Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   buda benim hikayem :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/423034-buda-benim-hikayem.html)

Alexandra 06-10-2010 09:24 AM

Cevap: buda benim hikayem :)

aynanın karşısındaki bene gözleri parlayana kadar bakıp seni olduğun gibi kabul edip onaylıyorum diyorum.muhteşem bir cümle ..

Yazdığın cümlelerin hangisini alıntılayım bilemedim be güzelim. Ama bu bana da çok iyi geldi. Çantamdan aynamı çıkardım, kendimi olduğum gibi kabul ettim ve onayladım. Ben buyum, kendimle yaşamaya mecburum değil mi? Dolayısıyla sevmekten başka bir çarem zaten yok. :)))

Bir gün senin seminerlerinden birine geleceğim sana çaktırmadan. Bahar ruhlu arkadaşım benim, senin bulunduğun her yer bahar...

Gözlerimi kapatıp seminerinin harika geçtiğini görüyorum. İnsanlar senden ilham alıyorlar...

İyi ki varsın şeker

Sevgiyle kaaaaaaaaallll....

Kızlara da selamlarrrr :)))

bigokyanus 06-10-2010 09:33 AM

Canım çakılımın sözlerinin üstüne söz bulamıyorum ...

Baharda kalmayı tabi ki seversin , bahar kokulu , bahar bakışlı arkadaşım benim , seminerinin de enfes geçeceğine zaten eminim , onun heyecanı bile güzel ...

Her şey dilerim her gün çok daha güzelleşir hayatında , her gün anı hanene müthiş güzellikler kaydeder, ve başarı çentikleri atarsın... İyi ki varsın bahar arkadaşım benim ...

Not: Seni aramak istedim ama malesef telefonumu evde unutmuşum , seminerden sonra görüşürüz artık :))

Sultan 06-10-2010 10:25 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772101)
aynanın karşısındaki bene gözleri parlayana kadar bakıp seni olduğun gibi kabul edip onaylıyorum diyorum.muhteşem bir cümle ..

Yazdığın cümlelerin hangisini alıntılayım bilemedim be güzelim. Ama bu bana da çok iyi geldi. Çantamdan aynamı çıkardım, kendimi olduğum gibi kabul ettim ve onayladım. Ben buyum, kendimle yaşamaya mecburum değil mi? Dolayısıyla sevmekten başka bir çarem zaten yok. :)))

Bir gün senin seminerlerinden birine geleceğim sana çaktırmadan. Bahar ruhlu arkadaşım benim, senin bulunduğun her yer bahar...

Gözlerimi kapatıp seminerinin harika geçtiğini görüyorum. İnsanlar senden ilham alıyorlar...

İyi ki varsın şeker

Sevgiyle kaaaaaaaaallll....

Kızlara da selamlarrrr :)))

canım benim iyi ki tanımışım seni iyi ki varsın hayatımda hep te öyle kal.
bekliyorum seminerime salonda sen varmış vereceğim..
sevgiyle kal arkadaşımy789
Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772102)
Canım çakılımın sözlerinin üstüne söz bulamıyorum ...

Baharda kalmayı tabi ki seversin , bahar kokulu , bahar bakışlı arkadaşım benim , seminerinin de enfes geçeceğine zaten eminim , onun heyecanı bile güzel ...

Her şey dilerim her gün çok daha güzelleşir hayatında , her gün anı hanene müthiş güzellikler kaydeder, ve başarı çentikleri atarsın... İyi ki varsın bahar arkadaşım benim ...

Not: Seni aramak istedim ama malesef telefonumu evde unutmuşum , seminerden sonra görüşürüz artık :))

seninle hep baharı yaşayalım senide salonda benimle birlikte olduğunu düşüneceğim.
iyi ki varsın ve tanıdım seni sevgiyle mutlu kal arkadaşımy789

Alexandra 06-10-2010 10:51 AM

Bak Bilgencim, salondaki yerimiz de garanti... Hadi kalk gidelim bir gün Bengüsu'nun seminerine. Hayat enerjisine bulayalım kendimizi... Yalnız sizin ikinizi aynı ortamda gördükten sonra, ben daha da iflah olmam herhalde. Ya bu görüntü gözümün önünde o kadar net ki... Olacak galiba... Yaşasınnnn!!!!

Sultan 06-10-2010 11:09 AM

bekliyorum
öyle bir havada gelin ki
vazgeçmek mümkün olmasıny789

Alexandra 06-10-2010 11:25 AM

Canımsın, senin baharlarından birinde orada olacağız...

Sultan 08-10-2010 02:55 PM

sevgili günlük
sabahtan beri öyle güzel yağmur yağıyor ki inceden inceden...yıkıyor bütün şehri.yağmura seslendim...gönlümde kırgınlık mutsuzluk yada olumsuz inanç kalıpları varsa al götür diye...
bir yerde okumuştum mutsuz olduğum zaman sahile gidip duygularımı rodos rüzgarına bırakıyorum alıp götürsün diye.mutluysam poyraza bırakıyorum sürekli bana dönsün diye....sürekli gönlümde poyraz essin.
veliler toplantısına gittim bu gün okul cıvıl cıvıl çocuklar öyle güzel ve enerji dolu ki ...gözler ışıl ışıl parlıyor.
baktım bu enerjinin ve mutluluklarının sırrı ne diye...
anda yaşıyorlar geçmişte ve gelecekte değil...
geçmişe ve geleceğe zaman ayırmadan hadi hep beraber anda yaşayalım tek sır bu...
sevgiyle ışıl ışıl ve mutlu kalın....y789

Alexandra 08-10-2010 03:20 PM

Verdiğin bu güzel sır için çok teşekkürler canım benim. bütün rüzgarlar sana mutluluk getirsin:)))
Benim de sevgilerimi iletsin:)))

bigokyanus 08-10-2010 04:09 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772115)
Bak Bilgencim, salondaki yerimiz de garanti... Hadi kalk gidelim bir gün Bengüsu'nun seminerine. Hayat enerjisine bulayalım kendimizi... Yalnız sizin ikinizi aynı ortamda gördükten sonra, ben daha da iflah olmam herhalde. Ya bu görüntü gözümün önünde o kadar net ki... Olacak galiba... Yaşasınnnn!!!!

Hadi kalkkk :) Bana da gidecekmişiz gibi geliyor , yürek öyle istiyor çünkü. İki sevdiğim arkadaşımı bir arada görmek ne güzel olurdu. Şöyle koyusundan bir sohbete girişmek , anda yaşamak ve anın tadını çıkarmak . Hayali bile ne güzel... 956k

Sultan 10-10-2010 10:04 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772515)
Muhteşemsin...Bugün çok güzel ders öğrettin bana...Benimde duygularımı serbest bırakmam gerekiyory789

sende muhteşemsin...faydalı olduysa sana ne mutlu bana..
sevgiyle mutlu kal.y789

Sultan 14-10-2010 02:26 PM

merhaba sevgili günlük
saat 3 de seminerim var.
sanki ilk defa seminer verecekmişim gibi heyecanlıyım.
bana şans dile
sevgiyle mutlu kaly789

bigokyanus 14-10-2010 03:17 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773315)
merhaba sevgili günlük

saat 3 de seminerim var.
sanki ilk defa seminer verecekmişim gibi heyecanlıyım.
bana şans dile

sevgiyle mutlu kaly789

Güzel geçeceğine can-ı gönülden inanıyor iyi haberlerini bekliyorum , bol şanslar...

Sultan 15-10-2010 08:49 AM

gerçekten harikaydı teşekkürler arkadaşlar...smil56
hava kapalı ama yumuşacık insanın saatlerce yürüyesi var....actionsmile
bu gün erken çıktım evden işe başlamadan yol üzerindeki işlerimide halledeyim diye....
ben üzgün olduğumda muhteşem dağın zirvesinde olduğumu düşünüyorum.
beni üzen düşüncelerin dağın zirvesinden attığımı düşünüyorum bir daha bana gelmemek üzere..
mutluysam o dağın zirvesinden bana doğru gelmek üzere küçük bir kartopu gönderiyorum bana gelene kadar devasa oluyor..krzm67
ne ye odaklanırsam fazlassıyla hayatıma onu çekiyorum.
mutluysam daha çok mutluluk ...
başarılıysam daha çok başarı..
her şey her kesin gönlünce güzel olsun...
sevgiyle mutlu kalıny789

Sultan 18-10-2010 08:22 AM

bu gün güzel bir güne başlıyorum..sevincli
güzel süprizlerle dolu harika bir hafta beni bekliyor..
bütün sevdiğim dostlarımı bu hafta görmeyi seçiyorum...
bu günden itibaren her günü son günümmüş gibi yaşamayı seçiyorum...
doya doya hiç bir şeyi ertelemeden ....
bütün olumsuz inanaç kalıplarımı iptal ediyor yerine sonsuz sevgiyi koyuyorum...
seviyor seviliyorum..
iyi ki varım
iyi ki varsınız
iyi ki varsınız.
y789

Sultan 18-10-2010 11:27 PM

Öyle mutlu ol ki herkes nurlu ışığına koşsun
Öyle umutlu ol ki umudunu kimse çalamasın
Öyle bir ayna ol ki tüm güzellikler sende yansısın
Gözlerin ışıl ışıl mutlu bir geleceğe gülümsesin
Herkes,yansıttığın sevgi ışığında yansın,erisiny789

Nihat Gülle

Sultan 22-10-2010 09:12 AM

bu gün güzel bir gün olarak başladı.
hava çok güzel kapalı ama ılık...
kendimi oldukça iyi hissediyorum.
bir sohbet ortamında bir arkadaşımın ani çıkışı beni oldukça kızdırdı.ve ona cevap vermek yerine susmayı tercih ettim.
bu gereksiz çıkışa ben niye kızmıştım.
neden bu duruma canım sıkılmıştı.
bulunduğum ortamı bir sürede olsa değiştirmek istedim.
hemen ayrıldım kısa bir süreliğine....
kendimle başbaşa kalabileceğim bir yere gittim.
kızgınlığı bedenimin neresinde ve nasıl hissettiğimi bulup eft yaptım...
oldukça rahatlamış bir şekilde odama döndüm...
günün geri kalanı sabahki duygularımla kaldığı yerden devam etmeye başladı.
kendimi olduğum gibi seviyor ve onaylıyorum.sevgiyle kaly789

Sultan 25-10-2010 08:56 AM

bu gün hava yine kapalı.
bir kaç gündür mavi gökyüzünü göremedik.
bengü kar görmek istiyor.
hava kapalı ve soğuk olduğu için çıkmak istemedik.
sonra kıramayıp çıktık..
dağa doğru yol alırken ağaçları seyrettim.
yaprakları çok hoşuma gitti.
yeşil ,sarı,turuncu yapraklar...doğa muhteşem görünüyor.
yükseğe çıktığımız zaman oldukça yoğun bir sis kapladı ortalığı.
ben karı uzaktanda gösteremeyeceğiz derken sis birden dağıldı.
inanamıyorum.
güneş parlıyor..gökyüzü masmavi..
arkaya baktım sis hala orda şehir yine kapalı...
ama dağın eteği muhteşem bir güneşin ışıltısıyla parlıyor....
gölün etrafında piknik yapıyorlar.
bengü heyecanla burda yüzülürmü ? dedi.
uzaktan karı seyretti.gölü gördü..
çok eğlendi...bende bu doğa olayı karşısında ne söyleyeceğimi bilemedim..
ve hayatta ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın bizi mutlaka mutluluğa götürecek duygu durumunu anında değiştirecek her şeyin mümkün olduğunu gördüm.
sevgiyle mutlu umutlu keyifli kalıny789

prenses1 25-10-2010 06:51 PM

nice yıllara

Sultan 26-10-2010 11:46 AM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775418)
nice yıllara

teşekkür ederim.
yeni bir yıl yeni bir beyaz sayfa açtı önüme...
tertemiz bir sayfa...
her günü doya doya yaşamak istediğim 365 gün...
her şey gönlümüzce güzel olsun...
sevgiyle mutlu kalın..
sevgiyle mutlu kalıny789

aybükem 26-10-2010 12:20 PM

mutlu bir yıl olsun nice senelere

Sultan 28-10-2010 12:13 PM

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775563)
mutlu bir yıl olsun nice senelere

