![]() |
Kıskançlık Merhaba arkadaşlar.Gündemimde yeni bir sorun var!ağla2En yakın arkadaşlarımı şiddetli bir şekilde kıskanmaya başladım.Arkadaşım sosyal,samimi ve herkes tarafından sevilen,kabul edlilen biri.Yani tam benim olmak istediğim gibi.E doğal olarak bende bir kıskançlık oluştu.Ne yapabilirim?Bu durum moralimin düşmesine ve mutsuz olmama sebep oluyor.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.u859 |
Cevap: Kıskançlık Telkin dinliyor musun |
Cevap: Kıskançlık Birkaç gündür dinlemiyordum.Ego,kendine güven,sosyal fobi,dışadönüklük,başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini bu geceden itibaren dinlemeye başlayacağım. |
Cevap: Kıskançlık Alıntı:
Sonrasında o kağıtları yak ve külünü tuvalete dök, sifonu çek gitsin. Bunu bir kaç defa yaptığında duygularının berraklaştığını görürsün. Ve çokça tevbe istiğfar getir. Tabi ki telkinlerini dinlemeyi de ihmal etme sevgimle kal IŞIK abla actionsmile |
Cevap: Kıskançlık Işıklı yola katiliyorum. Allaha dua et, tevbe et ve zikir cek. O zaman daha rahat olacaksin. |
Cevap: Kıskançlık Çok teşekkür ederim Işık abla.Dediklerini kesinlikle uygulayacağım. :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 PM. |