| TriGonoMetri | 20-05-2008 10:12 PM | BİR BEN VARDIR BENDE BENDEN İÇERİ benim psikolojiye ilk ilgim çok sevdiğim bir arkadaşımın psikoloji çalışmalarını izlerken başladı.Arkadaşımın uzakten gelen arabanın plakasını okuma vb çalışmalarında hep onla berabardim yapılan onca çalışmadaki hissiyatli duyguları görünce yavaş yavaş bende kapıdan içeri girmeye başladım.îlk başlangıcım 3 yıl önceydi hala gözlerimde canlanır o anlar içimdeki duvarı aşmak ve varsa bir yerlerimde kırıklık onları tamir etmek adına içimdeki zehirli dumanlara filtre takmak adına çalışmalarımda ilerledim.Bazı çalışmalarım için araştırma yaparken siteyle karşılaştım bazı alanlara okuduktan sonra site hoşuma gitti.İlk çalışmalarımda bu sitenin varlığını bilseydim(o zaman varmıydı bilmiyorum) şundan eminimki bu alandan çok faydalanırdım.İlk çalışmalarım hipnoz olduğundan telkinlere yakınlığım var ve şuna çok iyi inanıyorumki telkinler kadar insan hayatına yön verici hiçbir etkren bulamazsınız.Arkadaşlarımızla yaptığımız ilk çalışmalarda herkesin alaycı tavırlarıyla karşılaşırdık ama yinede hiç yılmadık çünkü başaracağımızı ve içimizdeki yanan başarmak ve mutluluk telkinini ateşi daima parıldıyordu.Ne kadar bilgimin olduğunu söylemiyorum ama şunu söyleyebilirim ünlü filozof SOKRATES'in dediği gibi ''Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir''.Ne kadarda çalışırsam çalışayım mutlaka bu siteden de öğreneceğim bilgiler,estetik ,pratik ve mükemmellikler vardır...BATMAN ÜNİVERSİTESİ GELİŞİM TİMİ |