çok teşekkür ederim.
içim kıpır kıpır öyle keyifliyim ki küçük kızım bu gün erken işten çıkacağımı bilmiyor ona süpriz yapacağım.eşimle çocuklarla güzel üç gün geçirmeyi planlıyorum.her kesin her şey gönlünce güzel olsun.şuan dışarda yağmur var mutluluk yağmurunda şemşiyesiz kalın.iyi tatillery789

Sultan 01-11-2010 01:55 PM

harika geçen üç günden sonra bu gün çalışıyorum.
çok şükür bir işim var.
gerçekleşmesini beklediğim hayallerim var.
önceden hayal kurmakta zorlanırdım.
şimdi hiç zorlanmadan hayallerimi gerçekleşmiş gibi canlandırıyorum.
sürekli yeni şeyler öğreniyor ve değişiyorum.
ve öğrendiğim her şeyi hemen uyguluyorum.uygulamak hem pratik kazandırıyor hemde öğrendiklerimi unutmuyorum.
bengusudan çok şey öğreniyorum.
onunla evcilik oynarken bakıyorum yaşıyoruz öyle güzel anne rolu oynuyorki kemdimi görüyorum.
hiç bir ayrıntıyı atlamıyor.
bu güzelim hayatı anda yaşayarak mutluluğu inşa ediyoruz.
dün geldi geçti gitti
yarının geleceği belli değil öyleyse hayatı doya doya yaşayalım.
sevgiyle mutlu kalıny789

bigokyanus 01-11-2010 01:59 PM

Şanslı birinin kızları olurmuş , sen duble şanslılardansın , ne mutlu sana , maşallah melek kızkardeşim benim :)
Kızlarınla ve eşinle doya doya süper günler yaşaman dileğiyle , seni sevgiyle kucaklıyorum ...

Bale 01-11-2010 02:39 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776703)
harika geçen üç günden sonra bu gün çalışıyorum.
çok şükür bir işim var.
gerçekleşmesini beklediğim hayallerim var.
önceden hayal kurmakta zorlanırdım.
şimdi hiç zorlanmadan hayallerimi gerçekleşmiş gibi canlandırıyorum.
sürekli yeni şeyler öğreniyor ve değişiyorum.
ve öğrendiğim her şeyi hemen uyguluyorum.uygulamak hem pratik kazandırıyor hemde öğrendiklerimi unutmuyorum.
bengusudan çok şey öğreniyorum.
onunla evcilik oynarken bakıyorum yaşıyoruz öyle güzel anne rolu oynuyorki kemdimi görüyorum.
hiç bir ayrıntıyı atlamıyor.
bu güzelim hayatı anda yaşayarak mutluluğu inşa ediyoruz.
dün geldi geçti gitti
yarının geleceği belli değil öyleyse hayatı doya doya yaşayalım.
sevgiyle mutlu kalıny789

Ne güzelll şeyler, sizin her yazınızı mesajınızı keyifle takip ediyorum, kendimi anda hissettiriyor, ve daha çok farkındalık..günlük çok güzelll, okudukça bende yazmak, bende birşeyler paylaşmak istiyorum..dolu dolu mutluluklar yaşansın yazılsın istiyorum ama henüz hazır değilim :)...
ama sizi takip etmek çok güzelll, hakikaten:)
herhalde yeni yaşının her gününü bu kadar güzel kutsayan biri yoktur, en azından ben çevremde görmedim..ama olmalı, ol maaa lıı:)
önemli olan anda kalabilmek, çünkü anda kalmak hem keyifli hem mutluluk verici..huzur veriyor..çünkü anı yaşıyoruz dünde yaşananlar veya yarın yaşanacakların sıkıntısı yok..sadece o an var..ve o andaki olaya konsantreyiz :)
teşekkür ederim, güzel konular için, teşekkür ederim bu güzelll günlük için ve yine teşekkür ederim bizlere ışık tutan güzel anlar için:) iyi ki varsınız :)

Sultan 01-11-2010 04:39 PM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776708)
Ne güzelll şeyler, sizin her yazınızı mesajınızı keyifle takip ediyorum, kendimi anda hissettiriyor, ve daha çok farkındalık..günlük çok güzelll, okudukça bende yazmak, bende birşeyler paylaşmak istiyorum..dolu dolu mutluluklar yaşansın yazılsın istiyorum ama henüz hazır değilim :)...
ama sizi takip etmek çok güzelll, hakikaten:)
herhalde yeni yaşının her gününü bu kadar güzel kutsayan biri yoktur, en azından ben çevremde görmedim..ama olmalı, ol maaa lıı:)
önemli olan anda kalabilmek, çünkü anda kalmak hem keyifli hem mutluluk verici..huzur veriyor..çünkü anı yaşıyoruz dünde yaşananlar veya yarın yaşanacakların sıkıntısı yok..sadece o an var..ve o andaki olaya konsantreyiz :)
teşekkür ederim, güzel konular için, teşekkür ederim bu güzelll günlük için ve yine teşekkür ederim bizlere ışık tutan güzel anlar için:) iyi ki varsınız :)

canım çok teşekkür ederim.sende iyi ki varsın.günlüğüme her zaman beklerim.sendeki değişimi görüyor ve seninle gurur duyuyorum.asıl olan nedir biliyormusun hayattta bir karar aldın mı sonuna kadar götüreceksin.bir ileri iki geri bu hayat yaşanmıyor.hayatının güzelliklerle dolması dileğiyle.
anda kalarak doya doya mutluluğu yaşayalım
sevgiyle mutlu kalıny789

Sultan 10-11-2010 09:35 AM

kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına....
bu gün 10 kasım töreninde kızım şiir okuyacaktı..
bende onu seyretmeye gidecektim...
işyerinden ayrılamadım.
birden kendimi kötü ve kızgın hissettim.bu duygunun artmaya başladığını farkettim.
hemen kendime eft yaptım...
rahatladım...başka törenlerine katılacağımı düşündüm.
hava kasım ayı için oldukça güzel
pastırma yazı yaşanıyor...
bir taraf kışı bir taraf yazı yaşıyor.
gerçekten harika bir ülkede yaşıyorum....
her şey gönlümüzce olsun.
mutlu ve keyifli anlarımız anda kalarak çoğalsıny789

Alexandra 10-11-2010 10:53 AM

Ay canım ya, ne kadar güzel anlatmışsın. Biliyor musun, bugün aynı şey benim de başıma geldi. Sabah sabah bir sorun yüzünden sabahın altısında inanılmaz gergin uyandım ve bir anda kendimi evin içinde sinirli sinirli debelenirken buldum. Fark ettiğim an, bu sabah da uyanabildiğim, sağlıklı olduğum, güvenli adımlarla ilerlediğim için şükrettim. Hayatın süprizlerle dolu olduğunu ve her yeni günün benim içime yeni bir mutluluk getirdiğini düşünüp rahatladım. Yüzüm aydınlandı. İçim ısındı. İnsanın kendini negatif düşüncelere ve hislere kaptırması ne kadar kolay değil mi? Allahtan dönüştürülebilir olduklarını öğrendik.

Kızlarını benim için de öp birtanem:)) Daha senelerce onların bilimum törenlerine katılacaksın nasılsa.
Neşen bol olsun canım benim:))

İyi ki varsın:))

Sultan 03-12-2010 02:00 PM

kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına...
yine çok olmuş sevgili günlük sana uğramayalı....
hayat yoğun bir şekilde akıyor sanki bu günlerde...
kızlar gözümün önünde olmalarına rağmen büyümelerini sanki kaçırıyorum.küçük kızm beş yaşına gelmek üzere ...
her gün öyle bir soruyla karşıma çıkıyorki şaşırıyorum...
aralık ayındayız sanki günler benim gönlüm gibi baharı yaşıyor....sadece muhteşem dağın zirvesin kar var...
geçenlerde bir yazı okudum ordaki cümle çok hoşuma gitti.."kış kalbinde baharı sakladığını söylese kim inanırdı ona''
herkesin ömrü boyunca baharı yaşaması dileğiyley789

Sultan 07-12-2010 09:41 AM

merhaba sevgili günlük....
ilk defa sultan olarak yazıyorum...
bengusu ismine alıştıktan sonra sultan sanki yabancı biriymiş gibi geldi...
bengusu küçük kızımın ismi büyük kızımın biraz kıskandığını hissettim.....
bende göbek adım olan sultan ismini bengusuyla değiştirdim....
arkadaşlarımdan biri aradı oğlunun kilo problemine yardımcı olup olamayacağımı sordu.
arkadaşımı kıramadım....
yaklaşık 3 haftadır her cumartesi beni görmeye geldi...
sonuçta 3,5 kilo verdi....
bu pazar onların çiftliğine gittiğimde babası bana iyi ki varsın kiloyu nasıl olsa verirdi oğlum tamamen olumlu yönde değişti dedi...
ne güzel umarım her kesin hayatı pozitif yönde değişir...
sevgiyle mutlu kalıny789

Alexandra 07-12-2010 10:20 AM

Günaydın Sultancım,
Canım benim, gerçekten iyi ki varsın sen!!! Yakından ya da uzaktan seni tanıyan herkesin hayatını değiştiriyorsun!!!

Çoooooookkkkk öpüyorum seni
Sevgiler canımcım:))))

bigokyanus 07-12-2010 10:24 AM

Merhaba sevgili günlük ,
Sahibinin gelmesi ve seni yazarak şereflendirmesi , yazdıklarıyla başkalarına örnek olması ve ilham vermesi ne güzel di mi? :)
Laf aramızda iyi ki gönüller sultanı bir sahibin var günlük sen dünyanın en şanslılarından birisin ...
Ve tabi ben de öyle bir manevi kızkardeşe sahip olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi . İnşallah yakında gelecek ve oğlum da teyzesini tanıma fırsatı bulacak ne güzel , yaşasınnnnn 956k

Bale 07-12-2010 02:18 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781999)
merhaba sevgili günlük....
ilk defa sultan olarak yazıyorum...
bengusu ismine alıştıktan sonra sultan sanki yabancı biriymiş gibi geldi...
bengusu küçük kızımın ismi büyük kızımın biraz kıskandığını hissettim.....
bende göbek adım olan sultan ismini bengusuyla değiştirdim....
arkadaşlarımdan biri aradı oğlunun kilo problemine yardımcı olup olamayacağımı sordu.
arkadaşımı kıramadım....
yaklaşık 3 haftadır her cumartesi beni görmeye geldi...
sonuçta 3,5 kilo verdi....
bu pazar onların çiftliğine gittiğimde babası bana iyi ki varsın kiloyu nasıl olsa verirdi oğlum tamamen olumlu yönde değişti dedi...
ne güzel umarım her kesin hayatı pozitif yönde değişir...
sevgiyle mutlu kalıny789

Merak etmiştim neden sultan oldu diye, cevabımı aldım:) Sultan da çok güzelll. Ne mutlu size insanlara yardımcı olduğunuz için..kilo verdiği için kendine güveni gelmiş ve tabiki sizinle iletişimde olduğu içinde bonus mutluluk yaşamış :)..bizlere çok iyi geliyorsunuz:)

delimanyak 07-12-2010 04:41 PM

adaş olmamıza inanılmaz çok sevindim : )

sevgiler : )

