![]() |
Cevap: buda benim hikayem :) bu günümün bir kutlama havasında geçmesini seçiyorum.sevinclihamileyken görüştüğüm ilk doktoru affetmeyi seçiyorum.her şey yolunda ve istediğim gibi gidiyor.farkındalıklarımın artmasını seçiyorum.her günümü sanki son gunummüş gibi dolu dolu yaşamayı seçiyorum.bu günü dolu dolu yaşayarak yarınıda güzel geçmesini seçiyorum.iyiki varım iyiki varsın iyiki varsınızy789 |
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün hayatımda yeni farkındalıklar yaşadım.baştada yazdığım gibi hava karardığında duşarda bulunmaktan pek hoşlanmıyordum.saat uygulamasından dolayı işten geç çıkıyorum.hava kararmış oluyor ilk defa hızlı adımlarla durağa yürümedim.sevinclikalenin etrafını ışıklandırılmış akşamında farklı güzelliğini yaşamayı seçtim.rahat huzurlu tranway durağına gittim.hatta cocuklara çikolata almak için markete bile uğradım.actionsmile gün boyu fazla kişilerle konuşuyorum.akşamları beni bekleyen çocuklarıma fazla enerjim kalmadığını farkettim.büyük ders çalışırken küçükle oynadım küçük uyuyunca büyükle ilgilenmeye başladım.onları çok seviyorum956konlarla ilgilenirken enerjimin arttığını farkettim anda yaşıyorduk anda oyun oynuyorduk gelecek yoktu geçmiş yoktu...kendimi dinlenmiş şarj olmuş hissettim.mutluluğu sağlığı huzuru hayatıma çekmeyi seçtim.insan mutlu doyumlu olunca bolluk bereket hemen yanında geliyor.yarına umutla bakıp bu günü mutlu yaşamayı seçtim.her şeyin yolunda olduğunu imgeledim imgeliyorum.arının önüne bal arkasına iğne konmuş önemli olan hangi tarafı seçeceğimizde sevgiyley789 |
Cevap: buda benim hikayem :) ne kadar içten ve samimi bir dille anlatmışsın kendini.başarılarının devamını dilerim.iyi ki varsın iyi ki benim arkadaşımsın :) |
Cevap: buda benim hikayem :) sevgili bengusu bu gün ağlayarak yeni kararlar aldım.küllerimden yeniden doğmaya karar verdim.senin enerjinden kararlılığından almaya geldim iyiki varsın sevgiler |
Cevap: buda benim hikayem :) sevgili aybükem yeniden doğmana farkındalıklarının artmasına ve harekete geçmene sevindim bu yolculuk belki biraz sancılı olacak ama yolculuğunun sonunda mutluluk senin olacak hayallerin arzularının gerçekleşecek.en zorlu yolculuklar bile ilk adımla başlar hedefin belli yolun açık olsun956k biliyorsun hedefi belli olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez iyiki varım iyiki varsın iyiki y789varsınızzzz |
Cevap: buda benim hikayem :) babam cumartesi akşamı istanbula geldi.uzun bir süre bekletildi.sis yüzünden uçaklar kalkamadı.insanlar yorgun sinirli bir bekleyişten sonra otele götürüldü.babamda bular arasında.pazar sabahı havalanına gelen yolculara uçağın kalkamayacağı söylendi.babam yaşlı istanbulu bilmiyor.telaşladı.ben burda bir şey yapamanın üzüntüsünü yaşadım.istanbulda her yaz bizi ziyarete gelen arkadaşımı aradım.babamı alıp evine götürdü ilgilendi.babam rahatladı.16.45 de kalkacağı söylenen uçağa bindirdi.saat 7 gibi gelen babam yorulmuş arkadaşın ilgisinden memnun kalmıştı.ona sarılıp iyiki varsın seni seviyorum dedim arkadaşıma arayıp teşekkür ettim.yaptığımız iyilikte kötülükte sahibine döndüğünü bir kez daha gördüm..ne yaparsak yapalım her şeyi biz kendimize yapıyoruz....iyiki varım iyiki varsın iyiki varızzy789 |
