![]() |
hayattan yorgun bir kızın hikayesi merhaba ben siteye yeni katıldm dert ortağı olacak birini arıyorum yanlış anlamayın sadece birilerinin beni duymasını istiyorum çok doluyum lütfen yardım edin |
Cevap: hayattan yorgun bir kızın hikayesi Merhabalar hawanur;actionsmile Yanımıza hoşgeldiniz vien1 |
Cevap: hayattan yorgun bir kızın hikayesi merhabalar hoşgeldiniz burası hayatdan yorulanların tutunabilecekleri yegâne bir yer. . iyiki burdayım diyeceksiniz emin olun. . |
Cevap: hayattan yorgun bir kızın hikayesi hoş geldiniz güzel paylaşımlar diliyorum |
Cevap: hayattan yorgun bir kızın hikayesi hoş geldin hawanur aramıza. doğru yerde olduğunuzdan emin olabilirsiniz. |
Cevap: hayattan yorgun bir kızın hikayesi hoşgeldiniz. paylaşımlarnızı burada da yapabilirsiniz. hepimiz dinleyebiliriz. sapkal89 |
Cevap: hayattan yorgun bir kızın hikayesi hoşgeldiniz hepimiz hazırız :) |
Cevap: hayattan yorgun bir kızın hikayesi Hawanur merhaba canim bende yeni uyeyim guzel bir site bende degisimler var bir hafta gibi kisa surede ben inanarak dinliyorum kendimdeki gelismeler beni sasirtiyor hatta korkutuyor music45dusun2 |
Cevap: hayattan yorgun bir kızın hikayesi hg niz sizi yoran sebepler ne ise bi an önce bunların yerini sizi hayat dolu yapacak nedenler alır umarım,benim içinde geçerli tabi ki(: |
Cevap: hayattan yorgun bir kızın hikayesi hoşgeldiniz aramıza,önce kendinizle konuşmanızı önerirrim size,dürüstçene ama,kendinizi kandırmadan,daha doğru tespitler yapabilirsiniz bu şekilde,ondan sonra çözümleri görmeye başlarsınız zaten :):) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 PM. |