![]() |
ben ne yapayım bi zamanlar her gördüğüm güzel kıza aşık olurdum kalbim bi başka çarpardı hep onların da benim için aynı şeyleri hissettiklerini düşündüm ama aradan 2 3 yıl geçtikten sonra anladım gerçekleri ve o zamanki mutluluğumdan eser kalmadı kendimi 'neffret' in ellerine attım. . kurtulamıyorum ne yapmalıyım? |
Cevap: ben ne yapayım Hayatta o kadar büyük acılarla karşılacaksınız ki buda neymiş diyeceksiniz efendim!Tecrübe hayatta yediğiniz kazıkların toplamıdır:)öyle sağlam kaya ol ki nehrin sularına kapılıp gitme; yosun seni çevrelesin!hayatın sizi önüne katıp savurmasına izin vermeyin! |
Cevap: ben ne yapayım mu@z haklı siz hayata sarılmadıkça hayat size hiç sarılmaz.Hayatı herşeyden çok sevinki sizi şevkatli kollarına alsın.Bir tavsiyede insanlara karşı gülümseyin emin olunki hayatınızda çok şey değişekcektir. |
Cevap: ben ne yapayım Alıntı:
|
Cevap: ben ne yapayım bende aşırı karamsarım su burcu old için vede kararsız doğuştan değilmi bazı davranışlar herkes aynı olamaz |
|
Cevap: ben ne yapayım bana demişsiniz ki hayata sarıl. . başıma bi çocuğun başına gelecilecek en b.ktan şey geldi hayata küstüm içime kapandım. . Bir süre sonra hatamı anlamaya çalıştım hayatla barışmaya çalıştım ama olmadı. . Fazla naz aşık usandırırmış, heralde hayat da benden usandı. . |
Cevap: ben ne yapayım hayat bizi birakmaz dünya döndügü sürece hersey bakis acimizda saygilar... |
Sıfır dereceden hiçbir şey görülmüyor. . |
Cevap: ben ne yapayım sifir derecede demekle buda bakis acisi olmuyomu? ne desek memnun olurdun? sen bitmissin demek mutlu edermiydi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:26 AM. |