![]() |
herşey üst üste geliyor ağla2 çok kötü hissediyorum, uzun uzun yazdım hikayemi. ama o kadar uzun yazmışım ki, girişim geçersiz olmuş, tekrar giriş yapmamı istedi site. ve kayboldu tüm yazdıklarım. çok zor olmuştu onları anlatmak ve gitti. belki beni anlayan çıkardı ama onu istemedi evren! çok öfke doluyum bugün, sinir içindeyim.agl34 yanlız hissediyorum, acıyorum kendime...dunk56 resmen ağlıyorum şu an..of oooooooooooof ooof |
Cevap: herşey üst üste geliyor seni anlayanlar varr actionsmile evren senin mutsuz olmanı, o yazdıklarını gönderip okuyarak tekrar tekrar mutsuz olmanı, onları yazıya döküp tarihe kazımamanı istedi. evren senin mutlu olmanı istedi. Rabb'im hüzün nedir bilme, bilirsen de karşısında güçlü kal, yanındakilerle beraber göğüs ger, istedi. şimdi deriiinn deriiinn nefes al ve düşün ben mi haklıyım sen mi haksızsın t678 |
Cevap: herşey üst üste geliyor Alıntı:
|
Cevap: herşey üst üste geliyor Alıntı:
|
Cevap: herşey üst üste geliyor evren belkide senden birşeyler için çaba sarfetmeni istiyordur birde bu açıdan bak:)) |
Cevap: herşey üst üste geliyor zor bir hayatım oldu.. hastalandım hayata sil baştan döneli çok yeni. bir elin parmakları kadar yıl olmadı daha.. ama bazen ufak şeyler kendime acıma moduna geri döndürüyor beni. kimse beni anlamıyor diye düşünüp, en yakınımdakilerden acısını çıkartıyorum sanki daha da kendimden nefret etmek için! gücüm yok artık galiba mücadeleye.. yine dipteyim |
Cevap: herşey üst üste geliyor canım neye çok odaklanırsak hayatımıza onu fazlasıyla çekeriz.olumsuz şeylere odaklanırsak her gün olumsuz olayları yaşarız olumluya odaklanırsak sürekli olumlu olaylar yaşarsınız.etki tepki yasası güzel düşün arkadaşım güzel şeyler yaşa.hep mutlu olman dileğiyle iyiki varsıny789 |
Cevap: herşey üst üste geliyor demek ki o kadar da yanlız değilimagl34 sağolun hepiniz |
Cevap: herşey üst üste geliyor biz hep seninleyiz benim hayat hikayeme baksana bende zor bir dönemden geçtim hemen yüzüne kocaman bir gülseme kondur smil56ve mutlu olmaya bak hep multlu olasın sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: herşey üst üste geliyor bazen zirveyi görmek için en dibe vurmak gerekir bu saatten sonra mutlu olmak için attığınız her adım sizi dahada zirveye taşıyacak ama bu tamamen sizin elinizde bizden önce siz kendinize yardım etmelisiniz mutluluk telkinlerini dinlemekle başlayın dışarı çıkın yürüyüş yapın kendinize küçük bir hediye alın temiz havayı içinize çekin insanlara gülümseyin hiç birşey kaybetmezsiniz hastalık atlattınız zor zamanlar geçirdiniz ama sonuç itibariyle zor bir hastalığı başarıyla atlattınız çekim şu saatten sonra sizin için çalışıyor bakın artık sağlıklısınız bu şansınızı iyi değerlendirin:)) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 PM. |