Cevap: buda benim hikayem :) Her şey öyle güzel ki sevinclibütün her kes için iyi dileklerimi her şeyin herkesin gönlünce olmasın istediğimi belirten kartlarımı posta güvercinin kanatlarında dostların gönlündeki evine gönderdim12389.bu günü güzel ailemle dostlarla beraber yaşamayı seçtim.yarınımın da öyle geçmesini garantiledim.y789ben inanıyorum ki bu günüm nasıl geçerse yarınımda öyle geçecek.yarın için endişeleri korkuları yüreğime kök salmadan salıverdim.yüreğimde sadece sevginin ,umudun yeşermesine izin verdim.küçük kızımdan öyle güzel şeyler öğreniyorum ki cilgin897geçmişi düşünmüyor.gelecekten haberi yok.en güzel zamanda yani şimdiki zamanda yaşıyor.şimdiki zaman da ağlıyorağla2 şimdiki zamanda kahkahayla gülüyor.sevinclidünün güneşiyle bu günün çamaşırlarını kurutmuyor. Mutluluk küçük ayrıntılarda gizli mutluluk evinize aksın ki sağlık ,bolluk ve bereket kapınızı sürekli çalsın Bu günü doya doya yaşamayı seçiyorum.sevincliBu gün her kes için iyi dileklerimi gönderiyorum.smileydance Arının önündeki balı görmeyi seçiyorum. Dikenlerin üzerindeki gülü koklamayaı seçiyorum. sayfama her gün gül bırakan dostların hayatımda artmasını seçiyorum Mutluyum iyiki varım iyiki varsın iyiki varsınızy789sevgiyle mutlu kalın |
Cevap: buda benim hikayem :) hani çocuklar bayram sabahını sabırsızlıkla bekler ya yarını öyle bekliyorum.çocuklar yeni kiyafetler bayram harçlıkları için bende gittikçe daha az önemsenen bayramı yaşamak için.çünkü günümüzde bayram demek tatil demek.ama büyükler ziyaret edilmeyi bekler.ailemle dostlarımla sevdiklerimle güzel bir bayram geçirmeyi seçiyorum.tüm site sakinlerinin bayramınıda kutluyorum iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalıny789 http://img211.imageshack.us/img211/1...amlar01ci8.gifhttp://i35.tinypic.com/wcl4dl.jpg |
Cevap: buda benim hikayem :) güzel bir bayram geçiriyorum ailemle beraber.sevinclidostları ziyaret ediyoruz bize gelenleri kabul ediyoruz.hayat bir başka güzel belkide hayata karşı benim bakış açım değişti.küçük kızımla beraber yeniden canlandım.music45sürekli hareket halindeyim.okuyorum,dinliyorum paylaşıyorum sürekli iyiyi doğru gidiyorum.seviyor seviliyorum.iyi ki varım iyiki varsın iyiki varsınızy789 |
Cevap: buda benim hikayem :) önceleri tatil olsada biraz uyusam derdim saat 7 ve ben ayaktayım.erken kalkmam çocuklar uyanmadan kendime zaman ayırmamı sağladı sporumu yaptım.kitap okudum.güzel bir kahvaltı hazırlarken kişisel gelişim kasetlerimi dinledim.. bütün aile büyüklerini ziyaret edip hayır dualarını aldık.... bu gün tatilin son günü.... ben bu gün mutluluğu seçiyorum.sevincli huzuru seçiyorum956k harika aile ilişkisi içinde olmayı seçiyorum.actionsmile her şeye yetecek zamanım olmasını seçiyorum.girlhaha dileğim bütün herkes mutluluk yağmurunda şemsiyesiz kalsın sevgiyle mutlu kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnny789http://img256.imageshack.us/img256/2...hearts1ao5.gif |
Cevap: buda benim hikayem :) sevgili bengusu,hikayen çok güzel,belki yaşarken sana acı veren yıllar olmuş ama sana kattıkları çok çok daha büyük.en güzel yanıysa iyi bir evlilikle,mutlu sonla devam ediyor oluşu....sana ve sevdiklerine ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum |
Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı:
|
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün öyle güzel bir gündüki anlatamam.öğle yemeği yerken genç güzel bir kız yanıma yaşlaşarak "hocam merhaba beni tanıdınızmı?"diye sordu? gözlerinin içine baktım "nuraycığım"dedim ben ücretli öğretmenlik yaparken derslerine girmiştim."size ulaşmak istiyordum ne güzel bir süpriz tel.alabilirmiyim sizinle görüşmek isterim "dedi.öyle duygulandımki anlatamam. "biliyormusunuz öğretmenliği çok sevdirdiniz bende öğretmen oldum "sevinclidedi.çok mutlu oldum.sevinclibu çok farklı bir duyguymuş herkes tatsın bu duyguyuactionsmileyaşamak lazım hayatta insan bir takım şeyler yaşıyor belki iyi belki kötü ama hepsinden farklı bir tat alıyor.farkındalıkları artıyor farkındalıklarımızın hep artması dileğiyle sevgiyle mutlu kalınnnny789 |
Cevap: buda benim hikayem :) bu günün güzel seçmesini seçiyorum.smileydance bütün dostlarımın yüreklerinden geçen dileklerinin gerçekleşmesini seçiyorum. mutluluğu seçiyorum.sevincli bütün güzel olayları bir mıknatıs gibi çekmeyi seçiyorum. sağlıklı bir yaşamı seçiyorum. çocuklarım için sağlığı mutluluğu başarıyı seçiyorum. güzel olaylara odaklanmayı seçiyorum. her zaman bir çıkış kapısı daha olduğunu bilmeyi seçiyorum. sağlıklı beslenmeyi seçiyorum. harika aile ilişkisi içinde olmayı seçiyorum. seven sevilen biri olmayı seçiyorum. bu gün günlüğümü seçimlere ayırdım.gitikçe büyük bir değişim içinde olduğumu bilmek farklı bir duygu.sevgiyle mutlu kalıny789 |
|
Cevap: buda benim hikayem :) |
Cevap: buda benim hikayem :) günüm harika geçti.her gün uyanınca günümün nasıl geçeceği ile ilgili seçimler yapmak hep olumlu düşünceler ekmek bende meyvelerini vermeye başladı.zamanımın büyük bölümünü okumaya paylaşmaya ayırdım.çocuklarla ilgilenirken yeni şeyler öğreniyorum.onların hep anda yaşaması çok güzel.ne geçmişe takılıyorlar nede geleceğe hep andalar.anda kalmak beni tamamen değiştirdi sevgili günlük.seviyor seviliyorum.bilgilerimi paylaşıyorum paylaştıkça artıyor ve dönüşünün bana olduğunu biliyorum.ve bütün dileklerim isteklerimi anda şimdiki zamanda istiyorum bütün mucizeler gerçekleşiyor.sevgiyle mutlu kalınnnnnnnnnnnnnny789 |
Cevap: buda benim hikayem :) içim kıpır kıpır sevincliyerimde duramıyorum.smileydancemutluyum huzurluyum her şey harika gidiyor.havalar bile mevsime inat ısınıyor.muhteşem dağın görüntüsüne bakarak çayımı yudumluyorum.dağın zirvesinden eteğine kadar inmiş kar.ama şehir sanki bir bahar havası yaşıyor....güzel haberler bekliyorum.... huzurlu olmayı seçiyorum. mutlu olmayı seçiyorum.y789 |
Cevap: buda benim hikayem :) gercekten helal olsun mutlulugu fazlası ile haketmişsin. her zaman mutlu ol:)))) böyle güzel insanlarla bir arada bulunmamı sagladıgı için site kurucularına da cok tesekkurler .iyiki varsınız. |
|
Cevap: buda benim hikayem :) bengusucum merhaba, günlüğün hayırlı olsun canim geç oldu ama kusuruma bakma işlerim yoğun olduğu için çok fazla yazamıyorum herşey istediğin gibi ve gönlünce olsun canimcim... bugünün sana bana ve bütünümüze güzellik, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.. |
