![]() |
Ynt: hayatımın değişeceğini biliyorum... Alıntı:
|
Ynt: hayatımın değişeceğini biliyorum... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...php?topic=23.0 Bu başlıkta soninlow 8. gunde daha rahat olduğunu ve dik yürüdüğünü belirtmiş. |
Ynt: hayatımın değişeceğini biliyorum... mehmet bey ben son iki gündür çok dinleyemedim ama dinlediğim 8 gün içinde çok şey değişti tabi bana göre. gerçekten artık sokakta çok rahat yürüyebiliyorum dik ve kendinden emin bir şekilde ,insana başta tuhaf gelebilir kendine sorabilir müzik dinlemeyle herşey düzelir mi diye ama kesinlikle dinlenmesini şiddetle öneriyorum.bir sosyal fobili olarak siz beni iyi anlarsınız.2 günlük bir gezideydim sokaktaki rahat ve doğal davranışlarıma inanamadım.insanlarla ilişkilerimde hala sorunlarım var ama bunların dinledikçe geçeceğine öyle inanıyorum ki sizde inanın ve dinlemeyi sabırla sürdürün.biliyorum ki sizde kendinizde olacak değişimlere inanamayacaksınız.bende suçluluk ve ego güçlendirici mp3'lerini dinliyorum.sizde değişimleri bana yazabilirsiniz.düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.çünkü bende bir sosyal fobiliyim...Birbirimizi daha iyi anlayabiliriz. |
Ynt: hayatımın değişeceğini biliyorum... Sosyal fobili arkadaşlara sosyallik arttırıcı telkini öneririm.İlk 8 günden sonra listelerine bu telkini ekleyebilirler. |
Ynt: hayatımın değişeceğini biliyorum... merhabalar . bu telkinleri dinlerken başka bir müzik de dinleyebilirmiyiz mesela winamp ta telkinleri dinlerken media player da başka herhangi bir müzik dinleyebilirmiyiz? |
Ynt: hayatımın değişeceğini biliyorum... Evet dinleyebilirsiniz.Hatta cok daha iyi olur boyleyaparsaniz daha etkili olur. |
Ynt: hayatımın değişeceğini biliyorum... sözlü müzik olması yada sadece müzik olması farkeder mi? |
Ynt: hayatımın değişeceğini biliyorum... Farketmez.Beğendiğiniz bir müzik olması yeterli.Sözlü sözsüz olabiliR.Radyo bile dinleyebilirsiniz aynı anda. |
Ynt: hayatımın değişeceğini biliyorum... KUSURA BAKMAYIN BİRAZ FAZLA SORU SORUYORUM AMA TELKİNLERİ DİNLERKEN SESİNİ İYİCE KISIP DİĞER MÜZİĞİN SESİNİ AÇABİLİRMİYİZ? |
Ynt: hayatımın değişeceğini biliyorum... Müziğe konsantre olabilecek şekilde sesi açabilirsiniz.Yani müzik 60 telkinler 30 volume seviyesinde olabilir.Ancak telkini 3 müzİgi 90 yapmayiniz.Zaten gerek yopk buna.Sizi rahatsiz etmeden dinleyebilmek için bu yöntemi kullanabilirsiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 AM. |