![]() |
Merhabalar, beni de dinleyebilir misiniz? Lütfen! Merhabalar, ben Karamanda yaşayan 28 yaşında kendine her yönden bakan hoş biriyim. Son zamanlarda hayatımda huzur ve güzellikler artık yerini hüzün ve acıya bırakmaya başlıyor. Bu siteyle daha dün gece tanıştım. Hemen hayatımda güzel değişikler oldu gibi yalanda atmak istemem doğrusu ama insanların hikayeleri ve olumlu kelimeler benimde sizlerin aranıza girmemde yararlı oldu. Şuan pcde suçluluk duygusu ve ego güçlendirici çalıyor. doğa versiyonlarını seçtim ki günümüzde malum doğadan eser yok bari sesleriyle yetineyim diye:) Aşk hayatımda çok kötü bir dönem yaşıyorum iş hayatı ee bildiğiniz gibi inişli çıkışlı dönemeçlerle dolu tamda ihtiyacım olduğu bir dönemde artık baştan aşağı yenilenmem yada değişmem gerekir gerçeğiyle başbaşa kaldım ve sizlerin yapmış olduğu bu çalışmalardan umut etmeye başladım.. Yalnız birde soru ekleyim bilinçaltı dediğimiz olay çok önemli bir konu geri dönüşleri pekde mümkün değil bildiğim kadarıyla bunları nasıl dinleyeceğimi yada ne kadar süre dinleyeceğimi kaçta ne telkin aynı anda dinlenebilir gibisinden yazıları okudum falat bunlar pek tatmin edici değil site yöneticilerinden şunu isteyebilir miyim biraz daha fazla ek bilgiye ihtiyacım olarak en azından yanlış bir şeyler yapmak istemiyorum. Tşk ederim çalışmalarında başarılar diliyorum herkese....terli345 |
Cevap: Merhabalar, beni de dinleyebilir misiniz? Lütfen! Tşk ederim, Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inş. |
Cevap: Merhabalar, beni de dinleyebilir misiniz? Lütfen! Alıntı:
|
Cevap: Merhabalar, beni de dinleyebilir misiniz? Lütfen! merhaba. öncelikle hoşgeldiniz. şimdiden mutlu paylaşımlar diliyorum. sapkal89 bilinçaltında geri dönüşler olmamış olsaydı herhangi bir değişim yapamaz ve bunu vaad edemezdik. kaldı ki bunu değiştirmesini biliyorsak geri dönüşü var demektir. telkinlerimiz ortalama 80 saat sürede etkilerini gösteriyor. günde 8 saat desek yaklaşık 10 gün sürede bitmekte. nacak devamlı 10 gün olması etkinin verimini arttıracaktır. yaklaşık 8 saati uykuda geçirdiğimizi varsayarsak gece uyku halinde dinlemek bir alternatiftir. telkinli mp3 lerimizi dinlerken isterseniz başka müziklerde dinleyebilirsiniz. ancak sesi telkinli mp3 ün sesini duyabileceğiniz seviyede dinlemeniz gerekmektedir. ilk başta suçluluk ve ego adlı telkinleri dinlenilmesi önerilmektedir. ben sitemizin yaklaşık 2 yıllık üyesiyim. ilk üye olduğum gün kü gibi, hala dinliyorum. olumlu etkilerini de hala alıyorum. 2 yıl uzun değilmi sorusu için ise kendi üzerimde bazı deneyler yapmaktayım. dinlemeyi bırakma konusuna gelince, kendiniz "evet, oldu" dediğiniz anda isterseniz bırakabilirsiniz. |
Cevap: Merhabalar, beni de dinleyebilir misiniz? Lütfen! :zpzp: hoş gelmişsen gurbann sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:19 PM. |