![]() |
2. gün bugün 2 günüm çok yogun gitmiorum ego daha çok dinliorum ve biraz suçluluk bazı arkadaslar suçluluk gece dinleyince kötü olmuşlar bende gece dinledim daha ilk günden değişik şeyler yasadım gece uykum gelmedi ve uyurken beynim kendi kendine hikaye uydurur gibiydi sanki işte ne olduğun nasıl göründüğün önemli değil nasıl bir insan oldugun önemli gibi seyler söylüodu inanamadım sanki biri hikaye anlatiodu kafamın içinde...ve sabah çok geç yatmama rağmen erkenden uyandım ve kahvaltıya dışarı gittik ben diyim 10 bardak siz deyin 15 bardak çay içtim suyu söylemiorum bile yani ne durumdayım bilmiorum tedirgin olmalımıyım yoksa bunlar normal mi aslında çok dinlemedim 2 gündür toplam 10 saat felan |
Cevap: 2. gün Su içme isteği suçluluk telkinin etkisidir.Bu konu ilk etkiler bolumunde vardır. Zaten sağlik içinde su içmek çok onemlidir.Vucudumuzun büyük bolumu sudan oluşmuştur. Çay yerine su içmeyi tercih ediniz.Normal etkilerdir ve olumlu etkiler goreceğinizin belirtisidir. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...susama-etkisi/ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 AM. |