![]() |
Sanırım bazı şeyleri başardım :) Artık insanların olumsuz düşüncelerinin beni etkilemesine izin vermiyorum. Şöyle bir düşünce sistemi oluşturdum : Kendi düşüncelerimi benden başka kimse kontrol edemez ve şekillendiremez. Artık böyle düşünebiliyorum. Ama bunu her zaman korumak ve istediğim şeyleri gerçekleştirmek için ne yapmalıyım ? Yani nasıl olumlama cümleleri kullanabilirim? Sizler en iyisini bilirsiniz büyüklerim y789 şimdiden dikkate aldığınız için teşekkürler blissy |
Cevap: Sanırım bazı şeyleri başardım :) Selam Mutlukız, Aşağıdaki linkten başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini dinleyebilirsin. Olumlama cümleleri kurmakta pek başarılı olmadığım için henüz ,daha deneyimlilere bırakıyorum o işi.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-icerigi.html Kolaylıklar diliyorum, Sevgi ve selamlarımla.. |
Cevap: Sanırım bazı şeyleri başardım :) teşekkür ederim :) hemen bakayım ona. Deneyeyimli büyüklerimdende cevap bekliyorum :) |
Cevap: Sanırım bazı şeyleri başardım :) bişey sorcam arkadaşlar.bu telkinler dinliyorum ama hepsi sadece müzikli sesli.hiç konuşmalı yokmu? |
Cevap: Sanırım bazı şeyleri başardım :) konuşmalı derken? |
Cevap: Sanırım bazı şeyleri başardım :) Alıntı:
|
Cevap: Sanırım bazı şeyleri başardım :) dinlediğin telkinler, senin duyamayacağın bu tip şeyler içeriyor. ama sanırım sen sesli meditasyonlardan bahsediyorsun. Beki Bisa bu linkten sesli meditasyon yapabilirsin |
Cevap: Sanırım bazı şeyleri başardım :) keşke biri cevap verse :( |
Sana onerim `` baskalarinin dusuncesini onemsememe telkinini dinlemen ve aklina herhangibir sekilde olumsuz bir olgu geldiginde ( ki bunu disarinda, baskasindan bir tepki olarak almis oldugunu dusundugunde) cok uzun bir cumle degil sadece ``IPTAL!`` demen yeterliy789 Ben deniyorum ve cok yararini goruyorum.... Hem kimseyi uzmuyorum hem de ben uzulmuyorum, tavsiye ederimhappy6 |
"Ben istediğim şeyi düşünüyorum. Düşüncelerimin kontrolü bende. Düşüncelerimi istediğim gibi şekillendirebiliyorum. Sürekli olumlu düşüncelerime odaklanıyorum. Negatif düşüncelerimi hayatımdan çıkardım." gibi cümleler kullanabilirsin. Bunlar bana göre daha doğru cümlelerde olumlu anlamlar önemli. Olumsuzluk eklerini kullanmamaya çalış. Cümlende -me/-ma, -mez/-maz ekleri olmasın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:27 PM. |