![]() |
meyabaaa.. selam arkadaslar..benbir gurbetciyim.almanyaya geleli 3 ay oldu..türkiyemdeki sicak insanlari özledim :/ burda herkesin karni tok sirti pek oldugundan heral herkes pek bi umursamaz..burda yasayan türklerde almanlasmis..mesafeli ve antisosyal... |
Cevap: meyabaaa.. O0merhaba arkadadaşım aramıza hoş geldin bir zamanlar bende bir gurbetciydim oralarda güzel zamanla alışırsın dostların olur mutlu kal |
Cevap: meyabaaa.. Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: meyabaaa.. Merhaba , hoş geldiniz :) |
Cevap: meyabaaa.. tesekkür ederim arkadaslar..ne kadar samimi ve sicak bir site burasi..iyiki bulmusum iyiki varsiniz :) |
selam olsun.. selam olsun bütün güzel yüreklere..o kadar sicak ve samimi paylasimlar okudumki cok duygulandim gözyaslarim akti habersiz ... :/ kendi hikayemi paylasacak halim kalmadi..onuda ilerde paylasirim sizlerle.. bu siteyi yeni kesfettim.bü tür kisisel gelisim konularina hep ilgi duymusumdur..secret kitabini okudugumda inanin hic sairmadim cünki bunlar bildigim seylerdi ama uygulamayinca isede yaramiyor tabi.bilmek ve uygulamak cok farkli seyler, sanirim herkes biliyo ama ya umursamiyor yada uygulamiyorbazi inanmayan arkadaslarima fasa fiso gibi gelsede ben herzaman evrene dilegimi yollamisim ve gerceklesmistir..simdilik hoscakalin..nice güzel paylasimlara... |
Cevap: meyabaaa.. tesekkür ederim yaninizda olmak cok güzel :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:53 PM. |