![]() |
Merhaba Merhaba... Aslında düşünüyorum düşünüyorum aklıma pek yazacak bir şey gelmiyor :) Kronik depresyonla tanıştım 4 yıl önce.. Şu an hala hayatımda.. Bazen hiçbir şey hissedemiyorum, bazen hissedeceklerimden korkuyorum, hayattan korkuyorum... Bu konuda diyecek hem çok şeyim var, hem hiçbir şeyim yok sanki.. Bu sıralar gene çok iyi olduğumu söyleyemem, bir şey hissetmeden öylesine yaşıyorum sanki.. Neyse, bu kadar kötümserlik yeter herhalde :) Sizlerin de canını sıkmak istemem. Buraya bugün üye oldum, tesadüfen buldum ve böyle bir tanıtma yazısı yazayım dedim :D Az çok hikayemden de bahsedeyim diye buraya açtım :) Kendinize iyi bakın. |
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz, Sitedeki telkinleri dinleyerek kronik olan her şeyden kurtulabileceğinizi bilmelisiniz. Umarım bir an önce siz de faydalanır ve hayatınıza mutlu, huzurlu devam edersiniz. Sevgiler... |
Cevap: Merhaba hoşgeldiniz kumralkedi, nickiniz çok hoş kedilerle aram iyidir. depresyon dünde kalıcak inşallah. telkinleri dinleyin mutlaka.... sevgiler |
Cevap: Merhaba Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Merhaba Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum... :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:16 AM. |