Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Ruh Eşimi Buldum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/620049-ruh-esimi-buldum.html)

kalimera 14-11-2011 09:41 PM

Ruh Eşimi Buldum

Mucizevi bir olay anlatacağım ben size.Özlem hanımla görşüp telkin cd.lerini dinlemeye başladıktan sonra gerçekten çok mutlu olduğumu hissettim.Bunun yanında ben kendim de her gün olumlama cümlelerini yazdım,söyledim.
Bir akşam ruh eşimi bulmak için olumlama cümleleri yazdım.Tarif ettim,kumral,uzun boylu,sadık,zevklerimin uyuştuğu gibi..Ne var ne yoksa en ince ayrıntısına kadar yazdım ve defteri kapatıp facebooka girdim.Kız arkadaşımın bir yayını dikkatimi ekti altına yorum yazmamla bir başkası da yorum yaptı.Kimmiş bu diye merak ettim resimlerine baktım.Dünyanın her yerini hem de benim sevdiğim her yeri gezmiş biri.İlgi alanları,dinlediği müzikler,şiirler,siyasi,dünyevi görüşleri..Ben hiç bu kadar bana benzeyen biriyle karşılaşmamıştım.Tahmin ettiğiniz gibi kumral ,uzun boylu tam da benim yazdığım gibi biriydi her yönüyle.Normalde yaptığım bir şey değil ama mesaj attım dayanamayıp.gezdiği yerler konusunda.Karşılık verdi.Ben de rahatsız etmemek için iyi akşamlar diledim ki kendi yazdığı bir şiiri attı bana.Şiiri okuyunca daha da şok oldum,benim yazdığım tarzda bir şiir ve mitolojik unsurlar içeriyordu.Ben de kendi şiirimi attım aynı tarzda çok etkilendi.Sonrasında beni ekledi ve biz her gün konuşmaya başladık.Kendisi ateist olduğu için bir şey diyemiyordum ama öyle bir benzerlik vardı ki.Benim yapacağım yorumları,günlük olaylarda benim gösterdiğim tepkileri gösteriyor,aynı cümleleri kuruyorduk.Gün içinde aynı duyguları yaşadığımızı yazdıklarından anlıyordum.O söyledi en sonunda farkederek:"Sen mi bensin ben mi sen? Neler oluyor,paranoyak değilim biri bana şaka mı yapıyor?Nasıl bu kadar benziyoruz"Ben yine anlatamadım tabi inanmayacaktı.Sadece "ben de bu sırrı çözemedim ama varlığın beni çok mutlu ediyor" dedim.O da mutluydu.Bir sohbetimiz sırasında "sen de mi bana aşıksın" diye sordu kendisine çok aşık olanlar olduğunu artık kimseyi sevemediğini belirterek.Yoksa sen aşık mısın diye sorunca şakayla karışık "tipim değilsin" dedi.Dalga geçer tarzda hayret normalde en az 3 günde bana aşık olur kızlar dedi.Önümü tıkadı benim,hayır aşık değilim dedim...Bu konuşmadan sonra yine sohbetlerimize devam ettik ama artık iyice kopmak üzereyiz.Ne coşkusu kaldı ne eski beğenisi.İnsanın ruh eşini bulması ama onunla bir olamaması ne kötü...Ne yapabilirim bilmiyorum..Fikri olan var mı?

azraist_24 14-11-2011 10:01 PM

Cevap: Ruh Eşimi Buldum

Sonuna kadar okudum yazdiklarini...Cok sevindim senin adina... Yalniz, neden sogudunuz birbirinizden onu anlayamadim; o kadar coskunun kaybolmasina ne oldu nasil bir olay yasadiniz da boyle oldu... Cunku basit bir diyalog bence buna sebebiyet vermez diye dusnuyorum haksiz miyim?ağla2

sweeet 14-11-2011 10:12 PM

Erkekler tuhaf olabiliyor bazen karşısındakinin tam evet diyeceğine güvenmeden açılmıyor ya ağız aradıysa o zaman sana sorduğunda?

