| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ÇOK MUTLUCUM GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN CANIM.. NE GÜZEL PAYLAŞMISSIN COK SEY ÖĞRENDİM İNAN.. İYİKİ VARSIN.. ANCAK KENDİMDEN YOLA CIKARAK SÖYLÜYORUM Kİ BİZ KADINLAR MUTLU EDİLMEYİ PARTNERİMZDEN VEYA EŞİMİZDEN BEKLİYORUZ.. YADA BUNA DAHA EĞİMLİYİZ.. ANCAK BU ZAMANA KADAR İLİŞKİLER KONUSUNDA ÖĞRENDİĞİM ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #16 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ÇOK MUTLUCUM GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN CANIM.. NE GÜZEL PAYLAŞMISSIN COK SEY ÖĞRENDİM İNAN.. İYİKİ VARSIN.. ![]() ANCAK KENDİMDEN YOLA CIKARAK SÖYLÜYORUM Kİ BİZ KADINLAR MUTLU EDİLMEYİ PARTNERİMZDEN VEYA EŞİMİZDEN BEKLİYORUZ.. YADA BUNA DAHA EĞİMLİYİZ.. ANCAK BU ZAMANA KADAR İLİŞKİLER KONUSUNDA ÖĞRENDİĞİM TEK SEY.. HERKESİN KENDİNE AİT BİR BAHÇESİ OLDUĞU VE ORTAK YASARKEN BU 2 BAHÇEYİ BİRLİKTE SULAMAK CAN VERMEK GERKETİĞİ.. EĞER BİR ORTAK YOKSA HAYATINDA KENDİ BAHCENİ KENDİN YARAT VE KENDİ BAHÇENİ KENDİN SÜSLE... ÇOK MUTLU BİR EVLİLĞİN OLUCAĞINA EMİNİM.. HEP MUTLU KALIN SEVGİYLE.. HEPİNİZİ COK SEVİYORUM ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ÇOK MUTLUCUM GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN CANIM.. NE GÜZEL PAYLAŞMISSIN COK SEY ÖĞRENDİM İNAN.. İYİKİ VARSIN.. ANCAK KENDİMDEN YOLA CIKARAK SÖYLÜYORUM Kİ BİZ KADINLAR MUTLU EDİLMEYİ PARTNERİMZDEN VEYA EŞİMİZDEN BEKLİYORUZ.. YADA BUNA DAHA EĞİMLİYİZ.. ANCAK BU ZAMANA KADAR İLİŞKİLER KONUSUNDA ÖĞRENDİĞİM ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi