Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   hayatıma hoşgeldin,'hoş' gidiyorsun.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/619630-hayatima-hosgeldinhos-gidiyorsun.html)

RimA Vita Perfetto 02-09-2011 02:14 PM

hayatıma hoşgeldin,'hoş' gidiyorsun..

Onunla hayatımdeğişti'nin msn'sinde tanışmıştım.. Sen de mi hayatı değişenlerdensin diye sorup gülücük koymuştu.. 3 hafta önce..
Derin bir acım vardı. Çok yara almış bir şekilde aşk denen savaştan çıkıyordum.
Tevafuksun benim için dedim.. Tesadüf yoktur sen hayatımdan geçiyorsun ve bu geçme süreci belki 1 ay belki 1 yıl sürecek ve ben bu sürecin güzel ve dolu dolu geçmesini istiyorum demiştim. çünkü her gelen bir şeyler öğretmek için gelir hayatımıza.. ve işi bittiğinde çekip gider. çünkü bitmiştir işi; öğreteceğini öğretmiş yaşatması gereken acı ve ya mutluluğu yaşatmıştır ve artık gitmesi gerekiyordur.
Ben o yaşamam gereken acıyı yaşarken gelmişti.. Hani herkes hayatının belli bir döneminde bir uçurumun kenarında hisseder ya kendini.. Ben o uçurumun kenarındaydım ve o geldi hayatıma geçip gitmek için..
Yaralarımı çekinmeden ve korkmadan gösterebildim ona. Çünkü o olmaması gerektiğini düşündüğüm kadar hassas ve anlayışlıydı. kafaydı üstelik.. herkes gibi değildi yani..
O da benim gibiydi; alıngan. duygusal, ince düşünen ve en önemlisi yaralı...
Belki ona bu kadar değer vermemin sebebi de buydu, yaralı olması benim gibi. Ve itiraf etmeliyim ki ben hiç bu kadar düşünceli ve hassas bir erkek tanımamıştım. Hep çocuk yanımı keşfedecek birini beklemiştim. ve içimdeki çocuğa gülümsemişti biri ilk defa.. ürkütüp kaçırmamıştı onu...
Hep böyle bir arkadaşa ihtiyaç duymuştum. Yüreğimi açmıştım ona. Ve ona güvenmiştim. hem de birine %100 güvenebilmiştim..
Dün akşam onu kaybetmekten korktuğumu söyledim ona. çünkü ilk defa yüreğimi anlayan biri vardı karşımda. kendim gibi biri..
''Bitsin o zaman'' dedi. ''Dilerdim ki hayatından geçme dönemi uzun sürsün ama sen ilerde daha çok üzüleceksin.. seni üzmek istemem'' dedi.. Gözlerimin ıslandığını farkettim. sanki içimdeki o yalnız çocuk bağırıyordu ...
İstemedim bu kadar erken gitmesini. elbette ki gidecekti bir gün. Hayatıma girdiğin için teşekkür ederim güzel insan. Sen hiç farketmedin belki içimde olup bitenleri, olsun.. bu 20-25 gün bana ne kadar özel ne kadar kırılgan olduğumu gösterdi tekrar. şampiyon'un emin ol ki o benzettiğin kartallardan olacak.. seni seviyorum .. Dilerim ki hayatına girecek olan prensesin seni hep mutlu eder. Dostluğun için ve acımı paylaştığın için teşekkürler..
VEE HAYATIMDA YAŞADIĞIM KÖTÜ GİBİ GÖRÜNEN AMA YAŞAMAM GEREKTİĞİ İÇİN YAŞADIĞIM HER ŞEYE TEŞEKKÜRLER...

RimA Vita Perfetto 02-09-2011 02:29 PM

Cevap: hayatıma hoşgeldin,'hoş' gidiyorsun..

dilerim bir gün bu yazıyı okur..

zahiri 02-09-2011 02:33 PM

Oww aci var burda:S Bazen hayirlsiini dileyip teslimiyete inanmak gerekir.dogru olmayan biseyler varmis demek gerekir
Dilerim sen de dogru insani dogru zamanda yakalarsin ...

RimA Vita Perfetto 02-09-2011 02:43 PM

aa yok ben ona hiç o gözle bakmadım ki :) arkadaşımdı işteee...

Işıldayan Safir 03-09-2011 02:54 AM

Vay vay vayyy... Neler olmuş burada yahu? girlhaha

Canım güzel yazmışsın. Ama belki de erken karara varmışsındır. Çünkü yarının ne getireceğini hiçbirimiz bilemeyiz. Arkadaşın hayatına iyi ki girmiş. Ancak belki de sandığının aksine hala hayatındadır ve birbirinize rehberlik etmeye devam ediyorsunuzdur. art56art56

Sen ve gizemli dostun için her şeyin en hayırlısını diliyorum.

Sevgilerimle. actionsmile

RimA Vita Perfetto 03-09-2011 10:02 AM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806017)
Vay vay vayyy... Neler olmuş burada yahu? girlhaha

Canım güzel yazmışsın. Ama belki de erken karara varmışsındır. Çünkü yarının ne getireceğini hiçbirimiz bilemeyiz. Arkadaşın hayatına iyi ki girmiş. Ancak belki de sandığının aksine hala hayatındadır ve birbirinize rehberlik etmeye devam ediyorsunuzdur. art56art56

Sen ve gizemli dostun için her şeyin en hayırlısını diliyorum.

Sevgilerimle. actionsmile

çokk teşekkür ederimmy789
dilerim hayatımdadır çünkü ondan çok şey öğrendim.. girlhaha
ama hayatımda olmasa da yaşadığım her şeye teşekkürler.. özellikle de kötü gibi görünen ama hayrımıza olan her şeye teşekkürler. çünkü en fazla şeyi bu olaylarımdan öğrendim.. iyi ki varsın iyi ki varız.!! girlhaha

Neptün 03-09-2011 08:30 PM

Çok ilginç...

