Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   ARKADAŞLAR NEDEN DEĞİŞİMLERİ YAZMIYORSUNUZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/5490-arkadaslar-neden-degisimleri-yazmiyorsunuz.html)

kürşad 06-04-2008 12:24 PM

ARKADAŞLAR NEDEN DEĞİŞİMLERİ YAZMIYORSUNUZ

herkese merhabalar,
ben bu siteyle tanışalı henüz 5 gün oldu ve üye sayısının 13000 olduğunu da biliyorum ama neden yazmıyorlar onu da anlamıyorum yani üyelerin kendilerinde ki değişimleri yazmaları hem yeni üye olmuş arkadaşlara hem de benim gibi geçiş dönemi yaşayan arkadaşlara çok büyük katkı sağlayacaktır onun için lütfen deneyimlerinizi yazınız ben bekliyorum eminim benim gibi bekleyen daha çok üye vardır sevgilerle kiss3

meçka 25-04-2008 02:25 PM

Ynt: ARKADAŞLAR NEDEN DEĞİŞİMLERİ YAZMIYORSUNUZ

merhaba bende arnıza dün gece katıldım ve cevap yazmam gerektiğini hissettim eski üyeleri bilmem ama bende bi değişme olursa yazacağım teşekk kiss3 blissy kiss3 kiss3ür . kiss3

hayatimdegisti 25-04-2008 02:58 PM

Alıntı:

meçka Nickli Üyeden Alıntı
merhaba bende arnıza dün gece katıldım ve cevap yazmam gerektiğini hissettim eski üyeleri bilmem ama bende bi değişme olursa yazacağım teşekk kiss3 blissy kiss3 kiss3ür . kiss3

Merhaba hoşgeldiniz Meçka paylaşımlarınızı bekliyoruz...

aysegul_tirtil 08-05-2008 11:41 AM

henüz bir haftalık üye oldugum için yazma geregi duydum.ben herkesin yolunun farklı oldugunu düsünüyorum,çünkü hepimiz baslı basına bir dünyayız.bu bir yolculuk kendını tanıma ve bu yolda ne olursan ol kendıne dürüst olma yolculugu.telkinleri dinlemeye baslamadan öncede kendimi tanımaya calısıyordum ama telkinlerden önce kendımde begenmedıgım bir özellikten hemen uzaklasıyordum,mesala yalan söylüyorumdur ama mutlaka gecerli bir mazeret bulup kendımı aklıyordum,simdi kabul edıp neden yaptıgımı düsünüyorum,kendımı suclamak yerine kendimi anlamaya çalısıyorum,kızmadan olanı oldugu gibi kabul etmeyi yani kendinimi oldugu gibi sevmeyi ögrenmeye baslıyorum.ve bu kabul beni cok daha pozitife dogru olana götürüyor,kendini kosulsuz sevmenin hazzını yasıyorum.tekrarlamam gerekirse kendim olma yolunda bütün ugraslarıma ragmen bilmedigim bilinçaltı kayıtları beni yolumdan döndürüyrdu,o kadar ugrasıyorum ama bak yinede olumlu olamıyorsun aysegul dıyodum.şimdi biliyorum ki atakan bey bilinçaltımı düzeltiyor bende ona yani kendime bilinç düzeyinde yardım ediyorum.bende ki en önemli degişim arkadaslar geçmişin yükünden ve gelecek kaygısından uzaklasıp anda mutlu olmayı artık becerebiliyr olmamdır.hepinize iyi yolculuklar diliyorum mlk34

serpil22 08-05-2008 11:45 AM

ayşegülcüğüm en önemlisinden başladın bile canım bilinç altından yani bravo sana paylaşımlarını bekliyoruz

heal 08-05-2008 11:58 AM

Üyelerin değişim günlüklerinde okadar çok yazı var ki ben 3 aydan fazla bir süredir siteye üyeyim hala günlüklerin 1/10 ini okuyabilmişimdir. Ve günlüklerdeki değişimleri bile çok bariz farkedeceksiniz. İlk gün yazılanlar ve daha sonralarını. Dalgalanmaları. Ve bunları yaşayanın bir tek siz olmadığınızı görmek içinizi rahatlatacak emin olun. Tanıdık çok cümle göreceksiniz.

Sonra işte bir an gelecek bu sefer kendi değişimlerinizi farkedeceksiniz. Ben 2 ay boyunca hiç bir değişim farketmedim. Belki çok daha önce üzerimde etkisini gösterdi ve ben farketmedim. Ama ısrarla da dinlemeye devam ettim. Biliyorum çünkü yapılan şeyin mantıklı olduğunu. İşe yaramak zorundaydı. Sonra günlükleri okudum ve insanların üzerindeki değişimleri; yazdıklarından, ekledikleri resimlerden, forumdaki aktifliklerinden gözlemledim. Ve hep inandım işe yarayacağına. Şimdi aynı değişimi kendimde gözlemleyebiliyorum. Sizin de zamanınız gelecek. İstikrar ve inanç.

Burdaki herkesten aradığınız desteği bulacağınıza da emin olun.

vien1

aysegul_tirtil 08-05-2008 12:26 PM

bu kadar sıcak karsılanmak gercekten cok hos,hepimiz birbirimizi desteklemek ve gelisimine yardım etmek için biraradayız.bencede inanç ve istikrar cok önemli telkinleri hiç sıkılmadan dinliyorum,degişim istemekle başlar ve ben cok istekiliyim bisiklet.üstelik böyle bir siteyi bulmayı ben istedim kendimle ugraşırken hep bunun bir yolu olmalı ben bilinç düzeyimde sürekli olumlu olmaya calısırken bilinçaltım da hiç boş durmuyordu sürekli kendime ona ulasmanın bir yolu olmalı diyordum ve sonunda buldum 956k

pozitif 28-05-2008 03:06 AM

İstesende istemesende eğer telkinleri dinlersen değişirsin hemde olumlu yönde zaman ve sabır aynı hayatta olduğu gibi... kolay gelsin sapkal89

kelebeg 11-06-2008 02:05 PM

merhaba ben de yeni keşfettim bu siteyi. iki gündür inceliyorum. aomut değişimler neden yok.. ya da insanlar bu olumlu değişimleri yaşayınca bırakıp gidiyorlar mı burayı. sürekli okuduğum önce başım ağrıyordu ama şimdi iyiyim gibi şeyler. bu müzikleri 1-2 ay dinleyenler sizin hayatınızda neler değişti??

MuminOKAN 11-06-2008 02:11 PM

sn kelebeg. öncelikle hoşgeldiniz.
değişimlerden haberdar ediyoruz etmezmiyiz. bak mesela benim değişimlerim burada yazıyor
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...t6671.105.html

Alıntı:

kelebeg Nickli Üyeden Alıntı
merhaba ben de yeni keşfettim bu siteyi. iki gündür inceliyorum. aomut değişimler neden yok.. ya da insanlar bu olumlu değişimleri yaşayınca bırakıp gidiyorlar mı burayı. sürekli okuduğum önce başım ağrıyordu ama şimdi iyiyim gibi şeyler. bu müzikleri 1-2 ay dinleyenler sizin hayatınızda neler değişti??

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:30 AM.