![]() |
Ynt: sorun ne sizce ?? madem ses yok sade nefes .. okuyacağına ve uygulayacağına söz ver ... dilersen adresini bana özelden bildir ablan olarak bu kitabi sana ben hediye edeyim canım.. ark5 nevşah fidan - yansımalar - sistem yayıncılıktan.. bu kitapta nefesini kullanarak neler yapacağının harika yolları anlatılmakta.. bu konu ile ilgili olarak kısa süre içerisinde bir seminerede katılmayı düşünüyorum.. ama önce sende benim gibi kitabı oku daha öncede hatırlattık canım benim kendi gücünün farkında ol.. yapabileceklerinin farkında olsan bu satırları asla yazmazdın.. ama bildiklerimizi öğrendiklerimzii uygulamamız gerek.. bak hayal abla çekim yasası meditasyınu ekledi.. onu dinleyerek ve imgeleme çalışmalrına ağırlık vererek ve telkinleri düzenli olarak dinleyerek bile o kadar farklı noktalara gelebilir içindeki gücü uyandırabilirsin ki.. sen bile bu olanlara daha sonra inanmayacaksın.. ama önce kendine fırsast ver.. gücüne fırsat tanı.. olanın olmasına müdahale etmeden gerçek başarılarının fırsatını varmak için içindeki gerçek sene güvenmen ve ona oynayacak bir ortam vermen gerekir.. onu hapsederek.. sınırlı kelimelerinin arkasına gizleyerek hayatının kontrolünü olumsuzlukların eline bırakamazsın.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: sorun ne sizce ?? öneriniz için çok saolun temin etmeye çalışacağım, artık birşeyler değişmeli diyorum her seferinde ama nerdee mutlu ve huzurlu bir ruh hali çok uzak geliyor bana inş defalarca yıkılmama rağmen birgün gerçekten pes etmem ... yrl78 hepinizi seviyorum ... saygılarla saolun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 AM. |