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün atakan bey mod.olduğumuzu açıkladı.sevincliçok mutlu oldum.her zaman günümü programlarken bu gün bütün güzel olayları bir mıknatıs gibi çekiyorum diyerek başladım bütün güzelliklerin hayatıma akmasını seçiyorum. ve bekliyorum mucizeleri güzel haberleri iyiki varım iyiki varsın iyki varız....y789 |
Cevap: buda benim hikayem :) bengu hanım sizi tebrik ediyorum. mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. atakan bey e de ayrıca teşekkürler mod olmayı fazlasıyla hakeden sizi ödüllendirdiği için. |
|
Cevap: buda benim hikayem :) ablacım ne güzel bir haber.senin adına bir o kadar bende sevindim.moderatörlüğün hayırlı olsun.şans getirsin sana.esen kal... |
Cevap: buda benim hikayem :) Canım moderatörlüğün hayırlı olsun cilgin897 cilgin897 http://img257.imageshack.us/img257/6082/bjs8erfrpe0.gif |
|
Cevap: buda benim hikayem :) her pazar alışkanlık oldu kızları dedelerine götürüyorum.biraz bahçede dolaşıyorlar anneanneyle dedeyle oynuyorlar.onlarla vakit geçirmelerini istiyorum.dede benimle geçiremediği zamanı kızlrımla geçiriyor.iyiki varlar o büyük bahçe benle beraber bütün ağaçlar büyüdü ağaçlar benim hayatımın sessiz tanıkları.annem babam iyiki varlar onlarla beraber uzun yıllar yaşamayı seçiyorum.mutluluğu seçiyorum.huzuru seçiyorum.sağlıklı olmalarını seçiyorum.y789küçük kızımın onlarla daha çok zaman geçirmesini seçiyorum.büyük kızımın derslerinde başarısının günden güne artmasını seçiyorum.yan odadan babaanneye hikaye okumasını dinliyorum.hayatımızdaki büyükler iyiki varsınız.sizleri seviyorum....956k |
Cevap: buda benim hikayem :) her şeyin her an olabilme ihtimalini seviyorum.sevincli içim kıpır kıpır güzel haberleri bekliyorum. mutluluğu huzuru ve sağlığı seçiyorum.actionsmile düşlerimin ötesinde zenginleştiğimi kabul ediyorum. bütün güzel olayları hayatıma bir mıknatıs gibi çekmeyi seçiyorum. seviyorum seviliyorum.etrafımdaki harika dostların artmasını seçiyorum.iyiki varım iyiki varsın iyiki varızsevincli sevgiyle mutlu kalın.y789 |
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün serin bir güne merhaba dedik.muhteşem dağ beyaz elbisesini giymiş gülümsüyor.rüzgarlı olmasına rağmen semineri dinlemek için çıktım evden.harika bir kalabalık semineri dinlemek için salonu doldurmuş.en ön sırada dinledim küçük dev adamı.hayallerinizden asla vazgeçmeyin diyordu benimle tokalaşırken.asla vazgeçmeyeceğim f/16 gibi kitlenmişim hedefime.seyrettim şehri tepeden söyle bir.susmuyor telefonlarım.bekliyorlar beni.toplanmışlar harika bir paylaşım için söyle bir bakıyorum bengusu nerden nereye.herkese aynadaki görüntümmüş gibi sevgiyle bakıyorum.98569harika bir paylaşım iyiki varsınız diyorum...ben huzuru,mutluluğu sağlığı başarıyı seçiyorum.her kese bana nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranıyorum.her kesi seviyorum iyi ki varsınız .bir gün büyük bir buluşma imgeliyorum hepinizle tanışmayı bekliyorum.anda yaşayarak sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün sabah erken kalkıp kızım için okula gittim veliler toplantısına.benim hiç bir zaman veliler toplantısına annem yada babam katılamadı.kızımda büyük değişimler olduğunu söylediler olumlamalarımız süper.sevincliher yere astık sürekli gözümüz takılıp okuyoruz.soguk bir gün ama benim içim kıpır kıpır pozitif enerji tavan yapıyor.