Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   buda benim günlüğüm olsun (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/431125-buda-benim-gunlugum-olsun.html)

aybükem 20-10-2009 04:57 PM

buda benim günlüğüm olsun

bu gün sararan dökülen yapraklar üzerinde yürüdüm.hava bulanık ve çok hüzünlendim niye bilmiyorum.en pahalı alınan uzun süre şarjı giden telefonlar bile sarj edilmesi gerekiyorya bu gün benimde şarj edilmem gerekiyor.halbuki bir sürü teknik biliyorum ama uygulamak gelmiyor içimden.y789

yeni bir hayat 20-10-2009 05:18 PM

Cevap: buda benim günlüğüm olsun

Merhabalar aybükem;t678

Günlüğün hayırlı olsun,kendini geliştirdiğin güzel haberlerinle dolsun taşsın..
Bazen hayat devam ederken durup nefes almak gerekir..Baltayı bilemek gerekir şu meşhur hikayede olduğu gibi..zaten olumsuzu olumluya çevirmek değil mi hüner?..Eyleme geçmek içimizden gelmiyorsa eğer,işte bu da bize zaman kaybettiriyor..

Günlüğünle kendini geliştireceğin süreci daha iyi gözlemlemiş olacaksın..Geriye dönüp okuduğunda neler yaşamışım,gelişmişim diyeceksin..Paylaşımlarını bekliyorum sabırsızlıkla..

Umutlarının,isteklerinin en güzel şekilde gerçekleşmesi dileklerimle..actionsmile

Sevgiler..kiss3http://img269.imageshack.us/img269/7458/7unr9fc9it5.gif

Sultan 20-10-2009 05:23 PM

happy6günlüğünüz hayırlı olsun güzel haberlerle dolup taşsın sevgiyle mutlu kalın

aybükem 29-10-2009 06:36 PM

bu gün her şey okadar güzeldiki arkadaşlar la buluşup kahvaltı yapmaya gittik saatlerce sohbet ettik.onlara iyiki varsınız dedim.evdede işler yolunda bazen çocuklar beni çıldırtıyordu.artık onlara seçenek sunuyorum.kendi tercihlerini yapıyorlar ve sorun çıkmıyor.bengusudan öğrendiğim her zaman bir seçenek daha var hayatımda süper kapılar açıyor bende renkli 61 gibi ona teşekkür ediyorum. herkese ama her kese iyiki varsınız diyorummmmm sevgilersmil56

aybükem 09-12-2009 09:10 PM

uzun süre ara verdim.her zaman bir arayışiçindeyim.çok fazla kişisel gelişim kitabı okuyorum.ben küçükçen annem bana hep sen çok güzelsin sen her şeyi yapabilirsin derdi.fiziğim konusunda hiç bir zaman bir kompleks yaşamadım.çok uzun yıllar ben bu sözleri duydum.gerçekten hiç olmayacak şeyleri ben rahatlıkla yapabiliyordum.yanlız bu arada her ne olursa o konuda zirveye yakın başarılı oluyordum ama zirve göründüğü zaman ben bunu yaptım deyip bırakıyordum.bu her konuda böyle oldu.zirveye bir basamak kala yaptığım iş her neyse orda bırakıyordum.tutkunuzu keşfedin diye bir kitap okudum ama söyle tutkuyla bunu yapabirmiyim diye bir şey bulamadım daha doğrusu zirveye çıkıp devam ettirmek istediğim bir şey olmadı.galiba benim sorunumda bu.....agl34

Işıldayan Safir 09-12-2009 10:02 PM

Gecikmişde olsam günlüğün hayırlı olsun aybükemcim
Umarım gerçekten ne istediğini bulursun. Zirveye çıkıp devam ettirmek istediğin bir şeyi değil de seni ne mutlu edicek buna odaklanırsan daha kolay sonuca ulaşacağını düşünüyorum. Her insanın keyif alarak yapacağı bir şey vardır.

aybükem 10-12-2009 08:12 AM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573253)
Gecikmişde olsam günlüğün hayırlı olsun aybükemcim
Umarım gerçekten ne istediğini bulursun. Zirveye çıkıp devam ettirmek istediğin bir şeyi değil de seni ne mutlu edicek buna odaklanırsan daha kolay sonuca ulaşacağını düşünüyorum. Her insanın keyif alarak yapacağı bir şey vardır.

canım teşekkür ederim.bende keyif aldığım şeyi merak ediyorum956k

doris 10-12-2009 08:49 AM

keyifle takip edicem günlüğün hayırlı olsun..her yeni gün güzel farkındalıklar getirsin aybükecim.. sevgiyle kal girlhaha

