| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri 3 yaşındayken yaşadıklarını hatırlayanlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet hatıralar, ben sanırım 1-2 yaşlarındayken daha doğrusu normal bebeklerin emeklemeye başladığı çağlarda hareket etmek için emekleme değil de böyle yerde yuvarlanmaya çalışırmışım, ozamanlar dayımlarda kalıyormuşuz ve ilk defa normal bebekler gibi emeklemeye birgün evin önünde valide hanım sütlü birşeyler ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) |
Guest Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() evet hatıralar, ben sanırım 1-2 yaşlarındayken daha doğrusu normal bebeklerin emeklemeye başladığı çağlarda hareket etmek için emekleme değil de böyle yerde yuvarlanmaya çalışırmışım, ozamanlar dayımlarda kalıyormuşuz ve ilk defa normal bebekler gibi emeklemeye birgün evin önünde valide hanım sütlü birşeyler yedirirken bir kedi gelmiş yanımıza sanırım sütün kokusuna olsa gerek tabanlara kuvvet kediden kaçarken emeklemeye başlamışım hatta düşmüşüm ve dudağımda bir yara olmuş halada izi vardır hafiften, ama çözemediğim nokta bütün bunlar benim zihnimde canlanıyor fakat hatırladığımdan mı yoksa annem bu anıyı sürekli anlatırdı küçüklüğümden beri acaba bu küçükken duyduğum ve aklımda hayal edipte kendimce tasarladığım şeylermi gözümün önünde canlanan çözemiyorum garip:) |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri 3 yaşındayken yaşadıklarını hatırlayanlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet hatıralar, ben sanırım 1-2 yaşlarındayken daha doğrusu normal bebeklerin emeklemeye başladığı çağlarda hareket etmek için emekleme değil de böyle yerde yuvarlanmaya çalışırmışım, ozamanlar dayımlarda kalıyormuşuz ve ilk defa normal bebekler gibi emeklemeye birgün evin önünde valide hanım sütlü birşeyler ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi