![]() |
hikayem telkinler rüyalarımı hatırlamamı sağladı. daha net rüyalar görüyorum. bu rüyalar bilinçaltıyla ilgili. site yöneticilerinden şunu öğrenmek isterdim. bu rüyalar ne zamana kadar sürecek. bilinçaltı ne kadar sürede boşalır. bilinçaltı ne zaman olumluya döner? bilgisi olan varsa, cevaplarsa sevinirim. selamlar. actionsmile |
Cevap: hikayem güçlü olmaya çalışıyorum. insanların yaptıklarına bir resim gibi bakmaya çalışıyorum. bile bile yalan söyleyenleri takmamaya çalışıyorum. hayatta yalnızsam, diğer insanlar gölgeyse, gölge varlıkların yaptıklarını takmamaya çalışıyorum aslında çalışıyorum değil, takmıyorum demem lazım ama şu an daha o aşamaya gelmedim. |
Cevap: hikayem Merhabalar Bulut ^_^ Öğretmen misiniz :) |
Cevap: hikayem merhabalar maviinci , evet öğretmenim |
Cevap: hikayem çevremize yaydığımız enerjinin önemli olduğunu düşünüyorum. pozitif bir enerjiyle doluysak, pozitif olayları çekeriz. bazen her şey öyle üst üste gelir ki, şaşarız. negatif enerji , negatifi çekiyor. insanlarda da öyle. çevremizdeki insanlar bizlere bir şeyler öğretiyor, ya da biz onlara bir şeyler öğretiyoruz. birbirimize ayna oluyoruz. iyi davranışı olan birine sormuşlar? bu ahlakı nasıl edindin diye. cevap olarak ahlaksızlardan edindim demiş. biz de insanlarda gördüğümüz yanlışlıkları, kendimizde varmış gibi kabul edersek( o kişinin bizim aynamız olduğunuz düşünerek, o kişide kendimizi gördüğümüzü düşünürsek ) , negatif yanlarımızı pozitife çevirmiş oluruz. sevgiler.956k |
Cevap: hikayem Alıntı:
|
Cevap: hikayem Alıntı:
|
Cevap: hikayem bir olay yaşadığımızda canımız sıkılır, gözlerimiz yaşarırsa, hücrelerimizde birikmiş duygusallıkları temizlemek gerekir. bu konuda nefes çalışmalarının çok faydası oluyor .nefesle birlikte hücrelerde birikmiş duygusal kayıtlar siliniyor. bu çalışmaları yapmakta bir irade gerektiriyor. ya da bir destekçi. selamlar... |
Cevap: hikayem mutluluğun sırrı: Mutluluğun sırrını buldular! | GAZETE VATAN |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:50 PM. |