![]() |
Ölü Adam Merhaba güzel insanlar.bende siteye yeni üye oldum.Bilinç altı mp3'leri dinliyorum.Ufaktan etki göstermeye başladı sanırım.Benim hikayem uzun bir süreyi kapsıyor.boşa geçen 7 yıl.Evde oturdum.Doktorlara,hocalara,medyumlara gittim ama bir şifa bulamadım.bipolar+şizofren+şizoaffektif+ruhsal birikim+duygu durum bozukluğu+depresyon vs.birsürü teşhis koydulara bana.valla en son hangi teşhisi koyduklarını hatırlamıyorum bile...işin kısacası 7 yıldır bitkin,ölü,ruhsuz,depresif,neşeli,akıllı,bilgili,f elsefik vs takılıyorum.ne olduğum belli değil amacımda belli değil :D |
Cevap: Ölü Adam Merhaba hosgeldiniz. Yazınızın sonundan başlarsanız, sizi bir yola yöneltecektir. Bir amaç edinin. Mutlu paylaşımlar. |
Cevap: Ölü Adam Amaç çok önemli. Jason Becker'ın bir sözü var müzik benim hayatım ve gitarda karım diye. Henüz ölmedi diye belgeseli çekildi izlemenizi öneririm.On dokuz yaşında gitar virtüözü mertebesine erişti.Ona ölümcül bir hastalığın pençesinde olduğu söylenmesine rağmen gitar çalmaya devam etti.Ayaklarını kaybetti sonra tek elini kaybettiiSonunda yatağa düştüğünde sadece gözlerini hareket ettirebiliyordu.Doktorlar maksimum iki sene yaşar dediler.O gözleriyle iletişim kurmasını öğrendi ve sonra onun göz hareketlerini yakalayabilen bir bilgisayar vasıtasıyla müzik yapmaya devam ediyor ve on küsür yılı doldurmuş durumda ve gözlerinin içi gülüyor. guitar https://www.youtube.com/watch?v=wGFDWTC8B8g |
Cevap: Ölü Adam Merhaba güzel insan hoşgeldin. Bipolar bozukluğu bu aralar yakından tanıdığım bir hastalık belkide o yüzden dikkatimi çekti. Eğer sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok. Kimin sana ne teşhisi koyduğunun anlamı yok. Sen sadece kendini iyi hisset. Duygularınla çatışabilirsin ama güçlü ol. Bilincini asla kaybetme bazen kontrolü kaybedebilirsin. Ama sakın vazgeçme. Allah hiç bir derdi devasız bırakmamış ki ölümün bile. Bir düşünsene en yakınımız bile öldüğünde ilk anlar nasıl katlanacağım buna diye kendimizi yeriz.. Yeriz yeriz... Ama zaman sanki yüreğimize su serper. Yavaş yavaş kendimizi toplarız ve yaşadıklarımız bizi güçlendirmeye başlar. O yüzden inan önce kendine inan ve güven. Emin ol sen istedikten sonra yenemeyeceğin şey yok. Bu hayatta ne imkansız ki düşünsene.. Önce bir kendine bak.. Ellerine, kollarına, yüzüne.. İnceleee.. Ne kadar mükemmel değil mi? Sonra yavaş yavaş parmaklarını oynat.. Bu bir mucize değil mi bir mucize.. Yaşamın gibi senin gibi bir mucize... O yüzden inan sen mükemmelsin ve herşeyi yapabilirsin. Biz sana inanıyoruz güzel insan tüm güzellikleri seninle olsun :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 AM. |