![]() |
Teşekkür Ederim Herkese merhaba, Çekirdek inanç ailesine teşekkür etmek için yazıyorum... TEŞEKKÜR EDERİM:) İstanbuldan yazıyorum ve biliyorum ki elinde imkan olmayan, burayı okuyup derdine çare arayan bir çok insan var. Hele daha çocukken sistem doktorlarının eline düşen ve hasta hatta deli diye etiketlenen, toplum tarafından hep dışlanan kardeşlerim için söyleyeceklerim var; Toplumun karanlığından uzak durun, ve yüzünüzü ne güldürüyor size ne iyi geliyorsa onu yapın.. Ergen ya da erişkin olmak farketmiyor, çok para verip ünlü psikiyatri merkezlerine ya da yaşam koçuna gidiliyor diye de hemen kimse tüm dertlerinden kurtulmuyor. İyi olmak için, sağlıklı ve mutlu, huzurlu olabilmek ve bunu devamlı kılmak için önce ve hep inanmamız gerekiyor değişime... Biz buraya çile çekmeye, mahkum gibi gün doldurmaya gelmedik.. Dünyaya ezilmeye, hor görülmeye, hep dışlanmaya, hasta diye kapatılmaya gelmedik. Kaderin adı keder değil. Aldığım nefesin - söylediğim her sözün bi karşılığı olduğuna inanıyorsam ve ilahi olanın dünyadaki temsilcisiysem neden bu gücümü olumsuz olan için kullanayım ki. (Özellikle çaresiz zamanlarında internette iyileşmek için umut arayanlar var. Lütfen her yazdığımızdan sorumlu olduğumuzu unutmayalım) Hayat tercih meselesidir. Ben sevgiyi, sağlığı, huzuru sonsuz güzelliği- güveni seçtim. Kendi değişim günlüklerini yazan herkese sonsuz selam ve sevgi... Hoşça kalın;)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:53 PM. |