Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   benim sevgili tuvaletim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/423156-benim-sevgili-tuvaletim.html)

cesurcatli 15-10-2009 08:44 PM

benim sevgili tuvaletim

merhaba ben de siteye yeni uye oldum psikolojik sorunum var bununla ilgili 1.5 sene ilaçlı tedavi gordum daha sonrada 3 seans nlp tedavisi aldım ama uzulerek soyleyim ki rahatsızlıgıma odaklı pek fayda goremedim.Sıkıntı nedir diyeceksiniz sosyal fobi mi diyeyim takıntı mı anksiyete mi ben anlatayım anlayan arkadaşlarda kendilerince yorum yaparlar sanırım.Dışarı cıkarken hep sanki dısarda idrarım gelecekte altıma yapacagım diye sıkılıyorum ya da sıkılıyorum da kalbim hızlı carpmaya baslıyorda terliyorum adrenalin depolanıyorda tuvaletim geliyor hangisi sebep hangisi sonuç buna pek karar vermiş degilim.Toplu tasıma aracları cami kapalı mekan sınıfta yolda bir yerden bir yere giderken uzun yolculuk esnasında surekli daralıyorum hep tuvaletim gelecek dusuncesi beni bu faaliyetlerimden geri cekiyor.2 ila 2.5 senedir bu rahatsızlıgım var telkinleri dinlemeye yeni başladım boyle bi rahatsızlıgı tecrübesi olan ya da fikri olan arkadaslar yardım ederseniz cok sevinirim umarım sitedeki telkinlerinde yararı olur herkese huzurlu ve mutlu günler hoşçakalın

blue jaloon 15-10-2009 08:53 PM

Cevap: benim sevgili tuvaletim

Alıntı:

cesurcatli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529154)
merhaba ben de siteye yeni uye oldum psikolojik sorunum var bununla ilgili 1.5 sene ilaçlı tedavi gordum daha sonrada 3 seans nlp tedavisi aldım ama uzulerek soyleyim ki rahatsızlıgıma odaklı pek fayda goremedim.Sıkıntı nedir diyeceksiniz sosyal fobi mi diyeyim takıntı mı anksiyete mi ben anlatayım anlayan arkadaşlarda kendilerince yorum yaparlar sanırım.Dışarı cıkarken hep sanki dısarda idrarım gelecekte altıma yapacagım diye sıkılıyorum ya da sıkılıyorum da kalbim hızlı carpmaya baslıyorda terliyorum adrenalin depolanıyorda tuvaletim geliyor hangisi sebep hangisi sonuç buna pek karar vermiş degilim.Toplu tasıma aracları cami kapalı mekan sınıfta yolda bir yerden bir yere giderken uzun yolculuk esnasında surekli daralıyorum hep tuvaletim gelecek dusuncesi beni bu faaliyetlerimden geri cekiyor.2 ila 2.5 senedir bu rahatsızlıgım var telkinleri dinlemeye yeni başladım boyle bi rahatsızlıgı tecrübesi olan ya da fikri olan arkadaslar yardım ederseniz cok sevinirim umarım sitedeki telkinlerinde yararı olur herkese huzurlu ve mutlu günler hoşçakalın

mrblar arkadasimt678
gözlerini kapa tuvalet diyince düsünmeden aklina ilk geleni söyleyebilirmisin?

cesurcatli 15-10-2009 09:02 PM

yine tuvalet geliyor yani farklı bir hayal yada çagrısım yok zihnimde gozlerimi kapadıgımda

gülpor 15-10-2009 10:47 PM

Alıntı:

.2 ila 2.5 senedir bu rahatsızlıgım var telkinleri

merhaba ,sorununuza üzüldümm...yalnız benim dikkatimi çeken bu rahatsızlığın ,2-2,5 senedir olduğu...yani iki yıl öncesine kadar yoktuda ,neden sonradan oldu?benim tavsiyem bu sorunun olduğu zamana giderek bir tarama yaparsanız sebeblere dair,belki faydası olur nacizane fikrim diye düşünüyorum...uygun telkinlerde fayda sağlar umarım...

black_stream 04-04-2010 03:18 AM

Alıntı:

arkadasım aynı dert bende de var, bendekide yolculuk ve sınav esnasında meydana geliyor...