Öyle ya da böyle evet aşık olduğun halde keşke inkar etmeseydin. Seviyorum deseydin daha doğru olurdu. Ben her zaman birini seviyorsan karşındakinin de bunu bilmeye hakkı var diye düşünürüm. He sen söyledikten sonra top artık karşıdadır sen değilsindir olacaklardan sorumlu olan odur. Eğer karşılık vermeyi seçerse mutluluk olur eğer kabul etmezse herkes yoluna devam etmelidir. Herkesin seçimlerine saygı duyabilmek çok değerli. Tabi bir de inanç farkı problemi var. Birçok insana göre hassas bir konu.

juger 14-11-2011 10:19 PM

Bu ruh ikizin değil mi? Aynı şeyleri düşünüyor, aynı sorulara, aynı cevabı vermiyor musunuz?

Anlatmaya çalıştığım şu; o sana aynı soruyu sorsaydı, sende aynı cevapları verecektin. O zaman attığın trip kime? Kendine mi?

Biz insanlar gerçekten çok acayip olabiliyoruz.

Hani değil ruh ikizi; tıpkımızın aynısını kopyala yapıştır yaparak önümüze koysalar onunla da anlaşamayız.

Bu konu hakkında bir fikir olamaz. Olsa bile iyi bir fikir ancak deli bir dahilden çıkar. Bu yazıyı okuyan herkes de akıllı olmalı. Yaptığınız hataları kendinizde arayın. En iyi fikir sizin açınızdan bu olacaktır.

Sevgiler :)

azraist_24 14-11-2011 10:26 PM

Affiniza siginarak birsey sormak istiyorum , acaba arayip onu ne kadar cok sevdiginizi soyleme sansiniz yok mu?ağla2ağla2

ßyKuS 14-11-2011 10:27 PM

sweet eline sağlık çok iyi özetlemişssin durumu juger bnce durumu yanlıs özzetlediğini düşünüyorum kişiden kişiye değişir.. ve kalimera snde kolay kolay pes etme kolay kolay bulamazssın bidaha ve sweet bana acil msj at bi konuya yorum atmısdım önemliydi benim için ..

juger 14-11-2011 10:33 PM

Sevgili ßyKuS dediğin gibi yanlış yorumlamış olabilirim. Ama benim vurgulamak istediğim, insan ruh ikiziyle de anlaşamıyorsa, başka kimle anlaşacak? Ruh ikizi yahu, senin aynın. Sana ayna tutuyor. Onun yaptığına gocunmak, kendine gocunmak diye yorumluyorum.

Yanılıyorsam da özür dilerim. Ben her zaman ki gibi her şeyin en hayırlısını seçiyorum. Umarım sizin adınıza da böyle olur :)

sweeet 14-11-2011 10:46 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811253)
Affiniza siginarak birsey sormak istiyorum , acaba arayip onu ne kadar cok sevdiginizi soyleme sansiniz yok mu?ağla2ağla2

Arzucum kıyamam sana ağlama duygusal şeker :)

Bazen bazı şeyler tam zamanında söylemek anlamlı olsa da yapılabilir tabi tek engel kendisi insanın o engeli aşarsanız sorun yok. Söylersiniz de belki de uzaklaşmanızın nedeni sizin o soruya verdiğiniz o cevaptı.

Hakkınızda en hayırlısını diliyorum...

gokcee 14-11-2011 11:46 PM

bence o soruyla alakası yok.hiiiç üstüne düşme.hatta sessiz kalıp başkalarıyla görüş onu düşünmemeye çalış ve hiiiç arama.ararsa ne ala aramazsa bırak gitsin demekki ruh eşin diilmiş.

ikizruh 15-11-2011 10:24 AM

canım ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Sakın onu kaybediyorum diye aman sana şöyle aşığım böyle aşığım durumlarına sakın girme.zaten konuşmadan inceden bir kendini beğenmişlikte var hani.sende mi aşık oldun bana ne demek ya :P Valla ben bir kızı isteyipte açılamayan erkek daha görmedim.Öyle bülbül kesiliyorlar ki.Bence aklını ona yorma yoksa serbest bırakamazsın.Serbest bırakmadığında adam sana gelmeyecektir emin ol.Başka şeylerle ilgilen gelirse senindir gelmezse elin :=))

