![]() |
Cevap: Tek başıma savaşıyorum sosyal fobimle:( Okul hayatım boyunca sürekli özürlü hasta muamelesi gördüm. Biriyle kavga yaptığımda bile "dua et ki özürlüsün diye dokunmuyorum" derlerdi. Gururum inciniyordu. Ama benim duygularımın ne önemi vardı ? |
Cevap: Tek başıma savaşıyorum sosyal fobimle:( Alıntı:
|
Cevap: Tek başıma savaşıyorum sosyal fobimle:( ahh bunların hepsini öldüresiye dövmek istiyorum nefret kaplıyor içimi neden bu kadar duygusuz olmak zorundalar eseski tabiki burdasın ama sadece burda real de hiç böyle bir arkadaşım olmadı buradan birileriyle gerçekten arkadaş olmayı ve buluşmayı çok düşündüm ama buda imkansız sonuçta kimin ne çıkacağı belli olmuyor insanlar güvenilmez |
|
Cevap: Tek başıma savaşıyorum sosyal fobimle:( sence bu istediğimiz biraz fazla değilmi bu dünya için düşünsene aynı dertleri çekiyorsunuz arkadaşınla birbirinizin sıkıntılarını anlıyor ve birbirinize değer veriyorsunuz birbirinizi asla kırmıyorsunuz söyleyeceğiniz sözler de seçici oluyorsunuz çünkü birbiriniz nasıl bir kırılgan yapısı olduğunu biliyorsunuz sencede sadece rüyalarda gerçekleşecek birşey değilmi? |
ben ücretsiz telkinleri dinledim, çekirdek inanç telkinleri dinledim. şöyle söyleyeyim %20 oranında rahatladım ama çok değişkenim, kendimi tanıyamıyorum. bir iyi bir kötü oluyorum, bazen kendime şaşırıyorum, vay be bunları ben mi söyledim diye. bende mükemmeliyetçilik de vardı. mükemmeliyetçilik telkinim de sinirlerime iyi geldi. çok daha sakinim. sonuç olarak telkinlere biraz ara verdim ve hiç iyi değilim. |
|
|
|
Cevap: Tek başıma savaşıyorum sosyal fobimle:( sizin gibi çok insan var ama hepiniz diğerinizin harekete geçmesini, zihninizdeki gibi davranmasını bekliyorsunuz. siz neden öyle olmuyorsunuz? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 AM. |