![]() |
anneme ithafen... sevgili dostlar,sizlerin hiç birinizi şahsen tanımıyorum ama ,bir gönül bagı oluşturdugumuzu düşünüyorum.bugun bende sizlere biraz içimi dökme ihtiyacı duydum.benim bugun annemin ölümünün 2.yılı onu çok özlüyorum.bu özlem hiçbir kelimeyle ifadesi yok ,anlatılmaz.sizlere bir dost olarak birşeyler tavsiye edicegim eger bugun aranızda annesiyle dargın birisi varsa eger,lütven hemen telefon açsın seni seviyorum desin,anneniz yanınızda ise eger, onu hemen öpün hiçbirşeyi hele, annenizi ertelemeyin onu kucaklayın lütven..bugun annemi ziyarete gidecegim okadar mutluyumki öyle bir annem oldugu için şükrediyorum.annemde hep bana derdiki iyiki seni dogurmuşum diye söylerdi.bizim aramızdaki bag çok kuvvetliydi. belki, bu yüzden atlatmakta zorlanıyorum.içim yanıyor çünkü o benim arkadaşım ,dostum sırdaşım,kısacası ugurumdu.sizler elinizdekinin kıymetini bilin ve ona sımsıkı sarılın sakın haftaya annneler günü o zaman dilerim falan demeyin ,hemen şimdi annenizi öpün ,kucaklayın koklayın.tüm annesini kaybedenlere veya uzakta olanlara güç diliyorum.sevgiyle kalın mutlu annelerinizle kalın.bugun bütün annelerin yüzünün gülmesi dilegiyle.. |
Cevap: anneme ithafen... Seni çok seviyorum bunu unutma.kiss3 |
Cevap: anneme ithafen... canım benim iyi ki varsın sevgiyle mutlu kal |
Cevap: anneme ithafen... Alıntı:
|
|
Cevap: anneme ithafen... Ayrılık sadece bu dünyaya mahsus, bu dünyada ayrılırız sevdiklerimizden. Küseriz, vazgeçeriz, terkeder ya da terkediliriz... Yani dünya kadar yalandır onun içindeki ayrılık. Oysa diğer aleme geçmek ayrılmak değildir, bir müddet görüşememektir, ara vermektir -nasıl olsa bir zaman gelince- beraberiz. Bunu idrak ettiğimizde aslında, sevdiklerimizden hiç ayrılmadık öyle değil mi :-) |
|
Cevap: anneme ithafen... Şuan bende annemden olDUKÇAA uzakta bulunuyorum..Bu yazıyı okuyunca;onu aramak,sesini duymak istedim..ve az önce MELEĞİM ile konuştum..Şimdi daha huzurluyum. teşekkÜlER HErKesE |
Cevap: anneme ithafen... harikasın işte tam bende bunu istiyordum teşekkürler.... |
Cevap: anneme ithafen... Sen de sevgi ve esenlikle kal canım arkadaşım, herşey kolaylaşsın senin için inşaallah... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:14 AM. |