Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   benim hikayem (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/622948-benim-hikayem.html)

sehzade35 19-05-2013 08:43 PM

benim hikayem
 
Merhaba arkadşlar 24 yaşındayım izmirliyim .Bende okb sf anksiyete ve depresyon var.Doktor söylerken yoruldu o drece.Sorunlarımın artmasının nedeni annemin beyninde tümör cıkması ve tek arkadaşımı gözlermin önünde kaybetmiş olmam.Bu oalylardan sonra herşey tepe taklak oldu iş bulamıyorum her yolu denedim ,dostum arkadşım dediklerim beni sırtımdan vurdu .Biraz saflıkda var insanlar bana bir adım gese ben onalra koşarak gdiiyorum ne isteseler kıramıyorum ve yapıyorum .Ama dertlerim başladğından beri bir kere olsun yardım eden olmadı hatta dostum diye yaklaşnlar köt günümde dertimi dinlemek yerinen bırak bunları git doktora anlat dinlemek zorunda değiliz dediler şuan telefonumu açmıyolar mesela.hayat hep böle oldu benim için insanlar hep kullandı beni şuan yapa yalnız işsiz güçsüz evden dıaşrıya cıkamayan aailemle iletişimi kötü olan kzı arkdaş desen hiç yok sevgilii yakınımdan geçmez bile .bu tiple bakan olamz sf olmsa bile bide sf var hiç bakmaz.Yalnız ölüğcem galiba ve benim igib sorunları olan arkdaşlar yardım bekliyorum şiştim kismeye dertimi anlatamamkdan konuşamamaktan bende kendimi buraya attım burada döktm içimi

Ayrıca bu telkinlere nereden başlamalıyım nasıl yapmalıyım nekadar dinlemeliyim ve hangilerini dinlemeliyim yardımcı olurmusnuz bu konuda

seniha. 19-05-2013 09:00 PM

Cevap: benim hikayem
 
bilinçaltı telkinlerini dinlemenin yanısıra kendine güven için Ya mütekebbir,,Ya basıt esmalarını söyleyebilirsiniz. okb için Ya kuddus ,Ya hakem esmalarını söyleyebilirsiniz., sıkıntılardan kurtulmak için Ya Selam, Ya hay esmalarını söyleyebilirsiniz. şifa için Ya şafi, ya halık esmalarını söyleyebilirsiniz. bu esmaları çekince bu esmaların enerjilerine uyumlanıyorsunuz. sayı önemli değil. içinizden ne kadar geliyorsa. ben de belli esmaları söylüyorum .hemen sonuç beklemeyin sabırlı olun. esmaları söyleyince kendinizi daha kötü hissedebilirsiniz, esneme olabilir, göz yaşarabilir. bu iyi bir durum. çünkü o esmalara uyumlanıyorsunuz demektir. telkinleri de nasıl dinleyeceğinizi Atakan Bey yazmış. kendi önceliğinize göre telkinleri guruba ayırın.telkin dinlerken de ilk zamanlar bilinçaltı rüyaları görülebiliyo. bu rüyalar bilinçaltını temizliyor. geçmişi hatırlamak hoş olmuyor ama temizleniyorsunuz.

serpilelif 19-05-2013 09:02 PM

Cevap: benim hikayem
 
aramıza hoş geldin. öncelikle ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinlemeye başla. bence mutluluk telkinini de ilave et. ihtiyacın var çünkü. sonra ihtiyacına göre diğer tlkinleri. bu konuda rehber bölümünü incelemeni tavsiye ederim.
inan bana senin yaşadığın sorunların bir kısmı bende de var. özellikle sf. depresyon geçirdim ben de. tam ilacı bıraktığım günlerde bu siteyle tanıştım. telkinler sayesinde aylardır tekrar depresyona girmedim. çok şükür.
maddi imkanın olursa çekirdek inanç tespiti yaptırmanı tavsiye ederim. depresyona girme nedenlerini öğrenmiş olursun en azından.
bu sitede harika insanlar var. onlarla istediğin gibi dertleşebilirsin. artık yalnız değilsin arkadaşımm.

sehzade35 19-05-2013 09:20 PM

Cevap: benim hikayem
 
sizlere teşekkür ederim dediklerinizi uygulaycağım 1 yıdlrı elemneşrakleke felak nas ayetel kürsi selaten tuncine dualrını okuyorum bunlarıda okuyacağım .
çekirdek inanç testini fiyatları nekadar şu an işsizcim çok yüksek bi fiyatise yaptırmam biraz zor olucak

seniha. 19-05-2013 09:34 PM

Cevap: benim hikayem
 
çekirdek inançla ilgili şu linki inceleyin
Çekirdek İnanç Çalışması

sehzade35 19-05-2013 09:47 PM

Cevap: benim hikayem
 
Atakan Bey yazmış dediniz ama ben nerede oldğunu göremedim.

Çekirdek inanç testi pahalıymış şu ara oakdr veremiyeceğim ama parayı bulmaya çalışsam bi yandanda ii olucak

seniha. 19-05-2013 10:04 PM

Cevap: benim hikayem
 
bu linkte Atakan Bey nasıl dinleneceğini yazmış
SSS | Hayatım Değişti Telkinli mp3

heromaster 19-05-2013 10:06 PM

Cevap: benim hikayem
 
Çekirdek inanç yaptırdığım için çok mutluyum... bu insanlar bu işe inanmışlar ve gerçekten çok iyi tespit yapıyorlar...
Eğer sürekli aynı şeyler oluyorsa kesinlikle bir yerde sorun var demektir...herkese bu çalışmayı tavsiye ediyorum..hatta hiç vakit kaybetmeyin ücretsiz telkinlerle vakit harcamayın işe temelden başlayın.... çekirdek inançlar değişmesse bazı olaylar da değişmiyor..

Ben de ilk başlarda ücretsiz telkinlerle başladım ama sonra bir yerlerde eksiklerim olduğunu fark ettim(ve çalışmayı yaptırdım)...ne olursa olsun bu çalışmayı yaptırdığınızda kaybedeceğiniz bir şey yok kazanacağınız çok şey var...

sehzade35 20-05-2013 07:48 AM

Cevap: benim hikayem
 
anladım benim için şuan şmkanı yok ama para ayarlamaya çalışıcam o yoluda denicem

Işıklı yol 20-05-2013 09:45 AM

Cevap: benim hikayem
 
Alıntı:

sehzade35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841180)
anladım benim için şuan şmkanı yok ama para ayarlamaya çalışıcam o yoluda denicem

Allah hayırlı kapılar açsın yolunuzda, kolay gelsin. Ya Fettah ismi şerifini her gün 489 defa okuyunuz. İnşallah hayırlı kapılar açılır size de


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.