![]() |
hiç beklemezdim samimi söylüyorum ilk başlarda pek umutlu değildim.telkinleri dinlerken inanılmaz huzurlu oluyordum."sadece dinlerken oluyor,sabah kalkınca yine aynıyım"diyordum ilk 2 gün. 3. gün ise önerilere kulak vermiş ve telkinleri daha uzun süre dinlemiştim.sabah kalktığımda eskiye göre çok daha iyi idim.çok daha dinç, neşeli vs. göz temasları ve diyaloglardan zevk almaya başladım.herhangi bir şeye çok daha iyi konsantre olabiliyorum.dalgalanmalar elbette oluyor.bunun normal olduğunu da öğrendim.böylece olumsuz düşünce sadece gelip gidiyor.telkinlere ısrarla devam ettikçe kalıcı olacağından umutluyum sad456(aslında kafama takılan tek şey bu). ama geriye dönüp baktığımda 3 gün için hiç de fena olmayan bir ilerleme kaydettiğimin farkındayım. blissy |
hiç bekelemezdim evt bunları duymak çok güzel rıdvan eminm ki dinlemeye devam ettikçe her zaman iiyie doğru gideceksin .. bu arada bende rıdvan f678h blissy blissy blissy |
hiç bekelemezdim memnun oldum derty. (ismimi söylememe gerek yok herhalde smil56) |
hiç bekelemezdim bende memnun oldum yaş kaç :)))))) partysmiley |
hiç bekelemezdim Alıntı:
|
hiç bekelemezdim Alıntı:
|
hiç bekelemezdim khkh56 44 44 tamam öttürmeyiz biz anlaştık bi o öttürücek bi ben :)) khkh56 |
hiç bekelemezdim khkh56 rıdvan olduğun kadar komikmişsin de f678h |
hiç beklemezdim Evet arkadaşlar yeni geldim bende dışarıdaydım...Güzel sohbetler yapmışssınız 12389 İki Rıdvan birbiri ile paslaşmış... Lerzan 'da her zaman ki gibi renk katmış.. Yeni gelenler olmuş s456 |
hiç beklemezdim Ben memnunum gayet keyifli paylaşımlar oluyor...Eğer bir sorun olursa elbette bunu ifade ederim hassasiyetiniz için teşekkürler. blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 AM. |