| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri sesimi duyan var mı? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: birdamlaumut Nickli Üyeden Alıntı Merhaba, siteyi bende uzun süredir inceliyorum. Ve benimde birçok sorunum var. Nerden veya nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Öncelikle şöyle bir soru sorsam daha iyi olur sanırım? Evlilik insanı değiştirir mi? Evlenmeden önce kendime güvenen, pozitif düşünen, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #5 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: antalya
Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
aynı yollardan geçmişiz. eşim mükemmelliyetçi bir insandır. çok çok eleştirirdi beni. hala da eleştirir. fakat artık benim izin verdiğim kadarıyla. birincisi evlilik insanı çok değiştiriyor. büyüklerimiz boşuna dememiş: 'erkek askerde kadın evlendikten sonra hayatı öğrenir diye' tabi herkes için geçerli olmayabilir. vazgeçtim ben yine de genelleme yapmıyım :) ben evlenmeden önce ailemin küçük şımarık kız çocuğuydum. ne bir eleştiri ne bir yapma lafını duydum. evlendim ve eşim a dan z ye herşeyimi eleştiri oldu. başlarda teslim oldum bende. acaba mı? sorusu hep beynimdeydi. kendimden utanmaya bile başlamıştım. ama insan kendi değerinin farkına vardıktan sonra işte o zaman tüm hayatı, hayatına giren insanları, ve hayatında olan insanları bile değişiyor. sen sadece kendinin farkında ol. bir hazine olduğunun farkında ol. sen istemediğin müddetçe kimse sana zarar veremez. eşin de kayınvalidende. bu konuda çok şey yazabilirim aslında :) ben kendimi tanıyıp kendime saygı ve güven duyduktan sonra eşimde kayınvalidemde 1 2 adımdan fazla ileri gidemediler. sen kendine nasıl davranırsan karşındaki kişi de ondan farklı davranmaz bunu hiç bir zaman unutma.
__________________ ![]() gEçMiŞ Ya Da GeLeCeK dİyE bİr ŞeY yOkTur; ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri sesimi duyan var mı? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: birdamlaumut Nickli Üyeden Alıntı Merhaba, siteyi bende uzun süredir inceliyorum. Ve benimde birçok sorunum var. Nerden veya nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Öncelikle şöyle bir soru sorsam daha iyi olur sanırım? Evlilik insanı değiştirir mi? Evlenmeden önce kendime güvenen, pozitif düşünen, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi