Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   güzel bebeğim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/462993-guzel-bebegim.html)

huzurr 19-12-2009 01:48 PM

güzel bebeğim

Merhabalar arkadaşlar...
Ben bir ay kadar önce çok zor bir durum yaşadım bunun için yardım istiyorum sizlerden. Başımdan bir evlilik geçti bu süre içerisinde ben hamile kaldım çok mutlu oldum dünyaya getirmek istiyordum o bebeği en büyük hayallerimden bir tanesiydi bebek sahibi olmak. Sonra eşimle aramızda problemler başladı o da istiyordu bebeği fakat anlaşamadığımız konular vardı ve sürekli tartışıyorduk sorunlarımız oldukça büyüktü bunun üzerine böyle bir ortama bebeği getirmenin yanlış olacağını düşündüğüm için sırf o zarar görmesin benim yanlışımı günahımı o çekmesin düşüncesiyle onu aldırdım. Günlerce düşündüm doğrumu yapıyorum diye ağladım kahroldum mahvoldum ama aldırdım. Şuan eşimden ayrıldım aslında mantıken düşündüğünde doğru bir karar verdim fakat çok üzgünüm suçluyorum kendimi hep onun canına kıydım diye bu düşünceler bir çok olumsuzluğu beraberinde getirecek biliyorum bazen aldırmasaydım onun canına kıymasaydımda belki zamanla bazı şeyler düzelirdi diye aklımdan geçiyor yanlış yaptım belki diye düşünüyorum. Suçluyorum kendimi hep üzülüyorum onu dünyaya getiremediğim için her aklıma geldiğinde ağlıyorum özlüyorumda onu o benim bir parçamdı istemedim onu attım bu düşünceler kemiriyor beni ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim lütfen yardım edin.

spestnaz 19-12-2009 02:08 PM

Cevap: güzel bebeğim

insan doğar büyür bilinci yerine gelince karşısına 2 yol çıkar: doğru ve yanlış. bunların biri seçilmek zorundadır. biri seçilir. ama bitmez hiç bişey. sen doğruyu da yanlışı da seçsen de hepp karşına bu 2 yol çıkar. . Taa ki ölüme kadarr. . geçmişde hata yapmış olsanız bile bu gelecekde hata yapacaksınız demek değildir, tam tersine edinilen tecrübedir. . biliyorum kendini suçlamakdan vazgeçme kolay bişey değil buradaki herkes biliyor. . demişler ya 'duvarı nem insanı gam yıkar' diye. . zorlu bir evlilik süreci geçirmişsiniz ve atlatmışsınız. . Şimmdi dimdik ayakda durma zamanı. sapasağlam bir şekilde güçlüklere göğüs germe zamanı. . henüz hiç bişey bitmiş değil. . şimmdi nedenn herşeye yeniden başlama vakti olmasın??

sanrıca 19-12-2009 04:57 PM

"doğmamış çocuğa mektup" yaz sen de..Bak iyi gelecektir..neden olmadığını,mutlu olamayacağını..aslında onu çok sevdiğini..ama huzursuz bir ortamda mutlu olmayacağı için bu kararı verdiğini..ne bileyim buna benzer şeyler..yaz mektubu..denize at..sevgili kızın/oğlun mutlaka seni anlayacaktır..

derya88 19-12-2009 05:10 PM

bence herşeyin bir nedeni vardır, bu yüzden hatalarında nedeni oldugu gibi. suçlamaktan vazgeçin kendinizi.bundada hayır vardır deyin .inşallh herşey gönlünüzce olur sevgiyle kalın...

blue jaloon 19-12-2009 05:41 PM

olan olmus ayrilmissinda
dünyaya gelse belkide SIKINTI yaratacakti kim bilir...

bayşegül 22-12-2009 11:23 AM

huzurr cum
nickin gibi huzur dolmanı öncelikle diliyorum...
bence en güzel kararı vermişsin..
sende zaten öyle düşünüyorsun sanrıcanın dediği gibi ona yazıp sonra da çok rica ediyorum artık geçmişi düşünme..
hep deriz yaaa anın tadını çıkaralım ve anı dolu dolu yaşayalım geçmişte olanların bizi üzmesine izin vermeyelim
hadiiiiiiiiiiiii
yeni güne merhaba de ve güzel şeyler yaşa.........
aydınık günlar geçirmeni diliyorum tatlım..

genco 22-12-2009 01:36 PM

"huzur" arkadaşım, en doğru kararı verdiğine inananlardanım. çünkü bu karar senin istediğin ve enine boyuna düşünüp aldığın bir karar. aynı durumda olsaydım (erkek olsamda,kadınım için) bende aynısı yapardım. o masumun ne günahı var ki, dağılmak üzere olan bir ailenin kahrını çekmeye. anne olarak sevginizi son damlanıza kadar vereceğinizden hiç kuşkum yok. peki tartışmalı bir ortamda ne kadar sağlıklı bir bilinçle büyüdüğünü düşünürsek? Rabbim yolunuzu açık etsin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM.