![]() |
slmlar ben geldim Merhaba Ramazan Bey; Hoşgeldiniz... sapkal89 Bu sitenin öncelikli amacı zaten kişisel gelişim. Ben konusunda ise şunu söyleyebilirim.Önce insan kendisini iyi hissetmeli ki çevresine faydasi olsun. Bu nedenle "Önce ben" diyoruz bizde sitemizde.. Ancak bu bencillik anlamında değil.Sadece insanın kendi içinde güvende ve iyi olmasının çevresine katkı sağlamasını yarayacağı düşüncesi... |
slmlar ben geldim meraba.sevgili Ramazan benim çok deger verdiğim arkadaşım dostum diyim...benim çok derdimi dinlemiştir.sagolsun..burayı sevdiğine sevindim ,sevmesen şaşardım zaten...insanda bagımlılık yapıyo..aramıza hoş geldin.... blissy |
slmlar ben geldim merhaba Atakan bey, sanırım ben yanlış anladım. Ben bencilikten çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim. yıllardır çalıştığım işyerinde bile sırf bencilik yüzünden işten ayrılmayı bile düşündüm. ama sonunda muvaffak olan ben oldum. benciller gitti. özel bir sektörde özellikle turizm sektöründe 9. yılıma girdim bir işyerinde. Konuları okurkende ben kelimelerini duyunca ne diyim biraz tedirgin oldum. Açıklamalarınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. hismiley |
slmlar ben geldim Selamlar Ramazan hoşgeldin, Atakan ında söylediği gibi buradaki ben bencillikle alakalı değil. Sonuçta sen iyi hissettiğinde sen olduğunda bu bütün çevrene bulaşır, terside mümkündür. Dolayısıyla tam ve bütün olabilen sen tüm çevrene daha yararlı olursun. Unutmayalımki kanser de vucutta sağır bir hücre ile başlar ve yayılır... Sevgiler.... |
slmlar ben geldim Evet bende yorumlara katılıyorum ben duygusu narsizme ulaşacak derece de olmamalı yani kendini düşünerek benlik geliştirilmemeli benlik güçlendirilirken niyet önemlidir şu bakış açısıyla güçlendirilirse hiç bir sorun kalmaz bence, ben benliğimi etrafımı güzelleştirmek için huzur yaymak için geliştiyorum mantığı güdülmesi gereken bir mantıktır saygılar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:18 AM. |