![]() |
Başarıya giden yolda mıyım? Merhaba arkadaşlar an itibariyle bende forma üyeyim. İlk olarak hayat hikayemi anlatmak istiyorum. Benimle birlikte 11 kardeşiz ve şu anda yoğun olarak YGS LYS çalışıyorum 9 ve 10 sınıfta günde 5 6 saat çalışmama rağmen yanlış çalışmalar neticesinde yeni okulumda deneme sınavlarında beni geçen insanlar var. Benim hayatımı değiştiğine inandığım dönüm noktası öğretmenimin bana aldığı kitaplardı yani 7 sınıfta iken o güne kadar ne ailem ne de başka biri hayatıma hiçbir şekilde katkıda bulunmadı şu an ailem kaçıncı sınıf olduğumu bile bilmiyor. Her neyse. Benim inandığım şey ise bugün itibariyle doğru çalışmalar ile günde en az 8 10 saat çalışarak 9 eylül tıpa gitmek ve bu hedefime ulaştıktan sonra ise girişimciliğe atılmak istiyorum. Maddi ve manevi açıdan zaten sıkıntı içinde olduğumu biliyorum. En azından bana manevi bir şey vereceğine inandığım bu siteye üye oldum. İnanıp inanmamak sizin elinizde fakat 6 yıldır kendime bir şey satın almıyorum. Benim için para asla önemli değil. Diyeceğim şudur ki yaklaşık 4 yıldır kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve ben yapacağıma inanıyorum umarım bu yazdıklarımla alay etmezsiniz. Çünkü bunlar benim hayalim ve hayallerim tartışmaya açık değiller. Sizden rica ettiğim benim gibi zor durumda iseniz benimle paylaşmanız ve birbirimize destek olmamızdır. Güneş sana gelmiyorsa, sen güneşe gitmelisin. |
Cevap: Başarıya giden yolda mıyım? Hoş geldin benim paylaşımlarımı okudun mu? Emin ol insanlar neler yaşıyor.Her şey insanlar için.Maddi , manevi sıkıntılar.Zaten hikayemi yazdım.Bütünü nü değil mahrem yerleri de var illaki. Ben doğduğumda benim yaşayamayacağıma inanlar varmış.Bu çocuk yaşamaz demişler.Üç kilonun altıymısım ve vücudum şişmiş o şiş inince minnacık bir çocuk kalmışım.Otuz bir yıldır rabbime şükür yaşıyorum. Sana kolay gelsin diyorum ama bölümünü doğru seçmeni tavsiye ederim.Tıp ve girişimcilik birbirine yakın şeyler değil tabi özel hasta hane açmazsan. |
Cevap: Başarıya giden yolda mıyım? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 AM. |