![]() |
İçten gelen telkin değiştirme hissi Telkin dinlerken 3 yıldır karışık dinlerim ilgilenirim sevdiğim bir konudur, telkin dinlerken diyorumki x telkinini düzenli olarak dinliyicem 3 4 günün sonunda içimden çok yoğun bir şekilde "artık şu telkini dinliyim bunu bi düzene oturtursam efsane olur" gibi düşünceler geliyor ve eski telkini aksatmaya başlıyorum sonra diyelim o ikisini aynı anda dinliyorum bu seferde içimden gelen ya şöyle bi telkin yapsamda onu dinlesem diyip ihtiyaçlarıma yönelik bir telkin hazırlıyorum ve ardından tekrar 3 4 günün sonunda bırakıp başka bir telkine yöneliyorum. İç düşüncelerimi bu süreçte takip ettiğim kadarıyla sürekli belli bir düşünce bunu sağlıyor bu yüzden telkin etkilimi değil mi anlayamıyorum. Ne önerirsiniz ? Çekirrdek inanç demeyiniz çünkü o telkinleri dinlerkende bir anda farklı bir telkine yönelsem o telkinde bayağı bir kalsam gibi düşüncelerim oluşuveriyor. |
Cevap: İçten gelen telkin değiştirme hissi Çatışma yaşıyor olabilir misin?Bilinçaltı kolay kolay değişmek istemiyor ve bilinç altı tam temizlenmeden de yeni kalıpları , inançları kabul etmek istemeyebiliyor. İçsel çatıma telkinini öneriyorum herkese birdenbire her şey berraklaşıyor.Gerçekten ne yapmak istediğinle ihtiyacın olan şeyin ne olduğu belirginleşiyor. Birde eft ile desteklemeni öneririm.Eft, telkin , psikoterapi bunları bence daldan dala atlamadan birbirlerini destekleyecek şekilde kullanabilirsin. |
Cevap: İçten gelen telkin değiştirme hissi Içsel çatışma telkini nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz |
Cevap: İçten gelen telkin değiştirme hissi Alıntı:
Neyse linki şu: https://www.telkincd.com/336-icsel-c...!-satinal.html Gerçekten etkili bir telkin.Bence .:)Hani bir söz varya işi zamanı iş aşk zamanı aşk diye.El işte göz oynaşma olma durumunu azaltıyor ve bazı şeyler önünüzde daha net beliriyor. |
Ben de sürekli kendimi sabote ediyorum, çok kararsızım, sürekli karar değiştiriyorum, karar vermekte zorlanıyorum.. Sanırım bu telkin bana iyi gelecek, ne dersiniz? |
|
Cevap: İçten gelen telkin değiştirme hissi Belki de dönüşüm sürecinde olduğum için olabilir.Enerji EFT diye bir teknik var.Orada aslında tedavinin -2 ve +2 arasında bir değerde bırakıldığından bahsediyor.Aslında bu dönemde iyileşme gerçekleşse de enerji akışı düzensiz olduğu için kişi aşırı güçsüz , canı bir şey yapmak istemeyen kolunu kaldırmak istemeyen biri haikine geliyor diyor.Bende şu an öyleyim. Bir de yaşadığım şehirle de ilgili sıkıntılarım.Sanırım telkin içeriğini ve dinleme yöntemi mi değiştireceğim. |
Çok teşekkürler.. |
Cevap: İçten gelen telkin değiştirme hissi Maalesef düzelt butonu sıkıntılı.İlk yazdığım cümle açmış.Neden omasın demiştim.Size neyin yararlı ve gerçekte neyin yararsız olduğunu görüyorsunuz. |
Cevap: İçten gelen telkin değiştirme hissi cevaplarınız için minnettarım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:35 AM. |