Merto 10-12-2009 11:38 AM

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573228)
uzun süre ara verdim.her zaman bir arayışiçindeyim.çok fazla kişisel gelişim kitabı okuyorum.ben küçükçen annem bana hep sen çok güzelsin sen her şeyi yapabilirsin derdi.fiziğim konusunda hiç bir zaman bir kompleks yaşamadım.çok uzun yıllar ben bu sözleri duydum.gerçekten hiç olmayacak şeyleri ben rahatlıkla yapabiliyordum.yanlız bu arada her ne olursa o konuda zirveye yakın başarılı oluyordum ama zirve göründüğü zaman ben bunu yaptım deyip bırakıyordum.bu her konuda böyle oldu.zirveye bir basamak kala yaptığım iş her neyse orda bırakıyordum.tutkunuzu keşfedin diye bir kitap okudum ama söyle tutkuyla bunu yapabirmiyim diye bir şey bulamadım daha doğrusu zirveye çıkıp devam ettirmek istediğim bir şey olmadı.galiba benim sorunumda bu.....agl34

Selamlar Aybükem,
Öncelikle aramayı bırak.
Bu konuda arayış içinde olan bulamaz.
Bulanlarda yanlızca arayanlardır....
İşte bu çelişki, tüm yaşamın özünü oluşturur.

Arama, sen ne olmak,nasıl biri olmak istediğini tercihlerin arasından belirle. Ve o belirlediğin kişi yani gerçek Sen ol.
O zaman aradığın her şey sana zaten gelecek.

Yüksek özgüven ve niteliklerindeki sıradan olmayışlık hali ile el attığın her şeyde "başarılı olma etiketi" ve "zirve" yapma deneyimlerin sendeki arayışı devam ettiriyor görünüşe göre.

Basitlik ve kolaylık kalıpların sayesinde zor olanı seçme eğiliminde olman ve yapılmayanı yapma isteğini dizginlemen kafanı karıştırmış görünüyor.

Tutkuyla yapacağın şeyi bulmak için bunun üzerinde ciddi bir çalışma yapman gerekli.

Bundan önce yaptığın ve başarılı olduğunu düşündüğün şeyleri düşün, sonra bunlardan hangilerini sırf kendin için yaptınsa onları ayır ve onlara odaklan.

Yapmak zorunda olmadığın halde yaptıkların nelerdir?
bunlar üzerinde düşün.

Tutkularını keşfedip, içindeki potansiyeli onlara akıtarak inanılmaz doyumlu ve keyifli yaşamak muhteşem bir şeydir.

Sevgiler MERT.

cansin sen 10-12-2009 12:01 PM

canım günlüğün hayırlı olsun.neşeyle mutlulukla sevgiyle dolsun.burda olduğum sürece yazılarını takip edicem.

gülerek kal :)

cansın

aybükem 10-12-2009 03:12 PM

Alıntı:

Merto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573340)
Selamlar Aybükem,
Öncelikle aramayı bırak.

Arama, sen ne olmak,nasıl biri olmak istediğini tercihlerin arasından belirle. Ve o belirlediğin kişi yani gerçek Sen ol.

Yüksek özgüven ve niteliklerindeki sıradan olmayışlık hali ile el attığın her şeyde "başarılı olma etiketi" ve "zirve" yapma deneyimlerin sendeki arayışı devam ettiriyor görünüşe göre.

Basitlik ve kolaylık kalıpların sayesinde zor olanı seçme eğiliminde olman ve yapılmayanı yapma isteğini dizginlemen kafanı karıştırmış görünüyor.

Tutkuyla yapacağın şeyi bulmak için bunun üzerinde ciddi bir çalışma yapman gerekli.

Bundan önce yaptığın ve başarılı olduğunu düşündüğün şeyleri düşün, sonra bunlardan hangilerini sırf kendin için yaptınsa onları ayır ve onlara odaklan.

bunlar üzerinde düşün.

Tutkularını keşfedip, içindeki potansiyeli onlara akıtarak inanılmaz doyumlu ve keyifli yaşamak muhteşem bir şeydir.

Sevgiler MERT.

teşekkürler mert bey iyiki varsınız sorularımın cevabını bulup döneceğimactionsmile

Sultan 10-12-2009 04:37 PM

canım yüreğini dinle seni mutlu edecek seçimi yap.seni en iyi sen tanırsın sevgiyle mutlu kalıny789

bayşegül 10-12-2009 05:15 PM

aybükem cim geç oldu ama olsun ben yeni gördüm4897
günlüğün hayırlı olsun...her gügün birbirinden güzel farkındalıklarla dolsun...happy6
tatlım iç sesini dinlediğin zaman sana yol göstereceğini bil lütfen....blissy
istediğini en kısa zamanda bulmanı diliyorum..k8908

aybükem 11-12-2009 08:02 AM

Alıntı:

Merto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573340)
Selamlar Aybükem,
Öncelikle aramayı bırak.

bunlar üzerinde düşün.

Sevgiler MERT.

mert bey çok düşündüm bu yaptıklarımın ben hiç birini zorla yapmadım isteyerek yapıyorum yaparkende büyük keyif alıyorum devamını getirmiyorum.acaba ben maymun iştahlımıyım agl34

Merto 11-12-2009 11:30 AM

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573476)
mert bey çok düşündüm bu yaptıklarımın ben hiç birini zorla yapmadım isteyerek yapıyorum yaparkende büyük keyif alıyorum devamını getirmiyorum.acaba ben maymun iştahlımıyım agl34

Aybükem,

Cevabından bana yansıyan ve sorumluluğunu almam gereken sonuç, olumsuz sonuçlara olan bağımlılık ve benim kendimi ifade edememem.

Maymun iştahlılık olarak etiketlediğimiz "durum" ve "kişiler" bir diğer taraftan bakıldığında, gerçekten sevip, tutkuyla yapmak yoluyla kendilerini ifade edebilecekleri ortamı arayan ve ancak bu şekilde gelişimini hissedebilen kişilerdir...

Yüzlerce yıl sonra adını hala andığımız ve gezegensel gelişime büyük faydalar sağlamış bir çok isimde; - Da vinci en güzel örnektir - eylemde bulunup ürün verdikleri alanların çokluğu ve süreksizliği göz önüne alındığında özellikle yaşadıkları dönemlerinde "maymun iştahlı" ve hatta "bir baltaya sap olamayan" olarak tanımlanabilir...

Olumsuz çıkarımlara prim vermemek ve her şeyin içindeki düaliteyi farketmek önemlidir.

Daha önceki mesajımda yazdığım soruları daha net ve soruluş maksatlarıyla tekrarlıyorum. Yapmış olduğun şeylerin bir kısmını sevmeden mecbur olduğun için yapmış olduğun izlenimi olmadan bağımsız sorulan sorulardır...

"Bundan önce yaptığın ve Başarılı olduğunu düşündüğün şeyleri düşün, sonra bunlardan hangilerini sırf kendin için yaptınsa onları ayır ve onlara odaklan."
Eğer hepsini severek yaptı isen ortak noktalarını bularak önem sırasına göre listele, yada senin için en önemli yada anlamlı olan işleri sırala.

Bundan ayrı olarak diğer bir başlıkta;

"Yapmak zorunda olmadığın halde yaptıkların nelerdir?
bunlar üzerinde düşün."
Tüm davranış, eylem ve günlük işlerimizi kapsar.
Bunlar bizim düzenli olarak ifade etmemiz gereken davranış ve özelliklerimiz hakkında ipuçları verirler ve bunları barındıran şeyler bizim tutkuyla yapacağımız şeyleri bulmamızda kılavuzlar olabilirler.

Teşekkür ederim
Mert ÖLÇER

aybükem 24-12-2009 01:35 PM

blissyhayatım öyle güzelki her şey yolunda.zoru bu gün başarmıştık imkansızında zaman alacağın düşündüm düşüncemi değiştirdim bengusunun dediği gibi olduğunu imgeleyip enerjiyle doldurup serbest bıraktım.oley imkansızda gerçekleşti.her kesin dileğinin gerçekleşmesini seçiyorum sevgilerle hepiniz iyiki varsınızblissy

bayşegül 24-12-2009 01:58 PM

aybüküm tatlım
seni mutlu görmek çok güzel..

genco 24-12-2009 02:04 PM

"aybükem" kutlarım seni arkadaşım, senin mutluluğun bizleri çok mutlu etti. mutlulugun daim olsun.

aybükem 24-12-2009 02:06 PM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575627)
"aybükem" kutlarım seni arkadaşım, senin mutluluğun bizleri çok mutlu etti. mutlulugun daim olsun.

hepimizin mutluluğu daim olsun
blissyblissy

Sultan 24-12-2009 03:20 PM

her şey gönlünce olsun sevincli
mutluluğun daim olsunsevincli
iyiki varsıny789

aybükem 10-01-2010 09:16 PM

blissyyeni yılla beraber yeni bir sayfa açtım hayatımda.keyifli mutlu günler geçiriyorum.geçmişe takılmıyorum adı üstünde geçmiş.anı yaşamak daha güzel onu farkettim yeni hayallere yelken açtım tek tek gerçekleşiyor her şey.mutluyum mutlusun mutluyuzzzzblissyblissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 AM.