Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Tek başıma savaşıyorum sosyal fobimle:( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/623308-tek-basima-savasiyorum-sosyal-fobimle.html)

Thanatos 29-08-2013 09:57 PM

Cevap: Tek başıma savaşıyorum sosyal fobimle:(

Okul hayatım boyunca sürekli özürlü hasta muamelesi gördüm. Biriyle kavga yaptığımda bile "dua et ki özürlüsün diye dokunmuyorum" derlerdi. Gururum inciniyordu. Ama benim duygularımın ne önemi vardı ?

eseski 29-08-2013 10:07 PM

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846214)
Okul hayatım boyunca sürekli özürlü hasta muamelesi gördüm. Biriyle kavga yaptığımda bile "dua et ki özürlüsün diye dokunmuyorum" derlerdi. Gururum inciniyordu. Ama benim duygularımın ne önemi vardı ?

haklısın insanlar çok kırıcı karşısındakinin ne hissettiğini bilemiyorlar zaten insanlar biraz mantıklı olsa bu kadar yakınmazdık heralde bu hastalktan

Değişmek 30-08-2013 12:00 AM

ahh bunların hepsini öldüresiye dövmek istiyorum nefret kaplıyor içimi neden bu kadar duygusuz olmak zorundalar

eseski tabiki burdasın ama sadece burda real de hiç böyle bir arkadaşım olmadı buradan birileriyle gerçekten arkadaş olmayı ve buluşmayı çok düşündüm ama buda imkansız sonuçta kimin ne çıkacağı belli olmuyor insanlar güvenilmez

eseski 30-08-2013 01:18 PM

Alıntı:

Değişmek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846217)
ahh bunların hepsini öldüresiye dövmek istiyorum nefret kaplıyor içimi neden bu kadar duygusuz olmak zorundalar

eseski tabiki burdasın ama sadece burda real de hiç böyle bir arkadaşım olmadı buradan birileriyle gerçekten arkadaş olmayı ve buluşmayı çok düşündüm ama buda imkansız sonuçta kimin ne çıkacağı belli olmuyor insanlar güvenilmez

haklısın ben de istedim hem hissettiklerimi paylaşacğım hem de bi çözüm arayacağım biri olmsını isterdim yanımda. Sosyal fobili olmasada bunu aşmamda bana yardım edebilecek birisinin olmasını isterdm ama tam tersi öyle arkadaşlarımın yanında daha da kasılıyorum.

Değişmek 30-08-2013 10:04 PM

sence bu istediğimiz biraz fazla değilmi bu dünya için düşünsene aynı dertleri çekiyorsunuz arkadaşınla birbirinizin sıkıntılarını anlıyor ve birbirinize değer veriyorsunuz birbirinizi asla kırmıyorsunuz söyleyeceğiniz sözler de seçici oluyorsunuz çünkü birbiriniz nasıl bir kırılgan yapısı olduğunu biliyorsunuz sencede sadece rüyalarda gerçekleşecek birşey değilmi?

serpilelif 01-09-2013 08:47 PM

Alıntı:

eseski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846209)
aynen öyle yıllardır araştırıyorum sunu kökten nasıl çözebilirim diye .. Aslında yanımızda bize yardımcı olabilcek arkaslarımız olsa belki sosyal ortamlarda kendimizi daha iyi hisseder ve atlatrdık bu hastalığı ama işte ailem bile anlamıyor.. Ama telkinler baya işe yaradı sen dinlemiyor musun tlkinleri

ben ücretsiz telkinleri dinledim, çekirdek inanç telkinleri dinledim. şöyle söyleyeyim %20 oranında rahatladım ama çok değişkenim, kendimi tanıyamıyorum. bir iyi bir kötü oluyorum, bazen kendime şaşırıyorum, vay be bunları ben mi söyledim diye. bende mükemmeliyetçilik de vardı. mükemmeliyetçilik telkinim de sinirlerime iyi geldi. çok daha sakinim.

sonuç olarak telkinlere biraz ara verdim ve hiç iyi değilim.

eseski 01-09-2013 09:47 PM

Alıntı:

Değişmek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846245)
sence bu istediğimiz biraz fazla değilmi bu dünya için düşünsene aynı dertleri çekiyorsunuz arkadaşınla birbirinizin sıkıntılarını anlıyor ve birbirinize değer veriyorsunuz birbirinizi asla kırmıyorsunuz söyleyeceğiniz sözler de seçici oluyorsunuz çünkü birbiriniz nasıl bir kırılgan yapısı olduğunu biliyorsunuz sencede sadece rüyalarda gerçekleşecek birşey değilmi?

evet haklısın böyle birinin karşımıza çıkması zorr sanırım

eseski 01-09-2013 09:49 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846296)
ben ücretsiz telkinleri dinledim, çekirdek inanç telkinleri dinledim. şöyle söyleyeyim %20 oranında rahatladım ama çok değişkenim, kendimi tanıyamıyorum. bir iyi bir kötü oluyorum, bazen kendime şaşırıyorum, vay be bunları ben mi söyledim diye. bende mükemmeliyetçilik de vardı. mükemmeliyetçilik telkinim de sinirlerime iyi geldi. çok daha sakinim.

sonuç olarak telkinlere biraz ara verdim ve hiç iyi değilim.

anladm ben de öyle dinliyorum baslarda iyi geliyor ma sonra geçiyor etkileri eski halime dönüyorum

Değişmek 01-09-2013 09:53 PM

Alıntı:

eseski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846299)
evet haklısın böyle birinin karşımıza çıkması zorr sanırım

Bekleyecez başka yapacak bişey yok :(

maviinci 01-09-2013 10:09 PM

sizin gibi çok insan var ama hepiniz diğerinizin harekete geçmesini, zihninizdeki gibi davranmasını bekliyorsunuz.

siz neden öyle olmuyorsunuz?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 AM.