna hayatına devam etmeli [youtube=425,350]LvU59QXYBIc&mode=related&search=[/youtube] |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor doğarken ayrıldıklarımızlamı doğduk sankı hayır bende ayrılıklar yaşadım ama şimdi gülüyorum ,zaman ......... |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor "ölüm allahın emride ah şu ayrılık olmasaydı" demiş ,doğru söylemiş kerata 88a |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor AHHHH zaman evet ilacı tabi ammaaa o zaman geçene kadar daaaa senden koparıp götürüyooo.. |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor Bence ayrılığın nedeni niçini ve neden yaşanması gerektiği çok çok önemli... Ayrılık ama neden ayrılığı kimler istiyor. Ayrılığı zorunlu hale getiren bir durum var mı? Bu soruların cevabı ayrılığı iyi tanımlamamı sağlıyor. Neden sorusu ve cevabı benim için çok önemli bazen hayatımı çok zorlaştıran bazen de çok kolaylaştıran bir soru. Dene dermiyim hayır demem çünkü bende karar verdim mi. Yani kararım netleşince çok arkama dönüp bakmayanlardanım. Acıyı dindirmek konusunda bir yöntemse benim bildiğim yada uyguladığım bir şey yok bu noktada sabır diye bir şey var karşımıza çıkan... Zaman bazen kolaylaştırır yaralarımız tabi ayrılık bir yara açtıysa.... Tabii burada ayrılığın nedeni ve niçini çok önemli tabiki torundan ayrılmak çok sevimli bir ayrılık tabiki onunda acısı vardır. Ayrılmaya zorlanmak vs vs... Bence nedeni çok önemli ben nedeni bildiğimde daha kolay hazmedebiliyorum. |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor ama herşey bir yana da ,,bazı bitişler olmalı ki başlangıçlar gaha sağlam olsun..aynı ölüm ve doğum dengesi gibi... bu konu sadece aşka sevgi kadın erkek ilişkisi olarak düşünmüyorum ben..eski mahallemden ayrılmasaydım burdaki daha güzel dostluklar ı komşulukları bulamayacaktım ... ayrılırken ve buraya alışırkrn çooookkk zor olmuştu ama ..şimdi iyi ki taşınmışım diyorum ,,çünkü ordaki güzel insanlar la zaten paylaştım ve hala paylaşıyorum ,,orda kalsaydım burdaki güzel insanlardan mahrum olacaktım...bunun gibi işte... aslıunda alışkanlık oluyor ayrılırken koyan daha çok---anaaa nasıl beter bir devrik cümle kullandım ayoll,,anlayana aşkolsun valla-- 44 |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor yeni bir ayrılık yaşamış olarak canımın acısını ,yüregimin sızısını dindirmek için ondan önceki hayatımı onunla olan hayatımı ve şuan ki ona alışmış ama ayrı kalmak zorunda oldugumuz zamanı düşünüyorum hepsinde de ben bendim hayat devam ediyor sen dursanda kalksanda otursanda .... Ayrılık geldiğinde gücüde getiriyor sanırım ..... |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor ayrılık acısındaki en büyük unsur alışkanlık bence. insan hayatında bir anda ani bir değişiklikten hoşlanmıyo. bi düzen oturtmuşsa onu sürdürmek istiyo. alıştığımız birşeyi hayatımızdan çıkarmak istemiyoruz. bir de bilinmez olan korkutuyor tabi. eğer bir kadın/erkekse ayrıldığımız bir sonraki ilişki korkutur. bi anda ilişkiye dair alışkanlıları atmak kolay olmaz. bi mahalleden taşınmaksa bir sonraki çevremiz nasıl olacak o korkutur, komşularımız nasıl insanlar olacak. ayrılıkla nasıl başa çıktığımı anlatmak yardımcı olmak isterdim ama bende yeni bir ayrılık yaşadım ve şuan pek başa çıkabildiğim söylenemez 4897 elimden geldiğince o kişiyi hatırlatmayacak şeyler yapmaya çalışıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum sürekli. o insan hayatıma girmeden önceki düzenimi oturtmaya çalışıyorum tekrar. çok canım acıyo onu çok özlüyorum ama elimden birşey gelmiyor. bunları yaşamak zorundayız hepimiz. keşke bi ilacı olsa da onu alıp yaşadıklarımızı unutabilsek |
Ynt: ayrılık niye bu kadar zor Bence ayrılıkların acısının derecesi sevginin derecesine bağlı çok sevmişsek çok az sevmişsek az acı çekiyoruz.Birde durumun vahametine bağlı.Niçin ayrılındığı önemli.Bitti dediğimiz bir ayrılıkla dönüp geleceğimiz ayrılık arasında fark var.Ben her ayrılıkta çok ağlayan biriyim .Türk filimlerindekilere bile ağlarım .Neilginç ki yabancı filimlere ağlamam.İnsanoğlunun alışkanlıklarından kopması kolay değil actır elbete ama en güzel ilaç zaman .Bütün kalbi kırılan herkese Allah kolaylıklar versin. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:59 PM. |