![]() |
arkadaşlar yardımcı olun buda benim hikayem merhaba arkadaslar forumda yenıyım. inanıyorum kı telkınlerı dınleyerek daha ıyı olucam. gelelım hıkayeme, arkadaslar ben 15 yasında suanda lıse 1 ogrencısıyım ve sıınıfımdakı kızdan cok hoslanıyorum ama kızdan hoslanmama ragmen neredeyse en az konustugum ınsanlardan bırısı dıyebılırım :S kızı gordugumde kıtlenıyorum resmen bıraz da cekıngenlık var ne yapmam lazım hangı telkınlerı dınlemelıyım ve kızla ıletısıme nasıl daha rahat gecerım ve birde genel olarak kızlarla konusamama gıbı bır durumumda var misal hiç kız kankam yok :) |
Cevap: arkadaşlar yardımcı olun buda benim hikayem Merhaba Suçluluk ego güven sosyallik arttirici gibi telkinlerle başlayabilirsiniz. |
Cevap: arkadaşlar yardımcı olun buda benim hikayem teşekkurler hemen baslıyacagım peki gudne kac saat dınlemelıyım ? kac gunde sonuc alırım |
Cevap: arkadaşlar yardımcı olun buda benim hikayem Günde 8 saat dinlemeniz yeterlidir. Etki görme süresi ise kişiden kişiye değişmektedir. Rehber bölümünü incelerseniz sorularınızın cevaplarına ulaşacaksınız. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inleyebilirim/ Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:29 AM. |