![]() |
Acaba bu bir hastalık belirtisimi? yoksa pskolojik rahatsızlıkmı? Selamlar; Çok kısa ve açık soruyorum. bir insan bir filmi bir programı kaç kere tekrar tekrar iler,bir konuyu kaç kere konuşur,kaç kere anlatır, kaç kere dinler,kurtlar vadisi - kurtlar vadisi pusu herhalde imtahan olsa 100 alırım galiba.. 20-30... 50...100 abartmıyorum rakamları.. Lütfen bir düşünün acaba benim sorunum nedir??? |
Cevap: Acaba bu bir hastalık belirtisimi? yoksa pskolojik rahatsızlıkmı? Alıntı:
ne dersin? |
Cevap: Acaba bu bir hastalık belirtisimi? yoksa pskolojik rahatsızlıkmı? bence takinti olusmus buda seni korkutuyor olmali... |
Cevap: Acaba bu bir hastalık belirtisimi? yoksa pskolojik rahatsızlıkmı? gayet normalsiniz olabilir 2 hafta seyretmeyin bakın bakalım anlatacak konuşacak bişyiniz kalıyormu? |
Cevap: Acaba bu bir hastalık belirtisimi? yoksa pskolojik rahatsızlıkmı? etkisinde kalmışsınız önemli değil korkmayın. benimde kendime örnek aldığım komutanların olduğu bir kaç yabancı film var 50 defa izledim izlemeye doyamıyorum bu da kötü birşey değil. ama geçenlerde 4 kişiyi bıçaklayarak öldürüp sonra cesetleri yakan şahıslar kurtlar vadisi pusudan etkilendiklerini söylemişler. aman kendini fazla kaptırma :D |
Cevap: Acaba bu bir hastalık belirtisimi? yoksa pskolojik rahatsızlıkmı? konu yanlış anlaşılmasın sadee kurtlar vadisi değil.. her şey, sevdiğimiz her dizi neyse yaaboşverin herhalde rain man doğru söylüyo :D |
Cevap: Acaba bu bir hastalık belirtisimi? yoksa pskolojik rahatsızlıkmı? galiba senin sorun ettiğin şey, sevdiğin beğendiğin şeylere aşırı bağlanmak takılıp kalmak.. ve dolayısıyla olan biten diğer şeyleri kaçırmak ve çemberi dar tutmak öyle değil mi ? bunu mu demek istiyorsun ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:58 PM. |