Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   daha etkin bir şekilde yardım alabilmek için kendimden biraz bahsetmek istedim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/617523-daha-etkin-bir-sekilde-yardim-alabilmek-icin-kendimden-biraz-bahsetmek-istedim.html)

nomad 29-01-2011 01:02 AM

daha etkin bir şekilde yardım alabilmek için kendimden biraz bahsetmek istedim

Öncelikle başlığı okuyan herkese merhaba
ben 30 yaşında bir bayanım. yaklaşık 10 yıldır depresyon okb ile mücadele ediyorum. antidepresanlarla geçen bunca yıldan sonra artık bazı şeylere dur dememin vaktinin geldiğine inanıyorum. Çünkü bir süre sonra tedavi olmaya çalışmaktan dahi yoruluyor insan. şu veya bu şekilde ilaca bağlı yaşamak ben kendi başıma bir hiç'im ve ilaçlara bağlı bir yaşantı sürüyorum hissiyatı vererek zaten hassas bir dengede duran psikolojimi ziyadesiyle bozmaya başladı ek olarak, ne yazık ki ilaçların tek başına yeterli olmaması da cabası.

sıkıntım yetersizlik ve değersizlik hissi. kendimi asla sevilmeye, arkadaşlığa, iyi bir hayat yaşamaya layık görmüyor oluşum. Ortamlara girmeye çekiniyorum (kimse benimle sohbet etmek istemez duygusuyla), kadın-erkek ilişkisine cesaret edemiyorum (ne de olsa ayrılacağız, beni sevemez kullanır gibi düşüncelerle), arkadaşlıklarımda ise her an tabiri caizse kazık yeme korkusuyla hareket ediyorum. Bu arada doktora yapıyorum ve ne de olsa çalışmalarım beğenilmeyecek diye işlerime yoğunlaşamıyorum.

halsizlik, keyifsizlik, aralıksız şekilde mutsuzluk hissi bu hayatın bir parçası oldu artık. yapmam gereken pekçok iş var ama parmak kımıldatmaya mecalim yok. dışarıya çıkmak, kişisel bakımlar (saç ve makyaj gibi) eziyet gibi geliyor ve bıraktım herşeyi. dışarı çıkmam gerektiğinde hep aynı kıyafeti giyip öyle çıkıyorum.

Son görüşmemizde doktorum süper ego'mun çok çok yüksek olduğunu ve bunu yenmem gerektiğini söyledi. Ben de bu konuda bilgi edinmeye çalışırken bu siteye rastladım. güzel paylaşımlar ve çok iyi sonuçlar alan insanlar var. Bu beni oldukça umutlandırdı.

Bu nahoş durumla baş edebilmek için, sitedeki yöneticilerden ve buradaki arkadaşlardan gelecek her türlü desteğe muhtaç ve her fikre açığım. Tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgilerimle

hayatimdegisti 29-01-2011 01:08 AM

Cevap: daha etkin bir şekilde yardım alabilmek için kendimden biraz bahsetmek istedim

Hoşgeldiniz.
Öncelikle suçluluk ve ego telkinleri ile başlamanızı öneriyoruz.
http://www.telkinmp3.com girip müzik kategorilerinden ilgili telkinleri indirebilirsiniz.
İlk bir haftadan sonra sosyallik,koruma kalkani,topluluk konusma telkinlerini listenize ekleyiniz.
Ayrıca forumda günlük açabili böylece gelişiminizi takip de edebilirsiniz.

nomad 29-01-2011 01:56 AM

Cevap: daha etkin bir şekilde yardım alabilmek için kendimden biraz bahsetmek istedim

Çok teşekkür ederim Atakan Bey, herşeyden önce açtığım başlığı okuduğunuz ve cevap verdiğiniz için. Adı geçen mp3'leri indirdim ve dinlemeye başladım.

sevgiyle kalın

tuuba_2883 29-01-2011 01:57 AM

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende de okb var.telkinleri dinleyince azaldı bu durum biraz daha düzenli dinlesem tamamen geçeceğine inanıyorum.okb çok kompleks bir hastalık,tek bir sebebi yok ve baş etmesi zor,sabır isteyen bir hastalık.siz ego ve suçlulukla başlayın ve bence telkin içeriklerini okuyup kendinizde eksik gördüğünüz yönlerde o telkinleri de ekleyebilirsiniz.anladığım kadarıyla birazda mükemmelliyetçi bir yapınız var suçluluk telkini bu konuda size çok yardım edecektir.ayrıca ben hastalığı araştırdığım için mutluluk telkinininde yardımcı olacağını sanıyorum çünkü depresyon ve okb gibi rahatsızlıklar beyindeki mutluluk hormonunun azalmasıyla ortaya çıkıyormuş.

nomad 29-01-2011 02:05 AM

Alıntı:

tuuba_2883 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788703)
Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende de okb var.telkinleri dinleyince azaldı bu durum biraz daha düzenli dinlesem tamamen geçeceğine inanıyorum.okb çok kompleks bir hastalık,tek bir sebebi yok ve baş etmesi zor,sabır isteyen bir hastalık.siz ego ve suçlulukla başlayın ve bence telkin içeriklerini okuyup kendinizde eksik gördüğünüz yönlerde o telkinleri de ekleyebilirsiniz.anladığım kadarıyla birazda mükemmelliyetçi bir yapınız var suçluluk telkini bu konuda size çok yardım edecektir.ayrıca ben hastalığı araştırdığım için mutluluk telkinininde yardımcı olacağını sanıyorum çünkü depresyon ve okb gibi rahatsızlıklar beyindeki mutluluk hormonunun azalmasıyla ortaya çıkıyormuş.

Merhaba tuuba, sıkıntıma ilgi gösterdiğin için teşekkürler. Mükemmelliyetçilik var ama bu değil mükemmele normale dahi yakınlaşamamaya neden oluyor. Ve evet seratonin eksikliği mutsuzluğa sebep oluyor ya da mutsuzluk bu hormonun salgılanma düzenini bozuyor, kısır bir döngü malesef. tavsiyeleriniz yönünde hareket edeceğim. Çok büyük bir umutla sarıldım mp3'lere faydsı olmasını diliyorum tüm kalbimle. sadece kendim için değil hepimiz için.

mutlu kalınutananadam

bluegirlx 29-01-2011 10:36 AM

hoşgeldiniz sefelar getirdiniz..öncelikle önemli bir adım atmış işin kolayına kaçmaktan vazgeçip ilaçlardan kurtulmak istiyorsunuz..bu acı bağımlısı olmadığınız anlamına gelirr ki buda kurtulmanız için önemli bir başlangıç..

kolay zor demeden başladığınız bu yolda ihtiyacınız olan tüm bilgilerle en kolay şekilde karşılaşacaksınız ..telkinlerin içeriklerine göz atmanız faydalı olabilir ..ama telkinleri dinlerken bunları içindeki cümleleri düşünmeniz direnç oluşturabilir..o yüzden bilgi edinmek için okuyun ama üstüne düşünmeyin..zaten telkinlerin subliminal olmalarının amacı direnç oluşturmamaları..

ayrıca olumlamalar konusunda bilgi edinip kendini sevme, onaylama konusunda olumlamalar yazabilir uygulayabilirsin..sevgiler..

nomad 29-01-2011 04:42 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788714)
hoşgeldiniz sefelar getirdiniz..öncelikle önemli bir adım atmış işin kolayına kaçmaktan vazgeçip ilaçlardan kurtulmak istiyorsunuz..bu acı bağımlısı olmadığınız anlamına gelirr ki buda kurtulmanız için önemli bir başlangıç..

kolay zor demeden başladığınız bu yolda ihtiyacınız olan tüm bilgilerle en kolay şekilde karşılaşacaksınız ..telkinlerin içeriklerine göz atmanız faydalı olabilir ..ama telkinleri dinlerken bunları içindeki cümleleri düşünmeniz direnç oluşturabilir..o yüzden bilgi edinmek için okuyun ama üstüne düşünmeyin..zaten telkinlerin subliminal olmalarının amacı direnç oluşturmamaları..

ayrıca olumlamalar konusunda bilgi edinip kendini sevme, onaylama konusunda olumlamalar yazabilir uygulayabilirsin..sevgiler..

Sefa buldum :)
umuyorum sitenin olanaklarından maksimum derecede faydalanmayı becerebilirim.
Sizin dediğiniz gibi direnç oluşmasın diye telkinleri okumadım hiç. faydalı olabilir diyorsanız şöyle yüzeysel bir gözden geçirme yaparım.

sevgilerimle

bluegirlx 30-01-2011 01:42 AM

merak ediyorsanız okuyabilirsiniz..düşünce yapınız zaman içinde değişecektir..bunu farketmek için yazarak bir günllük tutmanızı hatta sitede değişimlerinizi kaydettiğiniz günlük açmanızı tavsiye ederim..böylelikle gelişiminiz hem sizin hem sizi okuyan yeni başlayanlar için faydalı olacaktır..keyifli paylaşımlarınızı bekliyoruzz..sevgiler..

nomad 30-01-2011 02:45 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788770)
merak ediyorsanız okuyabilirsiniz..düşünce yapınız zaman içinde değişecektir..bunu farketmek için yazarak bir günllük tutmanızı hatta sitede değişimlerinizi kaydettiğiniz günlük açmanızı tavsiye ederim..böylelikle gelişiminiz hem sizin hem sizi okuyan yeni başlayanlar için faydalı olacaktır..keyifli paylaşımlarınızı bekliyoruzz..sevgiler..

tekrar teşekkür ederim önceki mesajınızda olumlamalardan bahsetmişsiniz sitede bulamadım ya da göremedim varsa link rica ediyorum

iyi geceler

bluegirlx 30-01-2011 02:54 AM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ilirsiniz.html

bu başlığın altında bir çok konu var..