gülsem 15-11-2011 10:59 AM

hakkında hayırlısı olsun

Electra 15-11-2011 11:04 AM

Ruh eşini bulmuşken bırakma derim. Zaten çekim yasası uygulayarak onu hayatına çekmeyi başarmışsın. Sana en önemli kuralı söyleyim, içten ve dürüst olmak. Ona karşı içten ve dürüst olursan seni temin ederim ki dikkatini ve ilgisini çekersin, anahtar kelimeler bunlar. İkinizinde birbirinize birşeyler hissettiği açık. Önerimi dinlersen, bu ilişkiyi ileri safhalara taşır mutlu olursun. Doğal ve kendin ol, içinden geldiği gibi davran. Yalnız o kişinin ateist olduğunu söylemişsin, anladığım kadarıyla senin bir inancın var. İlerde ciddi düşünmeye başlar ve evlenme kararı alırsanız bu ev içinde ve aile yaşantınızda problem yaratabilir. Bu tür evliliklerle ilgili çok hikayeler dinledim. Eşler dinleri dolayısıyla birbirlerini aşağılayıp küçümsemediği ve dini inançların gereklerine müdahale etmedikleri sürece mutlu olabilirler ama diğer türlü zor bir evlilik yaşarsınız.Hakkında hayırlısı olsun sevgili Kalimera.
Sevgilerimi sunuyorum.

kalimera 21-11-2011 11:07 PM

:)) Arkadaşlar yorumlarınızı bugün okudum ancak.Ve çok memnun oldum benim konumla ilgilenmiş olmanızdan ötürü.Geçen bir yazı okudum.Ruh ikizi ve ruh eşinin birbirinden farklı oldukları hakkında.Ruh ikizleri önce birbirlerine çekilir sonra da birbirlerini itermiş,soğurlar ve hatta tiksinirlermiş diyordu.Birbirlerini çok geç bulurlarmış ki benim yaşım 33,buldukları anda da kaybetme korkusundan açılamazlar uzaklaşırlarmış zamanla.Sanırım yaşadığım bu.
Haklı yorumlarınız var;eğer ruh ikizi isek O da benim gibi düşünüp ağzımı aramış olabilir.Ve karşılığı olmadığını görünce uzaklaşmaya başlamıştır.
Egosu yüksek bir insan bu konuda benzeşmiyoruz fakat benim de belki yüksek de ben bunu çok iyi saklıyor olabilirim.:)
O yazıyı yazdıktan sonra bazı gelişmeler oldu.Benden öncesinde hayatı boyunca tek aşık olduğu kızın kendisini aldattığını söyledi.Ağzı yanmış.Ama bizim konumuzun bu olduğunu sanmıyorum.Bizim meselemiz bana "tipim değilsin" deyişi.:) Bu söz karşısında duygularımı açıklayacak başka şansım kalmadı açıkcası.Üstlik tamamen inkar etmeden önce sordum kendisine "sen bana aşık mısın peki" diye.Cevabı bu oldu :)
Öyle karamsar ya da aşk acısı çekiyor değilim,teslimiyeti öğrendim.Ama isterdim tabi ki o olsun hayatımda.Neden soğudunuz sorusuna gelince..Sadece arkadaşız,ortak tanıdıklarımızın olduğu,netten görüşebildiğimiz.O uzaklaştı aslında.Ve bence aşık değildi,konduramadı beni hayatına sevgili olarak.Başta hoşlanmış olabilir ya da "belki budur" demiş olabilir benim için ama şimdi O'nun için sadece O'na çok benzeyen bir Doly'im :) Bana Doly diyor :))Din konusu aramızda hiç mi hiç sorun olmaz.İnançlara saygılıyız her ikimizde.Neyse..Böyle bir deneyimi yaşamak da güzeldi.En azından böyle biriyle tanışmış olmanın zevki paha biçilemez.Arkadaşın biri demiş:"Bir erkek açımak isterse bülbül kesilir" diye.Ben de O'nun gibi düşünüyorum.Duyguları olmuş olsaydı yaklaşımı bu olmazdı.Yeterince zeki biri çünkü,fazlasıyla.O konuşmayı benim önüm tıkamak için yaptığını düşünüyorum açıkcası.Madem bu kadar benziyoruz neden olmadı konusuna gelince..Zamanlama yanlıştı.O benim olduğum frekansta değil,geçmişte takılı kalmış biraz ve bütünü göremiyor.Bu işlerle pek arası yok.Benim 1 yıl önceki halimde.Neyse..Her neyse...:)

