![]() |
hoşçakal mızmızlık bizim evimizde kahvaltımızı eşim hazırlar. çünkü ben bir türlü gözümü açamam sabahları. girlhaha üşenirim kahvaltı hazırlamaya. altı buçukta uyanır ve yediye doğru beni uyandırır. eğer canı kahvaltı hazırlamak istemez ise o gün işyerlerimizde kahvaltı ederiz. bu sabah yavaşça açtım gözlerimi. sonra tekrar uyumak için kapattım ama ı ıh. içimden bir ses güzel bir günün başladığını, kalkmamı söylüyordu. hava ılık saat 06:25. gülümseyerek kalktım yataktan. çayı koydum, perdeleri camları açtım. elimi yüzümü buz gibi suyla yıkadım ve kahvaltımızı hazırladım. eşimi öperek uyandırdım gülümseyerek. ve o gülümseme hala dudaklarımda. o da çok mutlu oldu. şaşırdı y789 bir kaç gündür dinliyorum telkinleri. tavsiye edildiği üzere ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinin olduğu müzikleri dinliyorum. kısık sesle beynimi yormadan. uykumu getiriyor ve ince bir baş ağrısı hissediyorum dinlerken. ama sonrası için değer bunlara. inanılmaz bir enerji, yaşama sevinci içimi kaplamış durumda. ve dudaklarımda bir gülümseme . çok mızmız agresif bir insanım normalde. şikayet ederim herşeyden. kendimle birlikte karşımdakini de huzursuz ederim. iki gündür bambaşka görüyorum kendimi. olgun, sakin, rahatlamış üstelik diğerlerini dinlemeye başlamadım bile. sizlerle paylaşmak istedim. herkese sevgiler smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 AM. |