![]() |
Kendinden nefret eden bir insan Kendim dahil hiçkimseye güvenmeyen biriyim herkesten her türlü kötülüğü bekleyen ve insanların kötü olduğunu düşünen birisiyim bu yüzden mutlluğu hiçbir zaman yakalamayadım,bu saatten sonra da yakalamam çok zor görünüyor.sevgisiz,ilgisiz bir ailede ot gibi büyüdüm.Kimseyi sevemiyorum ve değer vermiyorum.Herkesin kötü olduğunu düşünmek çok kötü birşey ancak ben bunu düşünüyorum.İyi bir insanı tanımadım bu güne kadar herkes bir çıkarı olduğu için benimleydi ve işleri bittiğinde yokoldular...yalnız ve ıssız bir insan işte...ot gibi... |
Cevap: Kendinden nefret eden bir insan Her şey anlamsızdır aslında , sen nasıl bakarsan öyle görürsün... Çıkar için kimseyle birlikte olmadım ben , nasılsam öyle oldum. Samimi bir şey soracağım , sen insanlarla karşılıksız görüştün mü hiç? İyilikleri karşılıksız yapıp , halk bilmezse halık bilir dedin mi hiç? Başkalarının seni sevmesindense önce senin kendini sevmen önemli... Sadece kendini sev... Sen seversen başkaları da sevecektir. Önce kendine güven, sonra başkalarına da güvenirsin... |
Cevap: Kendinden nefret eden bir insan Alıntı:
|
Cevap: Kendinden nefret eden bir insan hiç bir şey için geç değildir.işe önce kendini sevmekle başla.önce sen kendini sev ve değer ver ki sevilip değer göresin.düşünce tarzını değiştir.daha pozitif bak olaylara...en kötüsünün değilde en iyi şeylerin seni bulacağını düşün.biliyormusun hayat her şeye rağmen öyle güzel ki yaşıyorsun sağlıklısın her şey gönlünce güzel olsun.. sevgiyle kaly789 |
|
|
Cevap: Kendinden nefret eden bir insan Merhaba,kendini sevmek için,insanları sevmek için kimseye ihtiyacın yok.Zaten sevmek tek kişiliktir.Karşılıksız demiyorum karşılığını bu dünya da alıyorsun zaten.Ama görmüyorsun.Kalbini ve gözlerini kapatmışsın.Sen neyi ne şekilde görmek istersen o şekilde görürsün.Madem ki buradasın değişime açıksın o zaman.Belkide yıllardır hayatı kendine zehir ettin,yaşamaktan bıktığın anlar oldu.Bunu kendine yapmaya hiç hakkın yok.Hepimiz yaradan için eşitiz.Birimizin birimizden üstünlüğü yok.Sen senin için farklı olanı sadece sen görürsün.Bence burada olman için büyük bir lutuf hepimiz için.Şükredecek o kadar çok meziyetlerimiz var ki.Her şeyden önce soluduğumuz bir parçacık oksijen için değmez mi mutlu olmaya.Sevgilerle.^-^ |
Öncelikle şükredecek çok şeyiniz varken, üzen şeylere odaklı olmanız mutsuz olmanızı sağlıyor . Kabuğunuzdan biraz çıkmayı deneseniz... Bir kitap önereceğim , Var olmanın gücü, Echart Tolle'nin... Çok faydası olduğunu gördüm, samimiyetime inanın ben de çok şey yaşamış , bunları aşmış ve hala da kendisi, eşi ve oğlu için aşmaya çalışan biriyim... Gelsin bakalım diyorum hayat bildiği gibi, ben hazırım.. Hayat bir öğrenme ve gelişim süreci , kendimi geliştirmeye ve öğrenmeye çalışıyorum. Deneyin kazanan siz olacaksınız.... |
|
Cevap: Kendinden nefret eden bir insan önemli olan farkına varmak gerisi gelecektir. Mesela şöyle düşün burda sana yardımcı olmaya çalışan insanlar var ve olacaktır. Ne gibi menfaatleri olabilir ki , karşılık beklemeden ellerinden geleni yapıyorlar ve yapacaklardır. Hayatın bugünden itibaren değişecek sadece inan ve kendine güven... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 AM. |