kalimera 21-11-2011 11:16 PM

Juger haklısın,attığım trip kendime:) Trip atmadım gerçi gayet güzel bir sohbet yaptık.Anlaşamama gibi bir sorunumuz olmadı,güzel anlaşıyoruz.Sadece duygularımızı açamadık.Yani ben açamadım.Sanırım onun bu yönde bir duygusu olmadığı için beni de engelledi sözleriyle.Yoksa biz onunla güzel anlaşırdık:) Ben hep normal arkadaş gibi davranıyorum.Siyaset,edebiyat,felsefe konuşuyoruz.Özel yaşamımızla ilgli çok az konuştuk ,sormuyoruz.Anlatırsak dinliyoruz yorum yapıyoruz o kadar.Ve sanırım ben çekirdek inancımda hala birini kaybetme,beğenilmeme ya da güvensizlik,hayatıma kabul edememe yaşıyorum.Bunun da etkisi olabilir.

kalimera 21-11-2011 11:25 PM

azrasit24 Ona onu sevdiğimi söyleme şansım hala var.Ben onun cevabının olumsuz olduğunu düşündüğümden hatta nerdeyse bundan emin olduğumdan söyleyemiyorum.Juger sen de beni anlayabiliyor musun? geçende yine "boş bir yürek dolu bir beyinde olduktan sonra ne anlamı var" yazdı.Yüreğinin boş olduğunu belirtti.Daha ne desin? :)) yüreği boş, aşık olamayan vebu yüzden hayatta tam mutluluğu yakalayamadığını söyleyen biri var karşımda.Benim duygularımı açıklamam yersiz olur bu durumda.Hiç olmazsa arkadaşlığını kaybetmeyeyim..

phillis 21-11-2011 11:47 PM

Merhaba arkadasim, hikayeni okudum...sanirim gercekten tipi degilsin, öyle olsaydi eminim sohbeti farkli türlü götürürdü...hersey birlekte olmak degil zaten, siz iyi arkadas olabilirsiniz bence..hic öyle duygularindan bahsetme bence..o tren kacmis zaten...hem ayrica nette ruh ikizinin buluncagini sanmiyorum ben..:))
Sevgiler

ßyKuS 22-11-2011 07:03 PM

kalimera :) bnden 16 yaş büyüksün bi önemi yok ama yinede bilse onu sevdiğini olmazmıydı _? bende perşembe günü birisyle tanışmak istiyorum ama yasanan olumsuz durumlar beni tanısmamaya itiyoo ? sen yinede söylesen ona sevdiğini hiçbirşey kaybetmezsinki ;)

Ervanur 22-11-2011 08:28 PM

Ve sanırım ben çekirdek inancımda hala birini kaybetme,beğenilmeme ya da güvensizlik,hayatıma kabul edememe yaşıyorum.Bunun da etkisi olabilir.

Bu durumu bende yaşıyorum ve sanırım bu yüzden hep yarı yolda bırakılıyorum yada kabul etmeyeceğim kişiler çıkıyor karşıma:(bu durumu olumla ile halledebilirmiyim..?

kalimera 23-11-2011 05:12 PM

Alıntı:

Ervanur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811772)
Ve sanırım ben çekirdek inancımda hala birini kaybetme,beğenilmeme ya da güvensizlik,hayatıma kabul edememe yaşıyorum.Bunun da etkisi olabilir.

Bu durumu bende yaşıyorum ve sanırım bu yüzden hep yarı yolda bırakılıyorum yada kabul etmeyeceğim kişiler çıkıyor karşıma:(bu durumu olumla ile halledebilirmiyim..?