RimA Vita Perfetto 03-09-2011 08:38 PM

ilginç olan arkadaşlığımız mı :S

Neptün 03-09-2011 08:42 PM

Kısa süren bir ilişkinin bu denli etkilemesi ilginç geldi bana.

RimA Vita Perfetto 03-09-2011 08:46 PM

sapkal89ilişki.??
arkadaşlık diyelim :)

garip geldiğine göre cinsiyetiniz erkekgirlhaha

Neptün 03-09-2011 09:48 PM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806049)
sapkal89ilişki.??
arkadaşlık diyelim :)

garip geldiğine göre cinsiyetiniz erkekgirlhaha

Arkadaşlık ilişkisi de olabilir. Kadın-erkek arasındaki ilişkiyi kast etmemiştim.

RimA Vita Perfetto 03-09-2011 09:51 PM

evet anladım.. biz kadınlar bu tip kısa süreli ilişkilerden bile duygusal bir moda geçebiliyoruz. tabi erkekler için durum biraz anlaşılmaz geliyor.. kadınların yapısıyla alakalı bir durum.. hele ki ben fazla duygusal biriyim... neticede giden gitti.. ağla2

Neptün 03-09-2011 09:55 PM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806061)
evet anladım.. biz kadınlar bu tip kısa süreli ilişkilerden bile duygusal bir moda geçebiliyoruz. tabi erkekler için durum biraz anlaşılmaz geliyor.. kadınların yapısıyla alakalı bir durum.. hele ki ben fazla duygusal biriyim... neticede giden gitti.. ağla2

Bence bu konuda biraz daha positif olabilirsin. Kısa sürmüş ve sen bu yaşadıklarını güzel anılar olarak zihninde canlandırabilirsin. Sonuçta fazla bir şey eksiltmemiştir hayatından.

RimA Vita Perfetto 03-09-2011 09:59 PM

Alıntı:

Neptün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806063)
Bence bu konuda biraz daha positif olabilirsin. Kısa sürmüş ve sen bu yaşadıklarını güzel anılar olarak zihninde canlandırabilirsin. Sonuçta fazla bir şey eksiltmemiştir hayatından.

yazımın tamamını okuduysanız görmüşsünüzdür. hayatımda kötü gibi görünen ama aslında hayrıma olan her şeye teşekkürler yazıyor.. kimseyi kaybettiğim için üzülmem. en azından bunun için çaba sarfederim. sadece daha uzun sürebilirdi.. bu yönden birazcık duygusala bağlanmış durumdayım .. 2-3 güne geçer..
hayatıma girecek olan yeni tevafuklara bakarım.. sevgi ve saygılarımla sevgili neptün..

Neptün 03-09-2011 10:10 PM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806064)
yazımın tamamını okuduysanız görmüşsünüzdür. hayatımda kötü gibi görünen ama aslında hayrıma olan her şeye teşekkürler yazıyor.. kimseyi kaybettiğim için üzülmem. en azından bunun için çaba sarfederim. sadece daha uzun sürebilirdi.. bu yönden birazcık duygusala bağlanmış durumdayım .. 2-3 güne geçer..
hayatıma girecek olan yeni tevafuklara bakarım.. sevgi ve saygılarımla sevgili neptün..

Biraz daha uzun sürmesi hayrına olsaydı zaten biraz daha uzun sürerdi. Demek ki ihtiyacın olan süre bu kadarmış. Gelmiş görevini yapmış ve gitmiş.

RimA Vita Perfetto 03-09-2011 10:22 PM

Alıntı:

Neptün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806072)
Biraz daha uzun sürmesi hayrına olsaydı zaten biraz daha uzun sürerdi. Demek ki ihtiyacın olan süre bu kadarmış. Gelmiş görevini yapmış ve gitmiş.

işte bu yuzden içim rahat ya. dilerim ki RABB'im hep iyi insanlarla karşılaştırır..

zahiri 03-09-2011 10:31 PM

ah o zaman amiiiiiiiiiiiin ::)

RimA Vita Perfetto 03-09-2011 10:34 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806078)
ah o zaman amiiiiiiiiiiiin ::)

girlhahaaminn...ecmainn

Neptün 03-09-2011 10:42 PM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806076)
işte bu yuzden içim rahat ya. dilerim ki RABB'im hep iyi insanlarla karşılaştırır..

Amin inşallah. Her şey senin ve bütünün hayrına olsun.

RimA Vita Perfetto 03-09-2011 10:46 PM

Alıntı:

Neptün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806086)
Amin inşallah. Her şey senin ve bütünün hayrına olsun.

teşekkürler sevgili neptün .. her şey hayatımdeğişti ailesinin ve bütünün hayrına olsun :)

19o3 19-09-2012 06:04 PM

nasilsin sampiyon ? :)

maviinci 19-09-2012 09:45 PM

Alıntı:

19o3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830441)
nasilsin sampiyon ? :)

sanki biraz geç mi kalmışsın :d

19o3 20-09-2012 01:26 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830453)
sanki biraz geç mi kalmışsın :d

Belkide tam zamanıdır, nereden bilebiliriz ? :)

maviinci 20-09-2012 02:15 PM

Alıntı:

19o3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830486)
Belkide tam zamanıdır, nereden bilebiliriz ? :)

İnşallah :))

RimA Vita Perfetto 20-10-2012 11:09 AM

iyiyim şampiyon. seni çok özledim :)
eski günlerdeki gibi sohbet etmeyi özledim..
ve evet YİNE tam zamanı...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:11 PM.