![]() |
Cevap: Seni anlıyorum haklısın ablacımda hiç hakkı olmayan insanlar canımı bu kadar yakıoo yaaa beddua etsem olmazz bana yakışmazzz ii simi allah ahavale ediyorumm |
Cevap: Seni anlıyorum fevkaladenin fevkinde bir şiir ... uzun zamandır okuduğum şiirde bu kadar duygulanmamıştım.. yüreğine sağlık iyiki varsın..=))))))))))) |
Cevap: Seni anlıyorum Alıntı:
Beğenmene çok sewindim Vefalı Dost... Çok teşekkür ederim. |
Cevap: Seni anlıyorum İçimdeki derin sızıya... .... Zamana hapsetmek istiyorum ruhumudan geçen gölgeleri Bugünün kapısını çekip üzerlerine, sımsıkı kilit vurayım... tövbelerine aldanmadan, yalanlarına, gözyaşlarına kapılmadan zinciler çekeyim sıra sıra... katranın karasına, kandilin uçup giden yağına, kendi boşluğuna hapsedeyim. Hapsedeyim hapsemesine ama anlayamıyorum, neden ben? İzinsiz içime işleyen, Hiç durmadan inleyen, yüzüme gülmeyen gölgeleri çekip çıkarmak, söküp atmak istiyorum ruhumdan delip geçtiği, yüzümü düşürdüğü yeter. yaktığı ateşin dumanına gömme isteği bugün içime düşen... onu durdurmak, yok etmek şart oldu arkamda bıraktığı gülden kalan bir tarla dolusu zehirli diken. Kaç gece, kaç güneş, kaç dolunay birleşti ayrıldı kaç yıldız söndü gökyüzünde, güneş kaç tur attı, kaç yeni bebek doğdu kaç insan öldü... Kaç gözyaşı döktüm, kaç kere sinirlendim Gittim gittim geldim, döndüm dolandım, bağırdım çağırdım... ama bir kez isyan etmedim, yine anladım, yine şans verdim... şimdi attığım adım, biraz daha ileriye kuyruğundan yakalamaya çabalıyorum ruhumda tam tur atan, karanlıklara saklanan bencil deliye çok değil, biraz daha beklerim, dinginleştiği sessizliğe kapıldığı an, işte o beklemediği an, girecek yeniden şişesine. ....... |
Cevap: Seni anlıyorum Her şeyi şimdi çok daha iyi anlıyorum. Biraz uzaklaşıp uzaktan bakabildiğinde, içinde yaşadığın sıkıntılardan uzaklaşabildiğinde yaşadıklarımı anlamak kolaylaştı. Bazen direnmemek gerekiyormuş, zorlamamak... Sadece kabullenmek... Suyun akışın bıraktım kendimi... Şimdi suya karışma zamanı.... |
Cevap: Seni anlıyorum dusun2sevgili alexsadra cok doğru direnmemek gerekir biz bazı olaylara aslında ne kadar dirensekte yaşanması gereken yaşanıyor ben direnmeyi şüna benzetiyorum takdiri ilahiye karışmak dediğın gibi suyun akışına uyuyoruz ister istemez hayata daha ders almamız gereken yaşanası olaylar var demekki dilerim herşey bizlerin beklentisinin üzerinde güzel olur sevgiyle kal canım |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 AM. |