öğleden sonra dedeyi ziyarete gittik.bahçeyi seyredip çayımızı yudumlarken şiddetli bir yağmur başladı derken kara çevirdi inanmayacaksınız yarım saat sonra güneş bütün ihtişamıyla parladı.iklimlerde değişti.iki kızım var.kızları babaanneye emanet edip eşimle salep içmeye gittik ve farkettimki uzun yıllar sonra eşimle yanlız ilkdefa çıkıyoruz çocuklar olmadan ve karar verdik ayda bir gün beraber dışarda geçirmeye.ve bir günüde baba ve kızları günü ilan ettik.hayat akıyor ve bizim mutluluğumuz artıyor farkındalığımız artıyor.sevdiğimiz dostlarımız artıyor.iyiki varım iyiki varsınız iyiki varız.y789 |
Cevap: buda benim hikayem :) dün akşam kızımla sohbet ettim.küçük kızım doğduktan sonra birden bire büyüyen abla olan kızımla.ara ara sohbetler edip her Pazar papucunun dama atıldığını düşünmesin diye dolaşmaya çıktığım kızım.kızımın çok iyi idare ettiğini düşünmüştüm.kardeşi doğduğunda 9 yaşında idi.şimdi 12 yaşında.ve üzülerek fark ettim ki kardeşi doğunca sevilmediğini düşünmüş.gözlerini gözlerimin seviyesine getirip sen benim ilk göz ağrımsım senide kardeşinide çok seviyorum dedim.bana sarıldı o doğunca beni sevmediğini düşündüm ama hiç söylemedim ama beni sevdiğini anladım annem dedi.iyiki varsın yavrum diye sarıldım küçük kızım geldi yoksa beni sevmiyormusunuz diye küçük kollarını açtı.ablası kucağına aldı annem ikimizide çok seviyor dedi.y789sevgiyle mutlu kalın |
Cevap: buda benim hikayem :) harika, hep mutlu kalın sevdiklerinizle.... |
|
Cevap: buda benim hikayem :) çok dogru demiş,anneler hep dogru derler nedense. sen yolunda devam et .güzel günler görmen dilegiyle.... |
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün dişim ağrıdığı için hastaneye gittim.sigrt56dişim intahaplanmış çok fena.ilaçlarımı yazdırıp ordan çıkarken sınıf arkadaşıma rastladım.hastane müdürü olmuş.çok sevindim onun adına.sevincliçay içip sohbet ettik.biz ilkokuldayken babası ölmüş anneside bir başkasıyla evlenmişti.onu amcası büyüttü.niye bunlar benim başıma geldi diye kendine acımak yerine başarıyı tercih etti.ve başarı merdivenlerini genç yaşta tırmanıyor.azmine hayran kaldım.25889hayata nasıl bakarsak hayatta bize öyle bakıyor.hani derler ya körle yatan şaşı kalkıyor.pozitif düşünce pozitifliği negatif düşünce negatifliği hayata çekiyor.burdada çekim yasası iş başında.mutlu oldum arkadaşım adına.ben huzuru ,mutluluğu şeçiyorum.başarıyı seçiyorum. http://img97.imageshack.us/img97/2242/12ono2rt.gifmutluluk yağmurunda hep beraber şemsiyesiz kalmayı seçiyorum.sevgiyle mutlu kalın iyiki varım iyiki varsın iyiki varız.....y789 |
Cevap: buda benim hikayem :) geçmiş olsun ablacım... |
Cevap: buda benim hikayem :) Geçmiş olsun canım.Diş çok kötü ağrı yapar.Acil şifalar diliyorum. Aile durumunu ne güzel pozitiflikle yansıtmışsın bizlere. Çocuklarını Allah bağışlasın.Darısı başıma İnşallah. Yolunuz ve yolum hep ışıklı olsun.idea3 |
|
Cevap: buda benim hikayem :) sevgili Bengusu gecmis olsun.acil sifalar diliyorum.t678 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM. |