Ervanur olumlamalar gerçekten ve çok işe yarıyor.Ben en çok olumlamalardan sonuç aldım.Ama her insan bence sırasıyla şunları yapmalı:
1-Karma temizliği
2-Çekirdek inanç ve bilinçaltı temizliği
3-Olumlamalar
4-Nefes egzersizleri
5-Reiki 1.basamak

kalimera 23-11-2011 05:16 PM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811770)
kalimera :) bnden 16 yaş büyüksün bi önemi yok ama yinede bilse onu sevdiğini olmazmıydı _? bende perşembe günü birisyle tanışmak istiyorum ama yasanan olumsuz durumlar beni tanısmamaya itiyoo ? sen yinede söylesen ona sevdiğini hiçbirşey kaybetmezsinki ;)

Kaybederim Bykuş,O'nu tamamen kaybedebilirim.Saygısını da..Öyle bir izlenim edindim.
Teslimiyet şarttır.Olmadıysa mutlaka geçerli ve hayırlı bir sebebi vardır.Egosunun çok yüksek oluşu belki olmadığı için iyidir.Soruş tarzı bile beni küçümser gibiydi,açıklarsam daha da küçük düşürebilir.Bunu yaşamak istemiyorum.

Janer 23-11-2011 06:28 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811248)
Erkekler tuhaf olabiliyor bazen karşısındakinin tam evet diyeceğine güvenmeden açılmıyor ya ağız aradıysa o zaman sana sorduğunda?

tamamen katılıyorum :)

'Galiba senden hoşlanıyorum' diye bir mesaj at dönerse senindir ..

ama galiba diye yazki sözü ona bırak ..

RimA Vita Perfetto 23-11-2011 10:01 PM

hepsini okudum ve bir de ben el atayım dedim :))
Alıntı:

kalimera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811728)
:)) Arkadaşlar yorumlarınızı bugün okudum ancak.Ve çok memnun oldum benim konumla ilgilenmiş olmanızdan ötürü.Geçen bir yazı okudum.Ruh ikizi ve ruh eşinin birbirinden farklı oldukları hakkında.Ruh ikizleri önce birbirlerine çekilir sonra da birbirlerini itermiş,soğurlar ve hatta tiksinirlermiş diyordu.Birbirlerini çok geç bulurlarmış ki benim yaşım 33,buldukları anda da kaybetme korkusundan açılamazlar uzaklaşırlarmış zamanla.Sanırım yaşadığım bu.
Haklı yorumlarınız var;eğer ruh ikizi isek O da benim gibi düşünüp ağzımı aramış olabilir.Ve karşılığı olmadığını görünce uzaklaşmaya başlamıştır.
Egosu yüksek bir insan bu konuda benzeşmiyoruz fakat benim de belki yüksek de ben bunu çok iyi saklıyor olabilirim.:)
O yazıyı yazdıktan sonra bazı gelişmeler oldu.Benden öncesinde hayatı boyunca tek aşık olduğu kızın kendisini aldattığını söyledi.Ağzı yanmış.Ama bizim konumuzun bu olduğunu sanmıyorum.Bizim meselemiz bana "tipim değilsin" deyişi.:) Bu söz karşısında duygularımı açıklayacak başka şansım kalmadı açıkcası.Üstlik tamamen inkar etmeden önce sordum kendisine "sen bana aşık mısın peki" diye.Cevabı bu oldu :)
Öyle karamsar ya da aşk acısı çekiyor değilim,teslimiyeti öğrendim.Ama isterdim tabi ki o olsun hayatımda.Neden soğudunuz sorusuna gelince..Sadece arkadaşız,ortak tanıdıklarımızın olduğu,netten görüşebildiğimiz.O uzaklaştı aslında.Ve bence aşık değildi,konduramadı beni hayatına sevgili olarak.Başta hoşlanmış olabilir ya da "belki budur" demiş olabilir benim için ama şimdi O'nun için sadece O'na çok benzeyen bir Doly'im :) Bana Doly diyor :))Din konusu aramızda hiç mi hiç sorun olmaz.İnançlara saygılıyız her ikimizde.Neyse..Böyle bir deneyimi yaşamak da güzeldi.En azından böyle biriyle tanışmış olmanın zevki paha biçilemez.Arkadaşın biri demiş:"Bir erkek açımak isterse bülbül kesilir" diye.Ben de O'nun gibi düşünüyorum.Duyguları olmuş olsaydı yaklaşımı bu olmazdı.Yeterince zeki biri çünkü,fazlasıyla.O konuşmayı benim önüm tıkamak için yaptığını düşünüyorum açıkcası.Madem bu kadar benziyoruz neden olmadı konusuna gelince..Zamanlama yanlıştı.O benim olduğum frekansta değil,geçmişte takılı kalmış biraz ve bütünü göremiyor.Bu işlerle pek arası yok.Benim 1 yıl önceki halimde.Neyse..Her neyse...:)

Yazdıklarınız çok hoşuma gitti.. zeki ve akıllı da bir kadınsınız.. Ayrıca 'mantık'lısınız da.. açıkcası etkilendim yazdıklarınızdan ve bakış açınızdan..
siz zamana bırakın en güzeli .. hem eğer kısmetinizse ve eğer olması gerekiyorsa eninde sonunda o sizinle olacaktır zamanı geldiğinde.