çözüm için okuyorum, araştıyorum ama daha çözümü bulamadım...

çözümü bulursam sana da iletirim.. sende bulursan bana lütfen msj at..

damdan düşeni en iyi damdan düşen anlar..

Rabbim yardımcımız olsun.. Deva var, yerini bulmalıyız...

master8566 04-04-2010 11:25 AM

kesinlikle hipnoz olmalısınız....

cesurcatli 05-04-2010 02:12 AM

masterphidias kesinlikle hipnoz olmalısınız demişsiniz tesekkurler vakit ayırıp okumussunuz ve yardımcı olmaya calısıyorsunuz benzer rahatsızlıgı olan bi kişinin hipnozla iyileştigini duymustum yine ama bu gercekten bi sonuc verir mi neye dayanarak kesinlikle hipnoz dediniz cunku hipnoz olmaya kalkarsam bu beni ekonomik olarak biraz sıkıntıya sokacak zira tam iyilesecegimi bilsem gercekten olurum o da sorun degil ilginize tekrar teşekkurler gorusmek dilegiyle Allaha emanet olun

blue jaloon 05-04-2010 03:24 AM

olumlamalari dene bakalim
defalarca tekrar et yüksek sesle
1 disarda tuvaletim gelicek diye korkuyorum. atiyorum 10 defa söyledin
2 tuvaletim gelicek diye kim korkuyor
3 tuvaletim gelicek diye o korkuyor
airport tv.de sali günleri 8 civari kuantum düsünce üzerine program yapiliyor izlemeni tavsiye ederim
allah sifa versin kardesim:)

master8566 05-04-2010 10:56 AM

Alıntı:

cesurcatli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 594333)
masterphidias kesinlikle hipnoz olmalısınız demişsiniz tesekkurler vakit ayırıp okumussunuz ve yardımcı olmaya calısıyorsunuz benzer rahatsızlıgı olan bi kişinin hipnozla iyileştigini duymustum yine ama bu gercekten bi sonuc verir mi neye dayanarak kesinlikle hipnoz dediniz cunku hipnoz olmaya kalkarsam bu beni ekonomik olarak biraz sıkıntıya sokacak zira tam iyilesecegimi bilsem gercekten olurum o da sorun degil ilginize tekrar teşekkurler gorusmek dilegiyle Allaha emanet olun

Eskiden psikanalize merakım vardı,benzer vakalar okumuştum...Bu tarz sorunlarda hipnoz ile kökenine inilip sorun saptanabiliyor...O yüzden bir profesyonelin desteğinin gerekli olduğunu düşünüyorum...Bilinçaltında,yaptığımız herşeyin bir sebebi, dayandığı bir nokta vardır...Olumlamalar ne kadar işe yarar bilemem...Ama hipnoz böyle sorunlarda doğrudan olayın kökenine inebiliyor,o yüzden sorunun kökenini bilmek tedavinin de nasıl olacağını anlatıverir.Bu sorunu yaşayan ilk ve tek kişi olma olasılığınız neredeyse imkansız...sizden önce ve şimdi eminim yüzlerce insan vardır bu sorunu yaşayan...vaka hafif veya ağır olabilir,en basit örnek kendi etrafımızdadır zaten...kadınlarda ve çocuklarda yolculuk öncesinde bu "tuvalet gelmesi endişesi" çok sık görülür,günlük hayatta sürekli tanık olabiliriz buna...Yani tıp bu soruna yabancı değildir ve profesyonel destek şarttır...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 PM.