Hayatı rahatça sindiriyor ve özümsüyorum. Güvendeyim, yaşam sürecinin bana yalnızca iyi şeyler getireceğine inanıyorum. Hayat benimle anlaşma ve uyum içinde. Her gün, her an yeniyi özümsüyorum. Kendimle barış içindeyim. Kendimi seviyor beğeniyor ve onaylıyorum.♥

nomad 30-01-2011 03:17 AM

sevgili bluegirlx
yine ve yeniden sonsuz teşekkürler.

montevo 17-02-2011 10:03 PM

Alıntı:

nomad Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788696)
ben 30 yaşında bir bayanım. yaklaşık 10 yıldır depresyon okb ile mücadele ediyorum. antidepresanlarla geçen bunca yıldan sonra artık bazı şeylere dur dememin vaktinin geldiğine inanıyorum. Çünkü bir süre sonra tedavi olmaya çalışmaktan dahi yoruluyor insan. şu veya bu şekilde ilaca bağlı yaşamak ben kendi başıma bir hiç'im ve ilaçlara bağlı bir yaşantı sürüyorum hissiyatı vererek zaten hassas bir dengede duran psikolojimi ziyadesiyle bozmaya başladı ek olarak, ne yazık ki ilaçların tek başına yeterli olmaması da cabası.

sıkıntım yetersizlik ve değersizlik hissi. kendimi asla sevilmeye, arkadaşlığa, iyi bir hayat yaşamaya layık görmüyor oluşum. Ortamlara girmeye çekiniyorum (kimse benimle sohbet etmek istemez duygusuyla), kadın-erkek ilişkisine cesaret edemiyorum (ne de olsa ayrılacağız, beni sevemez kullanır gibi düşüncelerle), arkadaşlıklarımda ise her an tabiri caizse kazık yeme korkusuyla hareket ediyorum. Bu arada doktora yapıyorum ve ne de olsa çalışmalarım beğenilmeyecek diye işlerime yoğunlaşamıyorum.

halsizlik, keyifsizlik, aralıksız şekilde mutsuzluk hissi bu hayatın bir parçası oldu artık. yapmam gereken pekçok iş var ama parmak kımıldatmaya mecalim yok. dışarıya çıkmak, kişisel bakımlar (saç ve makyaj gibi) eziyet gibi geliyor ve bıraktım herşeyi. dışarı çıkmam gerektiğinde hep aynı kıyafeti giyip öyle çıkıyorum.

Son görüşmemizde doktorum süper ego'mun çok çok yüksek olduğunu ve bunu yenmem gerektiğini söyledi. Ben de bu konuda bilgi edinmeye çalışırken bu siteye rastladım. güzel paylaşımlar ve çok iyi sonuçlar alan insanlar var. Bu beni oldukça umutlandırdı.

Bu nahoş durumla baş edebilmek için, sitedeki yöneticilerden ve buradaki arkadaşlardan gelecek her türlü desteğe muhtaç ve her fikre açığım. Tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgilerimle

kırmızı ile belirttiklerimi okuldan kurtulana kadar çekiyordum.şu an bir kaçı kaldı.onları datemizlemeye uğraşıyorum. "suçluluk" telkinini dinleyerek kendimi suçlamaktan, ne olduğu bile belli değil, kurtulmaya çalışıyorum ve olumllu sonuçları da oluyor.okulda iken ,kendime olan nefreitmden,yüzümü yolardım.bunuda sivilceleir sıkıyorum diye gizlerdim.üniversiteye başlaynca yüzümü bıraktım ama elleirm boş durmuyordu.saçımı uzattım,onunla oynamaya başladım.askerde ise yine yolmaya başladım ama eskisi akdar değil elim yüüzm görünüyordu.şu sıralar ise tekrar başladım.özelllikle kolumu kıpkırmızı edene kadar yoluyorum.bi çaresi olsa keşke.dunk56 neyse fazla sıkmayayım iyi akşamlar

carinoo 17-02-2011 11:45 PM

Alıntı:

nomad Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788696)

Sevgilerimle

Aynı ben...:D Bende böyleyim... Ama bunu ifade edemiyordum. Siz çok güzel anlatmışsınız .. :D Bende kurtulmaya çalışıyorum. Telkinleri dinleyeli 2 hafta oldu ve öncesine göre çok daha iyi hissediyorum kendimi. Bu durumdan kurtulacağıma, artık normal bir yaşantımın olacağına inanıyorum.. :D
Sizde inanın...Başarılar...actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:54 PM.