Alıntı:

phillis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811735)
Merhaba arkadasim, hikayeni okudum...sanirim gercekten tipi degilsin, öyle olsaydi eminim sohbeti farkli türlü götürürdü...hersey birlekte olmak degil zaten, siz iyi arkadas olabilirsiniz bence..hic öyle duygularindan bahsetme bence..o tren kacmis zaten...hem ayrica nette ruh ikizinin buluncagini sanmiyorum ben..:))
Sevgiler

sewgili Filiz...
netten ruh ikizi bulunmaz demişsin ::)
ben hayatımın erkeğini bu siteden buldum :))
ben de 'ayna'mı buldum sewgili kelimera ablamın da dediği gibi. o=ben yani..
onu hayatıma çeken de bendim. tüm ruhlarla bağ kurarak hayatıma çektim onu çok şükür(Rabb'ime binlerce şükür.)
ben de şöyle olsun böyle olsun demiştim . ama tiple vs.ilgili bi şey istememiştim. hep ruhundaki güzelliklerden istedim.. işte, iyi,akıllı, zeki, anlayışlı, yerine,zamanına ve insanına göre kıskanç, sevimli ama utangaçç :) vs vs..
ve o bi hafta geçmeden giriverdi hayatıma :))
işin ilginç yanı da zaten forumdan arkadaştık y789
uzun lafın kısası bulunur.. zaten nette bulunmasa nerden bulunacak.. sokak ortasında çarpışıp kitap defter düşürecek sonra da aşık oluverecek halimiz yok herhalde girlhaha
mesela benim sosyal anlamda hiç arkadaşım yok, arkadaşlarımın hepsi burdan.. demek istediğim artık reel değil sanal daha işlevsel sosyal anlamda..
sevgilerimi ve saygılarımı belirtiyorum.. t678

ßyKuS 24-09-2012 05:52 PM

RimA Vita Perfetto istediğiniz özellikte birinin hayla ettiniz sanırım çekim yasasıyla ve 1 hafta gibi kısa bir sürede hayatınıza girmiş :) okuyunca çok mutlu oldum ve aynı şey benimde başıma geldi 9 ay önce... istediğim özellikte birini istedim ve çok çabuk cevap geldi bana :) inanamadım olaylar çok hızlı gelişti ve birde bakmışssın aşık olmup çıkmışsın... :) bu harika bir deneyim şimdilerde ise düşünüyorumm...

Kalimera tatlım sen korkuyosun ve inan bana korkularla ilgili öğrendiğim tek ve en inandırıcı şey korkular hayali ve hiçbir zaman gerçekleşmiyecek saçma sapan kuruntulardan ve hayalgücümüzden ibarettir ve bizler ise o korkularımızı sürekli besleyerek büyütüyoruz... kendin itiraf ettin kaybetmekten, seni küçümsemesinden, şunu görmeni isterim ki onu hayatına çekende uzaklaştıran da sensin.

size perşembe gününden bahsetmek istiyorum .. o an aklımda ne vardı bilmiyorum ama tek düşündüğüm perşembe günü onunla konuşucaktım...

perşembe günü gelmişti o gün hep aklımdadır. Tenefüs zili çalmış öğrenciler 4.derse girmişti. Bizim derslerimiz boştu ve ben pek konuşkan değilimdir. Değer verdiğim bir arkadaşımdan tavsiye istiyordum o an kısa bir prova yaptıktan sonra hoşlandığım kızın sınıfına doğru gidiyordum. Attığım her adım gittikçe zorlaşıyordu ve nihayet onun sınıfının kapısındaydım içerden sesler geliyodu öğretmenleri henüz derse girmemişti...