Sultan 07-12-2010 05:06 PM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782057)
adaş olmamıza inanılmaz çok sevindim : )

sevgiler : )

canım benim bende çok sevindim ...
iyi ki varsın...
sevgiyle mutlu kal y789

Sultan 07-12-2010 05:08 PM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782037)
Merak etmiştim neden sultan oldu diye, cevabımı aldım:) Sultan da çok güzelll. Ne mutlu size insanlara yardımcı olduğunuz için..kilo verdiği için kendine güveni gelmiş ve tabiki sizinle iletişimde olduğu içinde bonus mutluluk yaşamış :)..bizlere çok iyi geliyorsunuz:)

canım bale sizlerde bana iyi geliyorsunuz her kesten yeni yeni şeyler öğreniyorum....bu sitede benim bonusum.......y789
sevgiyle mutlu kal

Alice in Wonderland 07-12-2010 05:26 PM

merhabaa sultanın günlüğü bende bi baktım :)

sultannnnn o verdidiğin 3,5 kiloyu bana versee yaa ben alsam ya olmaz mı :)

Sultan 07-12-2010 09:53 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782070)
merhabaa sultanın günlüğü bende bi baktım :)

sultannnnn o verdidiğin 3,5 kiloyu bana versee yaa ben alsam ya olmaz mı :)

hoş geldin günlüğüme her zaman beklerim...
bende eskiden çok zayıftım..her kes kilo vermek ister bende almak isterdim...
bende balık yağı çok etkili olmuştu.onun tabletlrinden kullanmış bir kaç kilo almıştım.
sevgiyle mutlu kal
y789

Sultan 10-12-2010 04:01 PM

bu günü en çok bengusu seviyor...
yarın annem işe gitmiyor diye....
günler su misali akıp gidiyor...
geçmişin sıkıntıları geleceğin endişesi olmadan yaşamanın tadı ise bir başka güzel....
her gün gönül bahçeme ektiğim olumlu düşünceler meyvelerini fazlasıyla veriyor.
sadece önemli olan negatif düşüncelerden kurtulmak bahçeyi zararlı düşüncelerden korumak...
hes kese ve kendime güzel süprizlerle dolu bütün dileklerin gerçekleşeceği harika bir hafta sonu diliyorum...
sevgiyle mutlu kalıny789

bigokyanus 10-12-2010 04:16 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782507)
bu günü en çok bengusu seviyor...
yarın annem işe gitmiyor diye....
günler su misali akıp gidiyor...
geçmişin sıkıntıları geleceğin endişesi olmadan yaşamanın tadı ise bir başka güzel....
her gün gönül bahçeme ektiğim olumlu düşünceler meyvelerini fazlasıyla veriyor.
sadece önemli olan negatif düşüncelerden kurtulmak bahçeyi zararlı düşüncelerden korumak...
hes kese ve kendime güzel süprizlerle dolu bütün dileklerin gerçekleşeceği harika bir hafta sonu diliyorum...
sevgiyle mutlu kalıny789

Bugünü ben de çok seviyorum hatta en sevdiğim gün , Bengüsu'da benim yiğenim olduğuna göre demek ki bana çekmiş girlhaha
Canım bacım :) süper bir haftasonu diliyor , sevgiyle kucaklıyorum , sevgiyle kal emi...956k

Sultan 13-12-2010 08:53 AM

güzel bir haftaya başladık...
her kesin gönlünce güzel bulduğu süprizlerle dolu bir hafta olsun...
her hafta sonu yeni yeni şeyler öğreniyorum....
her pazar sabah sekiz gibi kalkıp her kes uyurken annemleri ziyarete gidiyorum...
yol boyunca düşünüyorum...
annemle babamla vakit geçirmek çok hoş...
kocaman çocuk gibiler...
kırılıyor biraz geç kaldın mı küsüyorlar bile...
onlardan özgürleştim ...
ve kocaman sevgiyle kucaklıyorum onları...
sohbet ederken bir kızgınlık yada olumsuz bir şey olursaa hemen eft yapıyorum...
her pazar yanıyor ve yepyeni bir ben olarak küllerimden yeniden harika bir hafta için doğuyorum...
sevgiyle mutlu keyifli kalıny789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:37 AM.