Öğretmenleri(aynı zamanda sınıf öğretmenim) sınıfa doğru giderken beni gördü ve biraz sohbet ettikten sonra tam sınıfa giricekken döndü ve bana bir sıkıntın mı var yunus dedi ( tuhaf olan ne biliyomusunuz bu olaydan tam 9 ay geçti bu anımı yazarken bile ellerim titriyor heyecanlanıyorum) şeey evet dedim özceyle konuşmak istediğim bir konu var dedim. Tamam özceyi sınıftan çağırıcam dedi o an ben şaşırmıştım hocamın böyle bir iyilik yapması beni mutlu etmişti ve beklemiyordum böyle bir şey. o an beynime giden kan öğretmenimin özceyi sınıftan çağırmasıyla ve özceyi görmemle birlikte tavan yapmıştı yüzüm kızarıyordu ve kalp atışım deli gibi hızlanmıştı. Yüzümün kızarışı kulaklarıma kadar ulaşmıştı ve nihayet konuşmaya başlamıştım .. O an benim hayatımın ölümsüz bir kaç dakikalarından birisi ve en kıymetlisiydi. O zamanlar bana çok yardımı dokunan Sweet'e çok çok teşekkür ediyorum :)

Umarım kalimera herşey gönlünüzce olsun ve asla pes etmeyin çünkü ben asla pes etmicem

vuslatizmir77 24-09-2012 07:06 PM

darısı başımıza.ben de istiyorum ruh eşimi biran önce gelsin artık.

Stien I Bjerget 24-09-2012 11:15 PM

Yazınızı ben de okudum ve çok mutlu oldum açıkçası,belki oturup yazdığın istediğin kişiyi biraz daha detaylandırman gerektir.Olmamasının sebebi buda olabilir ya da şöyle düşün belkide o kişi ruh eşin değil sadece ona çok yakın biri bence bu kişiden sonra tekrar nasıl biri istediğini yazabilirsin..Etkileyici bir olay..Hayırlısı olsun yinede her şeyin..

nurbanu25 25-09-2012 06:21 AM

Bu yıl artık ben de ruh esımle karsılasmak ıstıyorum.Rabbım cumlemıze hayırlılarını nasıp etsın...

UqUr 04-12-2012 12:09 AM

O kişinin senin ruh eşin falan olduğunu düşünmüyorum. Her şeyden önce internette tanıdığın ve her türlü bilgisini değiştirerek yazabilme ihtimali olan birine nasıl bu kadar samimiyet duyabiliyorsun? Her şey bir yana kızın ateist olduğunu söylemişsin, sanıyorum ki sen de müslümansın. İnsanlar inançlarıyla ve inançları için yaşarlar. Ruh eşim dediğin kişi her şeyden önce seninle aynı inancı paylaşmıyor. Gerçekten ruh eşin olsaydı aranızın açılmasına da izin vermezdi değil mi?

kalimera 20-01-2013 03:17 PM

ilişkilerim çok güzel başlıyor ama sonra bitiyor.uzaklaşıp soğuyorlar.ve ben hala bunu 2 yıldır çözemedim..

sweeet 21-01-2013 03:28 PM

Bu durum çekirdek inançlarınızdan veya geçmişinizde yaşadığınız olayların bilinçaltındaki varlığı nedeniyle hayatınıza etki etmesinden kaynaklanabilir. Ki ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Mutlaka bir sebebi vardır. Ya da yanlış insanlar sizin en doğru insanı bulmanızı sağlayacaktır.

dvrzener 16-07-2023 01:11 AM

Ben ruh eşimi sohbet sitelerinden birinde bulmuştum. Eğer arkadaş bulmak istiyorsanız ve bu tarz sitelere
karşı çekimserseniz biraz özgüven ve cesaret sahibi olarak bu sitelerden çok güzel ve heyecanlı arkadaşlıklar
edinebilirsiniz. Tabi önünüze gelen herkese güvenip içinizi açmayın :) Sizin gibi ruh eşini bulan arkadaşlarım da
karşısındaki insanı hayatı boyunca gerektiği yerde alttan almayı bilip onu mutlu etmeye çalışırsa karşısındakinden de
aynı şekilde karşılık alacak. Ve bu şekilde bu hayatta mutluluk sebebinizi bulmuş olacaksınız.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:32 AM.